- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.407
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Merhaba sevgili hanımlar, çok sinirlendim acil aklıma burası geldi nefretimi kusmak içinŞaka bir yana bana göre oldukça haddini aşmış ve art niyetli bir şey okudum ama belki ben büyütüyorumdur o nedenle size danışmak istedim. Görümcemle eşimin ortak bir mülkü var, onu satıp başka bir yatırım yapmayı düşünüyorlar. Eşimin kafasında da İzmir vs. gibi popüler yerlerden temelden girip ev alıp satarak kar etmek var. Dün ablasına bir kaç ev göndermiş, bu evlere bakmak için watsapp’ına girdiğimde ablasının kendi kocası ve beni kast ederek bunlardan bir cacık olmaz dediğini gördüm. Yani ne varsa bizde var demiş. İyi de ben ne alaka?
Benim anam babam hayatta Allah gecinden versin bana da bişeyler kalacak ben neden hıyar oldum şimdi diye coştum ben de. Eşimin babası yok malları da o yapmış gençken, o yapmasaymış görümcem 0 iş hayatı ile ne yapardı acaba?
Bana çok densizce geldi.
Bana da sizin şu yazdiklariniz çok densizce geldi
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gorumcenizle birbirinize layiksiniz hadsizlikte
Ya işte onu satıp başka yerde değerlendirmeyi düşünüyorlar ya, kendilerini çok büyük yatırımcı gibi görüyor olabilirlerCeplerinden koymuyorlar ki babadan kalan mal mevzusu bu.
Fazla abartmışsın yahu. Ay ben hemen annemle mesajlarımı sileyimkız neden karıştırıyon adamın telini.
Takılmazdım. Evlilik yatırım ortaklığı değil. İki tarafında maddi gücü olacak diye bir şey yok.
Çalışdığın için mi bu evlilik yürüyor yaniAnlamadığım şu : şimdi bazı üyeler kızacak ama görümcem çalışmamış hayatı boyunca, bu varlıklardan da anadan, babadan olma. Ben çalışmasam demek beni nasıl çiğ çiğ
yiyeceklermiş, şaşırdığım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?