• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizimkisi bir yuzuk meselesi basrolde görümce adayi

sorun ailesinde değil sevgilinizde, niye ailesinin her düşündüğünü her konuştuğunu gelip size anlatıyor !!! niye onlara da sizi savunmuyor !!

yüzük meselesinde de, sorun sevgilinizde niye gelip size anlatıyor ki demiştim, bu olayı anlatmanızla da fikrimden emin oldum

sizin lafınızı onlara onların lafını size getiren adamdan koca olmaz !
Bugune kadar herseyini unuttum ama bu olayda buyuk bir tepki verdim bir cok kisi normal erkekler oyledir baskasida olsa ayni seyi yapicakti dedi fakat ben cok kirildim sogudum :( bu yuzden iliskiyi bitirmek istiyorum dedim olayi kivirmaya calisti b oyle demek istemedim yanlis anladin fln dedi bir dahada bisey yazmadi

Arkadasima kizmistim univ zamani arkadasimda kalmistim gece giydigim camasirlarim bir kac esyam arkadasimin evinde kalmisti kizda ic camasirlarimin oldugu cantayi sevgilisine teslim etmis ondan alayim diye bnde telefinda sevgilime anlatiyordum olayi cok sinirliydim o sirada kardesi girmis odaya babasida sesimi yukselttigimi duymus yanlis anlamislar iki kardesin arasini aciyor oldum o gunden sonra :KK43:
Canım bu eski bir olay ama ev arkadaşın tam sopalikmis.
Erkek arkadaşın ailesi ve sevgilisi arasındaki dengeyi ayarlayabilseydi belki de bunların hiç biri yasanmazdi.

Sizi ailesine sunarken gelecekteki eşi olabilme ihtimalini göz önüne alarak hassas davransaydi... Bugün bu konuyu açmazdın. ..
Dediğin gibi yanlış anlamalarla dolu bir ilişki bu... Hep yanlış devam ediyor. Sen aile gözünde baştan kaybetmissin canım

Bugune kadar herseyini unuttum ama bu olayda buyuk bir tepki verdim bir cok kisi normal erkekler oyledir baskasida olsa ayni seyi yapicakti dedi fakat ben cok kirildim sogudum :KK43: bu yuzden iliskiyi bitirmek istiyorum dedim olayi kivirmaya calisti b oyle demek istemedim yanlis anladin fln dedi bir dahada bisey yazmadi

sizi ailesinden, ailesini de sizden soğutan kendisi.. bırakın ipini gitsin !

Valla canm başrolde sevgilin var maalesef . Üstelik adam adam olsa 5binliralık tektaş olmasa da 300 liralık yüzükle de ederdi evlenmw tteklifini. Bence koyver gitsin. Daha şimdiden evin ekonomisi kim tarafından yönetilcek belli. He sen benm işine gelir kocam alsın anasına danasına versin ben onlaşrla yaşarım koloni gibi dioraan o başka tabi mutluluklat.

Arkana bakmadan birak gitsin.Sonra benim gibi geceleri ağlar sabahlara kadar basagrisi ceker.Sinir hastasi olursun..

Yuzuk ne kadar kı o parayla borç odeyıp yaza kadar toparlanmayacak duruma gelmıs?kafam kadar tek tas mı ıstedın yoksa kız?

ablasıyla annesi böyle herşeye burnunu sokuyorsa işin çok zormuş canım
bide bir arkadaş yazmış sevgilinin elinden zorla mı almışlar parayı sanki

Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.

Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.

Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.

Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim

not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.

Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki :KK43:

Böyle durumlarda insan kendini, hiçe sayılmış gibi görüyor malesef. Ama bi yerde de kaç yıllık ablası,ailesi ister istemez de erkek onların etkisinde kalabiliyor. Biraz fazla tepki göstermişsin,sen sesini yükselttikçe ya da sıkıntıyı büyüttükçe (ona göre büyüttükçe) arayı açıyor gibi görüneceksin. Erkekler aileleri hakkında kötü bişey duymaya tahammül edemezler. Sessizce kırgınlığını belli edip içerlersen bunu ona sessizce belli edersen daha etkili olur. Bu defa ablası bişey dediğinde o da yapmayın böyle kızcağızın sesi bile çıkmıyor diyebilir... Gerçi sen daha iyi tanırsın sevgilini. Nasıl yapar öyle bir durumda tahmin edebilirsin.

Ben sevgilinin tutumundan hoşlanmadım.

Kaç sene önce yaşadığınız bir telefon görüşmesi neden ailesinin diline düşüyor? Neden konuşulanları sana yetiştiriyor?
Yine yüzük meselesinde de neden gelip sana anlatıyor?

Zaten aynı evde yaşıyorlar. Keseleri birdir, değilse bile evde ihtiyaç varsa elbette yardımcı olacak. Ama hem parayı verip, hem de pişman olup sana anlatması, ailesini çekiştirmesi doğru mu? Madem pişman olacaktı, kızacaktı ablasına vermeseydi para falan, ya da madem verdi sana anlatmasaydı.

Kusura bakma ama daha ortada bir şey yokken sizin aranızı sevgilin bozmuş. Böyle laf taşıyan insanlarla evlenilmez. Ayrılmakla doğrusunu yapmışsın, boşver gitsin.

Daha ortada fol yok yumurta yok senin anan benim bacım olayına girmişsiniz maşallah.
Tabiri caizse pastane Yüzüğünü ha takmışsınız ha takmamışsınız...
Ailesi gelecekti de bu yüzden gelmedi desen neyse de Yüzük alacakmışta almamışta falanmışta filanmışta :KK14:

Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.

Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.

Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.

Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim

not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.

Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki :KK43:

Ben gayet haksız buldum sizi.
Başta hiç bir sıfatınız yokken "ablan kim ki" diyebildiğiniz için...Sonra bir yüzüğe o kadar para verilmedi diye kavga çıkarttığınız için.

Bende görümce olarak abime en iyi yüzüğü aldırmaya çalışmıştım. O dandik bu ucuz , bir kere olur bu işler diye gayet güzel bir yüzük aldırdım karısına evlenme teklif edecek die :) onunda çok borcu vardı. İyi görümceymişim valla.

Bi kere senin neden haberin oluyor ki bunlardan?? Teklif sürpriz yapılır. Yüzük alacaktım para borca gitti filan.. Sevgilinin bunları sana söylememesi lazım. Aile içinde konuşulan diğer mevzuların da sana aktarılmaması gerek.
Sonra böyle işin içinden çıkılmıyor işte.
Toparlanmaz bu ilişki bence. Barışsanız bile aynı apartmanda yapamazsanız. Belliki kimse çenesini tutmayı bilmiyor.

aslında hatayı biz kızlar yapıyoruz işte...
bende çok hata yaptım, tam da sizin gibi....

ablasıyla o kadar kopuk ilişkileri vardır ki, doğum günlerini ben hatırlatırım, ablana şöyle yap böyle yap diye ...
boş vereceksin ama...
ikisini bırakacaksın kendi hallerine... ister çok iyi anlaşsınlar ister çok kötü...

insan oğlu iyiliği görmüyor ki... kötüye alışmış...

ufacık şeyde dönüp aramızı bozuyorsun olmuş, bunca zamandır sağ ol aramızı düzelttin diye teşekkür edilmemiştir kesin..

düşündüklerinizi anlıyorum katılıyorum.... fakat erkek arkadaşınıza bunu çok sert şekilde söylemişsiniz..
adam ol da karşıma çıkma sözü bana göre ağır bir sözdür..
ben böyle bir söz söylesem eminim erkek arkadaşım bir daha asla dönmez, sen istedin der inat yapar...

nasıl bir ilişkiniz vardı, samimiyetiniz ne derece de bilmiyorum ama
bundan sonra devam ederseniz eğer mesafenizi koruyun derim..
öbür türlü başınız ağrımaya devam eder..

bence cok iyi etmişiniz.
hem yüzük parasını borca şuna verdim diye size gleip kendimi anlattım cok merak ettim.
eger öyleyse. cok tehlikeli bi erkek türünü etrafınızdan uzaklaştırmanız cok yerinde olmuş derim.

Ben neyi anlamıyorum biliyor musun.Dışarıda ki elin kızıiablamla ilişkimi yönetsin.Yok ablanın doğum günü yok kutla yok yakınlaş...Sanane güzelim.Herkesin aile içi durumu kendisini bağlar.Sen seninle olan ilişki boyutundan sorumlusun.Ablasının lafıyla yüzük almaktan vazgeçen,bunu da sana yansıtan bir suçlu modeli erkek varken,boşver ablayı suçlamayı.

Ablası yüzük alcağını bile bile parayı istiyorsa nasıl art niyet göremediniz anlamadım. Ama sizin tepkinizde fazla nolursa olsun siz eşiniz olcak insanı dizginlemelisiniz ailesine karşı ki başta ablasıyla arasının iyi olması için uğraşıp yüzük konusu olunca parlamanız olmamış.

Kendisi soyledi ablasina kizmis anlatti baya plan yapmisti ama sorun ablasinin bilincli olarak bunu yapmasiydi borc acil bisey degildi aile icinde ve keyfiydi kadin ozellikle yapti ona sinirlendim

yüzük evlilik teklifi filan mesele değil de, ailesiyle senin aranda dengeyi kuramamış. ablası için seni eziyor. halbuki iki tarafı da ezmeden ikinizi de koruması lazım. ben ortada sorun gördüm bu nedenle.

Ablasına neden kızıyorsunuz, vermeseydi parayı silah zoruyla mı almış parayı sevgilinden? Hayır gelmez bu işten, cılkı çıkmış.

Arkadaşım ben anlayamadım yani evlilik teklifi zaten sürpriz olur eğer yüzüğü alamadıysa ben sana evlilik teklifi yapacaktım ama yüzün parasını ablam aldı demez herhalde hiç kimse değil mi susar sonraya saklar teklifi neden açıklama yapıyor? ayrıca babanız varmış neden ablanız zorluyor ki borçlar var diye ablası evli değil mi. Bir yüzük parasına borç mu kapatılıyor, yüzük alacağı zaman mı borç var olmuş eşiniz bu borçlardan haberdarsa yüzük almadan önce borcu ödeseydi. Peki evlilik teklifi etti diyelim elinde ola ola bir yüzük parası olan başka parası olmayan adamla nasıl ev kuracaksınız?

Back
X