A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
Ya kızlar inanın sinirden çok zor nefes alabiliyorum ve buraya nasıl yazıyorum bilmiyorum. Artık kafayı yemek üzereyim. Ya ben öldürülücem ya da öldürüp ondan tamamen kurtulucam
klava:
klava:
klava: Beyfendi benden ayrılırken başka biri var diyo ayrılıyo bi kaç gün sonra karşıma geçmiş kendini temize çıukartıyo tam başkası olmadığına emin olucam ki, çıkıyo tekrar başkası var diyo tamam o zaman diyorum herkes kendi yoluna arama sorma bidaha beni.. Tamam diyo çok güzel gidiyo herşey ben kendi halimde o kendi halinde yaşayıp gitmeye çalışıyoruz ( bu yaşayıp gidiyoruz dediğim süre en fazla 3 gün kızlar ) Ben nereye takılıyosam pat diye geliyo orda saçma sapan konuşup gidiyo. Dün böle oldu mesela :S Geldi benim takıldığım bi siteye yok efendim şöle yok efendim böle bilmem ne zırvalar işte
klava:
klava:
klava: Msn ye ekledi ordan konuştuk bir süre. Artık onu istemediğimi, hayatımdan defolup gitmesini söledim bu seferde gene kendini temize çıkarttı beyfendi. Ama beni bi görseniz.. Sanki 15 gündür içime atığım ne kadar çok sinir, üzüntü, intikam hırsı varsa hepsi, hepsi bir anda çıkıverdi. Ve öyle kısada sürmedi bu olay. Bana yakup ekinden yıkılsın dünya şarkısını yolladı bir de güzel yazı ayzdı ki sormayın.. Sen tek sevdiğimsin, bir seni seviyorum hayatımda kimse yok, bir daha başkası var deme nolur vs vs.. Bu beni deli etti diye bende gittim bunların sitede benimkini rezil edicek bir sürü şey yaptım. Gözüm döndü çünkü. Bana mail attı bak annemi arar seni sölerim diye.. Tam o anda zırt diye ev telefonu çaldı. Baktık o. Annemle konuşurken annem bunu uyardı. Acilikizdan uzak dur bugün sinirleri boşandı onun diye. Benimki bi ağladı kızlar annemin önünde. Anne bu kızın niye böle yapıyo diye. Söyleyin kızlar haksız mıyım? Herşeyi başlatan, beni o acılara mahkum eden o susyaım ediyim diyorum gene susturmayan o, çıkmış emrah moduna giren gene o. Napıcam ben kızlar ya