Bktm!Son arem sizsiniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayalci_35

Ziyaretçi
arkadaşlar ben çok düşündüm buraya yazıp yazmamak için ama daha fazla tahammülüm yok akıl almam gerek nolur bana yardım edin..2,5 yıllık bi ilişkim var bütün ailem biliyo tam evlilik aşamasında okadar büyük sorunlar çıktı ki...ben herşeye tamam dedikçe üstüme geldiler...hayatımda yapmadığım şeyler istendi...ya yazamıyorum ya anlatamıyorum korkuyorum...evlenmeden bittim tükendim..ilişkimde çok kötü durumda ...dertleşebileceğim bi arkadaşım bile yok...herşeyim oydu oda artık bana çok kötü davranıyo ...yaşamıma aykırı olduğu için kabul etmediğim isteklerinden dolayı...ben napayım bilmiyorum daha evlenmeden bu duruma geldik arkamda değil ailesinin yanında...bunu yaptığı şeylerden ve herşeyi ailesine anlattığı için hissedebiliyorum...evlilik herşeyi çözermi??evlenince bu sorunlar bitermi??hem maddi hem manevi çok büyük sorunlar....yardım edin lütfen ihtiyacım var senağlama

evlenince emin ol daha kötüye gider. senden ne istediğini açıklar mısın?

evlilik kesinlikle çözüm değildir
sakın böyle bir hata yapma
eminim burda evli olan arkadaşlarımızda aynı şeyi söyliyecektir.

sımdıden bu kadar problem varken evlenınce daha cok olur bence..
problem nerdır gercı anlamadım tam...

manevi yönden onun gibi yaşamamı,rahat bi insan olmamı...ailesiyle yaşamamızı...daha çok şeyler anlatamam ki....beni olduğum gibi hçbzaman kabul etmedi..ben kötü hiçbirşey yapmıyorum...adilik,yalancılık,kaşarlık,hoppalık vs... ama ynede istenmiyorum değişmem isteniyo yanlış anlama o şekilde değil onun istediği şekilde olmamı istiyo...

maddi manevi birbirimize uymuyoruz... ama onu çok seviyorum ama bıktım artık evlenmeden tükendim hergü kavga hergün başka sorun ...

Bence arkana bakmadan koş git uzaklaş ondan kaydirigubbakcemile
Seni değiştirmeye çalışıyorsa eğer daha sakıncalı.......

canım evlenince sorunlarınız dahada büyüyecektir yol yakınken dön canım şimdiden böyleyse........

hiç anlamam bir insanı nasıl gördüysen öyle kabul et, nedir bu değiştirip başka bir insan yaratma çabası.
bence evlendikten sonra dahada kötüye gider.
helede ailesiyle yaşayacaksanız dahada kötü diye düşünüyorum.
hakkında hayırlısı olsun.

sevgili arkadaşım;her ne olursa olsun senin arkanda olmalıydı.ama öyle olmadığını belirtmişsin.bence hiç kendine yazık etme.tabi ki çok zor ama iyi düşün.bence en kısa zamanda bitir.bir erkek hele de aranızdaki her olan biteni ailesine anlatıyorsa hayır gelmez o adamdan.keni değerini bil ve ona göre davran.sevgiler.

geçen bi yerde okumuştum,

erkek bir kadınla değişmez diye, kadın bir erkekle değişir diye evlenir. kadın değişir, erkek değişmez.

seni sen olduğun için olduğun gibi kabul etmişse seviyordur. benimsemediğin bir hayatı sırf o istedi diye yaşarsan sen sen olmaktan çıkarsın, mutsuz olursun. bütün ailem biliyor diye evlenilmez, bunca senenin hatrına biraz zaman tanı, açıkça konuş, olmuyorsa da evlenme bence. evlenince daha kötü olur.

bence asla onunla evlenmek gibi bir hata yapma..evlenince hiç bir şey düzelmiyor daha da kötüye gidiyor.bence bir an önce uzman biriyle görüşmelisin..psikiyatrist yada psikologla..eğer bu mümkün değilse daha önce bu durumlarla karşılaşmış insanların söylediklerini dinlemelisin..mesela ben:)

ben ağlamaktan mahvoldum...geçen günlerimemi yanayım ona olan aşkımamı...bukadar özveri gösterdiğim halde neden ??? neden??? ben nerde yanlış yaptım??? inanın ben belki 4 4lük değil ama 4 3ük bi insanım yemek temizlik çocuk bakımı kişisel bakım giyim kuşam güzellik herşey var hiç bi sağlık sorunum yok temiz bi ailem var...bi insan evleneceği insanda başka ne isterki???

cnm herşeyde ailesinin yanında olan erkekten çok bişey bekleme.
eğer seni istiyorsa seninle bir ömür geçirmek istiyorsa senin arkanda olmalı

Seni Nasıl Tanıdıysa Öyle Kabullenmeli Bence..

Değiştirmekte Ne Haddine!! Bence Kesinlikle Kabul Etme Emin Ol O ımzayı Atarsan Herşey Daha Kötü Olacak...

evlılığı erteleyın eğer bazı şeylerın düzeleceğını düşünüyosanız. mesela maddı sorunlar var dıyosun, bıraz bırıkım yapana kadar çalışın ıkınız de kendı evınıze çıkabılecek durumda olduğunuzda evlenın vs... ama sıze kötü davranıp üstüne bır de değiştırmeye çalışıyorsa o zaman ona bır DUR demenız lazım...

ben herşeyin farkındayım ama kopamıyorum ondan....maddi olarakta çok ama çok büyük sıkıntı çekicez ben bunu kabul ettim ama maneviyatı hazmedemiyorum...önceden bu olaylar ortada yoktu ...evlilik yaklaştıkça çıktı ve ben iyice kafayı yedim ölü gibiyim...

ben ağlamaktan mahvoldum...geçen günlerimemi yanayım ona olan aşkımamı...bukadar özveri gösterdiğim halde neden ??? neden??? ben nerde yanlış yaptım??? inanın ben belki 4 4lük değil ama 4 3ük bi insanım yemek temizlik çocuk bakımı kişisel bakım giyim kuşam güzellik herşey var hiç bi sağlık sorunum yok temiz bi ailem var...bi insan evleneceği insanda başka ne isterki???

peki ailen ne düşünüyor?

bir ömre yanmaktansa, 2,5 yıla yanmayı yeğlemelisin tabi içinden çıkılmıyorsa.

bana afedersiniz hayvanmışım gibi davranıyo artık ne canım ne cicim hiçbişey yok... durumu anneme anlattım şimdiye kadar destekledim eğer bu şekil davranmaya devam ederse biter bu iş dedi...ben çok ama çok mutsuzum ya arkadaşlar çok kötüyüm onsuz hayat düşünemiyorum ama onunlada olmuyo....

ben herşeyin farkındayım ama kopamıyorum ondan....maddi olarakta çok ama çok büyük sıkıntı çekicez ben bunu kabul ettim ama maneviyatı hazmedemiyorum...önceden bu olaylar ortada yoktu ...evlilik yaklaştıkça çıktı ve ben iyice kafayı yedim ölü gibiyim...

düşünecek ağlayacak kendini yıpratacak bu duruma deyecek birimi peki yaşın kaç bilmiyorum ama bizleri abla olarak kabul et evlilik öyle uzaktan bakıldığı gibi kolay deyil zor aileler kişilik çatışmsı maddiyat bunları bilmeden evlensen hadi bıurada dersin ki beni kandırdı böyle deyildi ama sen bile bile evlenmek istiyosun ters giden bişeyi evlilik düzeltmez dahada berbat eder sen şimdi ayrılırsan inan bana bi zaman sonra unutursun zor olur ağlarsın sızlarsın ama bi zaman sonra geçer gider evlenip ayrılırsan daha kötü senin için

Back
X