Bktm!Son arem sizsiniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke neler istendiğini daha açık yazsaydın ama
bu kadarına bile diyeceğim şu;

kimsenin seni değiştirmeye hakkı yok,nikahlanacaksınız alt tarafı,seni mallamayacak..

aklını başına devşirsin beyfendi,yoksa kapıyı göster..

bana afedersiniz hayvanmışım gibi davranıyo artık ne canım ne cicim hiçbişey yok... durumu anneme anlattım şimdiye kadar destekledim eğer bu şekil davranmaya devam ederse biter bu iş dedi...ben çok ama çok mutsuzum ya arkadaşlar çok kötüyüm onsuz hayat düşünemiyorum ama onunlada olmuyo....

kır yıllık evlilerden beter olmuşsunuz dahada evlenmeyi düşünüyosun helal sana kendine saygın yokmu senin hayvan gibi davvranıyo diyosun evlenecem diyosun

bence sakın evlenme çok sevmek evlenmek için yeterli değil.Hele ki bu kişi daha şimdiden ailesini dinleyip seni 2.plana atıyosa ki seni kaybetmek korkusu yok belli sen ona bir ders ver haketmiş o.Bırak gitsin be güzelim yaşın daha genç belli hayat neler getirecek daha.. Anlattıkların korkunç bence şahsen çok cesur olman lazım bunları göze alıp o imzayı atman için bile bile kendini yakmak olucak bu..karar senin benim fikrim bu.

Canim cok yiprandiysan ama ayrilmak ve kalmak arasinda gidip geliyorsan biraz ara verin.
Sevgilinle konusarak, kendini iyi hissetmedigini biraz düsünmem gerektigini söyleyebilirsin.
O süredede onsuz gecen günlere bakarsin, nasil daha iyisin ölcer tartarsin canim.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Nasıl ewlenince düzelirmi???

Tabiki düzelmez şu an ne yaşıyosan 100 katı dahada zorlaşıyo herşey ewlendikten sonra..Kendini ondan kurtarmaya bak..

manevi yönden onun gibi yaşamamı,rahat bi insan olmamı...ailesiyle yaşamamızı...daha çok şeyler anlatamam ki....beni olduğum gibi hçbzaman kabul etmedi..ben kötü hiçbirşey yapmıyorum...adilik,yalancılık,kaşarlık,hoppalık vs... ama ynede istenmiyorum değişmem isteniyo yanlış anlama o şekilde değil onun istediği şekilde olmamı istiyo...

maddi manevi birbirimize uymuyoruz... ama onu çok seviyorum ama bıktım artık evlenmeden tükendim hergü kavga hergün başka sorun ...

uymadığın , seni olduğun gibi kabul edemeyen,şimdiden ailesinin yanında olup seni karşısına alan biri "eş"in ömrünü geçireceğin insan olabilir mi sence?:olmaz:

kendini daha fazla yıpratma

daha fazla yorma üzülme

şimdi ayrılsan ömür boyu sürmez acın ama olur da devam edersen daha çok üzüleceksin hırpalanacaksın o zaman ömür boyu sürer o acı:sinifsinif:

ben ağlamaktan mahvoldum...geçen günlerimemi yanayım ona olan aşkımamı...bukadar özveri gösterdiğim halde neden ??? neden??? ben nerde yanlış yaptım??? inanın ben belki 4 4lük değil ama 4 3ük bi insanım yemek temizlik çocuk bakımı kişisel bakım giyim kuşam güzellik herşey var hiç bi sağlık sorunum yok temiz bi ailem var...bi insan evleneceği insanda başka ne isterki???

evleceği insanda neler istediğini yukarda yazmıştın...

herkesin aradığı özellikler farklıdır

sana göre olan biri vardır bu dünyada ama o kişinin şu an ki sevgilin olmadığı ortada :1ninca:

evlenmeden birbirnize bagli olmadan bile bu sorunlar varsa evlendikten sonra neden hersey duzelsin?
sebebi ne olabilir?
zaten butun dertlerini siralamisin,
hemde kendi piskolojin olsun sagligin olsun hayatin olsun , biiktirmis
bunlar yeterli degilmi bu iliskiye son vermek iicn?
bunu basinayken boyleysen sonun nasil olur bilmiyormusn?

kendine biraz sevgin olsun azda olsda deger ver kendine, baskasini kendi odak noktan yapma!
birak artik ezilmeyi hep baskalari istiyo diye goz yummak bazi seylere
artik dur demeyi ogren! bu senin hayatin, sonra keske demek istemiosan saglikli karar ver.
evlilik biseyi cozmes!

Böyle değildi diyorsun. Demek ki evliliği garantiye alınca gerçek yüzünü ortaya çıkarmış.
Yine de şanslı sayılırsın. Şimdiden anlamış oldun.
Geri dönme konusunda evlilik kadar zorlanmazsın.
Ya daha sonra anlasaydın.
Böyle baskı ile sevgi falan da kalmaz zamanla.
Evlilikte düzeleceğini aklından bile geçirme.
Şimdiki halini ararsın. Sadece seviyorum diye evlenilmez.
Mantık da olmazsa olmaz.:umursamaz:

bence bir psikoloğa gidin beraber
evlenince sorunlar halledilmiyor

Back
X