Bktrdlar

canım inan bana durumumuz aynı benim eşiminde senin eşinden geri kalır yanı yok.yazdıklarının aynısı bizdede oluyor.sanki benim yaşantımın bir kopyası.

diyorumki hep ben elimden geleni yapıyorum.herkesin yapmak istemediği bir şey olur.zorla yapmak hoşunuza gidermi?ben kendi evimde bile yapmak istediğim şeyi yaparım o onu yapmak içimden gelmiyorsa yapmam.zorla yapılan bir işten kimseye hayır gelmez.diyorumki benden daha fazlası bekleniyor.ama ne?kendi evimde rahatım.benim çalışmam bile gözlerine batıyor.kaynana hanım geçen ramazan bayramında banamı çalışıyorsun dedi.onun işini yapamıyoruz ya beklentisi var hanımın.ama düşünse onca borcu üstümüze yıktılar ve ben oğullarına yardım ediyorum.tamam kendi hayatımız rahat yaşamak borclarımzı sıkıntıya düşmeden ödemek için çalışıyorum.ona çalışmıyorum ama bir erkek evladının anne babasının yapması gereken şeyi yapmadılar bizde herşeyimiz kendimiz aldık.şimdi oğlan gelin sahibi olmaya çalışıyorlar.

bizdede farklımı aynısı.çarşıya gideriz nerdesiniz.kendi annemlere gideriz eşimle.eşimi ararlar.eşim yalan söler biz çarşıdayız diye.nie öyle söylüosun dediğimde oraya gidiosunuz bize gelmiosunuz derler dio.benim ailelem kalabalık.kalabalık derken kendi öz ablamlar abimler.hepsini arzulayıp gidiyoruz.neymiş gelin tarafına fazla gidilıomuş.oraya gidiyoruz aslında.herşeyden haberleri olacak.işleri yokki kendilerine eglence arıyorlar.

ah arkadaşım sorma o kadar ccanımı yaktılarki anası babası ablası içimden benimde dövmek geldi.ama eşim için katlanıyorum.benden bulmasınlar.allah büyük diyorum.

tabi tabi arkadaşım.bütün herşey gelinlerin yanı onların düşüncesiyle hizmetcilere bırakılıyor.görümce hanım neymiş çok para alıomuş iş yapmam diyebilirmiş.kaynana benden sağlam numaradan hastayım ayakları yapıo.be insan ben yokken kim yapıo kızın bişeye el sürmüo işler kaynanaya kalıo o zaman yapıonda nie bize yardım etmiosun.
ne güzel senin eşin anlamış allahım işallah jelibonun ve benim eşimde herşeyi anlar.bir ömrün bizimle yanı eşleri ile gececegini anlarlar.

bişey daha eşinin herşeyi anlaması zaman aldımı.veya bize ne önerebilirsin?henüz çok başındayız evliliğin.

ayy hic sevmem boyle insanlari ya...bi keresinde benim kayinpederim de firinda yaptigim patatesli bir yemegin soganlarina buyuk demisti cok sinir olmustum...begenmiyorsan yeme degil mi? ya da kalk kendin yap! uyuz seyler...vallahi ogren deseler bile bilmiomus gibi gorunmeye calis, acemi gibi gorunmeye calis. istedikleri kadar ogren desinler zaten ogrenmek te zaman almiyor mu kaydirigubbakcemile2 ayy ben evlendigimde pilav yapmayi bile bilmiodum. kayinvalidem ogretti bana, hic bir sorun da etmedi.

mana buluyyorlar o zamanda insanın orada bişey yapma şevki kalmıyorki.

mana buluyyorlar o zamanda insanın orada bişey yapma şevki kalmıyorki.

canım ben şunu iyi anladım bu türlere ağzınla kuş tutsanda yaranamıyorsun.ya ben onları geçtim eşim bilse yaptıklarımı yaparım yaparım gene bilmez en ufak bişeyde herşeyi ayak altına alır hiç bişe yapmadı olurum tatmin olmuyormuş beyfendi.birde anneme yardım et şunu bunu yap demiyormu ayar oluyorum.eli tutuyor ayağı tutuyor görümce var taş gibiler yapsınlar benim annemin yardım edeni bile yok.::annem daha bi gün geliline gel şunu bunu yap demedi.allah var kayınvalidemde demedi ama oğlu rahat durmuyor her b...ka burnunu sokuyor.sen errkeksin karışma dediğimde karışırım diyor al bi kavga daha.bi gün çay servisi yapcam toplu bi aile ortamında neymişş geç kalmışım biizmki gitti tepsiye bardakları koymuş peşine mutfağa gittim bana söyleniyor.dedim eline çok yakıştı keşke sen kız olsaydında yapsaydın bu kadar meraklsın.hasta ediyor beni hasta sağlığımdan olacam azbuçuk aklım var oda elden gidecekdelikafadulden

cabım varya inanmak sana kalmış yaşadığım şeyler komple aynı bu kadar olur.akraba mıki bunlar.bu kadar olur.benimkide kalk mutfaga bak.kalk şuraya bak.be mübarek adam daha yeni mutfaktan çıktık.bi yere gideriz gittiğimiz yerin gelinleri oturur.eşim bana kaş göz işaretleriyle kalk yardım et.bende yicem kafayı yada katil olucam.

yok inanırım canım.böyle erkek tipleri var benim eşimde eskli bu arada:)biyere gideriz kaşıyla gözüyle mimikleriyle yer beni anlarım.mesela bze gideriz gözü saatte 9 oldumu kaş göz hazırlan.ben yorgunum dinlencem.kendilerine gideriz saat 11 olsa adam uzanmış tv bakar umrunda deil.herşey canı istediği ve işine geldiği gibi yapr.bende deli oluyorum ondan soğuyorum nefret doluyorum bazen diyorumki benim kocam olacak adam bumu.hiç bir vasıf göremiyrum kendisinde..çünkü hissettiremiyor bana.aksine cıvık ve şımarık geliyor..

belli canım eskli olduğu eşinin ya akrabalar benimkiyle yada aynı köyden falanlar sanıyorum.anası gile gittigimizde dediğn gibi uzanmış tv bakar benim annemlerde 9 oldumu kaş göz.onun annesindede ben rahat deilim nerde bunu anlayacak koca.

ooooo olurmu o erkkekk onun evi sen uycaksın ona.hem kızmaca küsmece yok sabah kavga akşam kadınlık bekler.her haltı eşeyim kabul et ister oldu canım sadrazam torunu sankiklava:

malesef evlenince oğulları çok kıymetli oluyor canım geline iş yaptırıncada kendilerini ne hissediyolarsa artık...benim kaynanam tarafındada vardı o olay hoşalarına gidiyo zaten sevmiyolar ya akıllarınca iş yaptırınca hoşlarına gidiyo ......gelin gelene kadar kim yapıyodu acaba o işi?
kaynanamlar bana bişi yaptıramadılar içine dert olmuştur artık :) bi kaç bulaşıkları yıkayıver dedi kendi bulaşıkları bide (üstelik makinası var!) eşimde benim karım hizmetçi değil bulaşık yıkamaya gelmedi o !hadi hayatım biz çıkalım dolaşalım deyince kaynanam buz kesti hiç unutmam dahada tık yok ! sağolsun eşim beni hep savunur hiç ezdirmedi yoksa cılkımı çıkartırlar valla fırsat olsa ellerinde...tavrını koy sende yeni evlisin baştan sıkı tut huzursuzluk çıkmasın diye idare edeyim dersen emin ol ilerde daha büyük huzursuzluk çıkar! mecbur senin yanında olucak yeni evliliğinimi bozacak ...eşin bence bunu göze alamaz!o tokat olayınıda kınıyorum!

helal olsun eşine valla.nerde bizimkilerde o yürek.hadi desin bakalım benimki neymiş annesi üzülürmüş neymiş babası evlatlıktan red edermiş.bana gelince ben kimimki yeni alınan hizmetci,oğullarının isteklerini karşılayan biriyim sadec.

bak şimdi ben onada karşıyım.biz orda gidip yardım ediyosak hizmetçi sınıfınamı giriyoruz.orda eşte hatada annesine karşı.benim abim aneme böle bişe dese çok kızar çok kırılırm.problem o değil problem sen isteyerek yaptığın halde yapmıyor gözükmen ve bahane bulunması.şevkinin kırılması.yoksa bigün gitmişsin bi bardak yıkamış bi çay demlemişsin bunlar zaten yapmasa ayıp olurdu.arkadaşın yaptığını eşi bilse eşinin aielsi bilse teşk etse onun zoruna gidermiki severek yapardı.ona ö gözle bakılması rahatsız edici.vede eşin tavırları bizi kahreden.onlar yanımızda olsa daima kim takar dimi kim ne dersin der geçer eşim beni biliyorya der.of çok or kızlar o kadar basit bi o kadarda can sıkıcı şeyler bunalr alah yardım etsin biizm durumumuzda olanlara..

zaten eşim benim yanımda olsa dünya umrumda olmazki

canım benim yani ben 3 seneyi doldrdum 4le gidiyorum.senin görümcen gibi suya sabuna dokunmaz iki görümcem vardı benimde.kayınvalidem rahmeti seneler önce ölmüş allah rahmet eylesin.neyse bunlar hiç bişey yapmazlar beni halı yıkmaya yemek yapmaya yada temizlik aklına ne gelirse yapmaya çağırırlardı.hemde aramızda yarım saat yol var.bende başlarda enayiyim.giderdim.hadi hapberaber yapsak gene iyi.onlar bi köşeye çekilirler bana kalırdı işler:))yaşlarıda 23 26.küçükte değiller.ve çalışmıyorlar.bi keresinde çalışıyorum yemeğe çağırdılar güya.gittik eşimle,hadi kırmayalım diye.aman bi baktım hiçbişi yapmamışlar.seni bekledik sen yap,senin yemeklerin güzel oluyoo:)bende yedim eziyetten başka bişey değil.velhasıl bende eşimle çok kavgalar ettim,çok başının etini yedim,bana vurdu da.ama baktım böyle olmuyo.onlar yapıcaklarından geri kalmıyolar,olan bana oluyo.eşimle onlar yüzünden kavgayı kestim yani bana en kötü şeyi dahi yapsalar sadece annlattım ama ağlayarak,ama üzülerek,rahatsız olduğumu ve bi insan evladı olduğumu hatırlattım.hiç dırdır etmedim.ve eşim sonunda konuştu onlarla.benimle görüşmek istemiolarmış.çokta umrumdayani ben bi kaç aydır tamaıyla rahatım.bana bişey olmadımı depresyon tedavisi görüyorum.....çook üzüldüm çook,seni anlıyorum.ama seninkiler gene iyi bunu bill..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…