Bktrdlar


Kayınvalidene yoğunlaştık ama sanmaki tokatı unuttumm..eşine birazdan gelicem..turkbayragi
 
Arkadaşlar nedir bu kaynana düşmanlığı, yok efendim kaynanaya yüz verilmez, yok efendim evinde mutfağa bile girmem, hiçbir iş yapmam. Noluyor anlamıyorum ki. Kimse size gidinde evi tepeden aşağı temizleyin, gelen bütün misafirleri ağırlayın, hatta kaynananın ayaklarını yıkayın suyunu için demiyorki (cadoloz kaynanalar hariçsengözlerimebaksanab), niye bu kadar benmerkezci düşünüyorsunuz.benneyaptımki
 
Ayyy ayıpların en büyüğü bana!!!:lepi:
Ete dokunamayanlardanım hem de..akannehir
Kayınvalidemin evinde bardak bile yıkamadım..
Yine evlensem yine yıkamam..
Çok katıyım ben bu konuda valla..:umursamaz:

Sebep??sengözlerimebaksanab
 

Ben bu şekilde demedim diyeni de kaçırdım sanırım bu topicte..
..Diyen varsa Kuzu ya cevap versin..:jeyyar:


Haaa Laale dediiii....Laaalleeeee...
 
Canım valla bence iş eşinde bitiyor. Eşin seni gerçekten seviyorsa anne babasını sana karşı böyle konuşturmıycak.Bu bebeği görümceye verme olayını duyar duymaz mesele eşinin ailesine tepki göstermesi gerekiyordu böyle şeyler söylemeyin diye. Aynı şekilde ben istesem oğullarımı boşatırım lafı da öyle. baba eşimin yanında böyle şeyler söyleme lütfen ne demek istiyorsun demesi gerekirdi. Eşin onlara tepki gösterse ailesi de sana böyle davranacak cesareti bulamazlar. Bence eşine resti çek. Sen kesinlikle direk muhattap olma bu insanlarla. Eşine de ki ya onların böyle konuşmalarına tepki gösrterir onları susturursun ya da ben ailenle görüşmem de. Boşanırız o zaman derse de sen bilirsin senin seçimin de.Yani bütün mesele eşinde bitiyor. Ailesini susturması gereken kişi eşin sen değilsin. Ben de bir kere görümcemin eşinden ters bir laf işittim. Ama hiç muhattap olmadım elin adamıyla. Direk eşime söyledim bu adamı uyarın yoksa ben bunla bir daha görüşmem dedim. Ailesi görümcemle konuşmuş ve uyarmışlar. Sonuçta o aileye seni getiren kişi eşin olduğuna göre seni kollaması gereken de eşin.
 

Hey gidi kayınvalidem!!!!
Kulakları çınlasın!!!:teytey:
Laf sokmalarla,imalarla neler anlatmak istedi de ben anlamadım..
Kapasite yok canım bende..
Hem anlama hem de iş yapma yeteneklerinden aciz yaratılmış bir kulum ben!:gitme:
 
Kayınvalidene yoğunlaştık ama sanmaki tokatı unuttumm..eşine birazdan gelicem..turkbayragi

tabiki gel.fakat bende hazmedemiyorum o konuda sözler aldım özür aldım.ama içimden çıkarmı sanıyorsun.biz çok zor evlendik eşimin ailesi yüzünden.hep beni bişeylere mecbur etme noktasında idiler.eşim bana bırak onları dedi.onlara dediği tek şey sanırım evlendikten sonra kabul eder.ettim kabul etmedim.edemiyorum.ha birdaha tokat işi olursa eşim ne olacagını ii biliyor.yürümeeyecegini yani.
 

Sebep??sengözlerimebaksanab

Ayyy öğlen gelseydin ya tam gidiyordum kuzum..
Sebep çok açık!
İstemiyorum!
Ben ondan hiçbişiy beklemiyordum o da benden beklemesin diyordum..:ecrin_bebek:
 
yok canım o kadarda uzun boylu deil..bizler gelinsek üzerimize düşeni yapmak zorundayız zaten arkadaş evde üstüne düşeni yapıyormuş ama karşındaki insanlar nankorse elden ne gelir..bu ve buna benzer oalyları biçok kişi evliliğinde hattayeni evlendiğinde yaşamıyormu oldu hemen bohçamızı toplayıp dönelim babaevine..sizce idare etmesi adımlarını yavaştana tıp düzenini o şekilde oturtması gerekmezmi.4 aylık evli eşi 40 yıllık annesini atıpta eşini tutacak değilya.haaa tutanalr vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar verir sepeti koluna haydi herkes kendi yoluna sen çektiklerinle ve hiç nedensiz yuvanın çöküşünüizlemekle kalırsın bence sabır sabır sabır...bir yuvayı kurtarmak için fedakarlık etmek pasiflik vede eziklik değil yüceliktir bencee.
 

Ben niye hep fedakarlık eden taraf olayım alnımda enayi mi yazıyor? Biraz da eşim fedakarlık etsin. Hep tek taraf fedakarlık ederse bunun adına eziklik ve de tepeye çıkma denir. Ben mutlu olmak için evlendim evlenmiş olmak için değil. Evliliğimde eşim mutluysa ama ben mutlu değilsem o zaman o evliliğin hiçbir anlamı kalmaz. Enayilik olur bu sadece.
 
Allahım sana yardım etsın
benım k valıdem uzakta hemde cok
17 gün sonra evlenıyorum
Rabbım kötü ınsanlardan korusun bızlerı
sabret dıyemem daha 4 aylık evlısın ve tokat atmış
tavrını koymalısın bence
hıcte onlara gıdıp iş yapmak zorunda deılsın
ayy bende ete dokunamam kımse dokunduramaz bana
 

Evet elimden geleni yapıyorum.ama hakikateen yüzlerini göresim yok.sevmiyorum onları .herşey eşim için katlanıyorum.ben buralara çok kolay gelmedim.eşimle çok mücadele verdim.
 
bence o şehirden uzaklaşmak en iyisi başka çare bulamassın canım bence eşinin belli bir işi yoksa veya elinde sanatı varsa başka şehre taşınmayı öner bence çok mutluı olacaksın.
Ben de senin gibi eşimden ailesi yüzünden tokat yemiştim ailesine gitmiyeceğim diye ama ben ona beni burdan uzaklaştır dedim başka şehre geldik sene de 2 veya 3kere anca gidiyorum çok mutluyuz orda kalsaydık bizde boşanırdık eşimi çok severken ama şimdi 5sene oldu allahım şükür mutluyum
 

ben hep karşılıklı fedakar olunması taraftarıyım canım...tabikide evlilikte her iki tarafında mutlu olması gerekiyor.mutlu olmak için evleniyoruz dert sahibi olmak için deil.yalnız şunu unutuyoruz ufak tefek sorunlar yüzünden çıkan problemlerden yani çözülecek problemler yüzünden evliliği bitirmek ne kadar doğru soruyorum.yani sen burda fedakarlık edersin o başka bi yerde denge bu şekilde kurulur.arkadaşın yaşadıkları kolay şeyler değil bende yaşadım onu iyi anlıyorum.başından geçmeyen bilemez.ama herkes son bi şansı ve zamanı hak eder diye düşünüyorum.şimdi evliliği için fedakarlık ederse ilerde mukafatını alacağını düşünüyorum bu zaten böyle gitmez.yani kötü giden mutsuz eden bir evliliği yürütmek zaten anlamsız olurdu.fakat fevri değil sakin bi şekilde karar vermek gerekir.a.s
 

canım benim senin adına çok sevindim.bu uzaklaşma fikrini önerdim.kabul etmiyor.mafoldumben keşke gitsek.
 
orası malum.zamanla işallah korumayıda öğrenir.

İnşallah öğrenir ama bence sen de onun bunu öğrenmesi için biraz çaba göster. Hatta zorla. Yoksa içinde bulunduğun durumun değişeceğini sanmıyorum. Eşin değişmekten yana pek değil galiba baksana bu konu açılınca tokat atmış. Umarım tokat seni bu konuyu tekrar açmaktan caydırmaz. Yoksa daha çok üzülebilirsin.Eşini bu konuda eğitmesi gereken kişi sensin.
 
canım benim senin adına çok sevindim.bu uzaklaşma fikrini önerdim.kabul etmiyor.mafoldumben keşke gitsek.

nedeni neymiş kendine güvenimi yok yapamıyormu ailesiz kiradamısınız orda

ben bursa inegöldeydik istanbul gibi yere atıldık eşim hiç itiraz etmedi çünki seni kaybedeceğim ben burda kalırsak dedi seni kaybetmek istemiyorum dedi ve çıkıp geldik gelirken de çok engel olmak istiyenler oldu ailesi adam yolladı üzerimize eşim aldırmadı sağolsun çok mantıklı birisidir belki yaşından da ola bilir opuyorumnanaktanŞeniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…