- Konu Sahibi karlarperisi
-
al işte cumartesi oraya gidicem kaynanaya.suratlarını göresim yok ama eşimin hatrına.daha şimdiden sızı içime düştü.bu durumu anlaman çok zor arkadaşım yapacaksın diyen arkadaşım.bu bayramdan sonra ilk gidişim nasıl davranırım onuda bilmiyorum.
Ayyy ayıpların en büyüğü bana!!!:lepi:
Ete dokunamayanlardanım hem de..akannehir
Kayınvalidemin evinde bardak bile yıkamadım..
Yine evlensem yine yıkamam..
Çok katıyım ben bu konuda valla..:umursamaz:
Arkadaşlar nedir bu kaynana düşmanlığı, yok efendim kaynanaya yüz verilmez, yok efendim evinde mutfağa bile girmem, hiçbir iş yapmam. Noluyor anlamıyorum ki. Kimse size gidinde evi tepeden aşağı temizleyin, gelen bütün misafirleri ağırlayın, hatta kaynananın ayaklarını yıkayın suyunu için demiyorki (cadoloz kaynanalar hariçsengözlerimebaksanab), niye bu kadar benmerkezci düşünüyorsunuz.benneyaptımki
Valla sen çok katısın evet, ben yapıyorum mesela ama dediğim gibi bu senin görevin, yapmak zorundasın sen gelinsin...... dediği an birisi ....:jeyyar::jeyyar:
Heheheh:jeyyar: bilmem ne olur? sanırım; hadi yaaaa? kim koymuş o kuralı?? derim karşımdakine kim olursa olsun..:jeyyar::jeyyar:
Sanırım içime kötü gelin kaçtı benim bu topiğe girince..:jeyyar:
Kayınvalidene yoğunlaştık ama sanmaki tokatı unuttumm..eşine birazdan gelicem..turkbayragi
Arkadaşlar nedir bu kaynana düşmanlığı, yok efendim kaynanaya yüz verilmez, yok efendim evinde mutfağa bile girmem, hiçbir iş yapmam. Noluyor anlamıyorum ki. Kimse size gidinde evi tepeden aşağı temizleyin, gelen bütün misafirleri ağırlayın, hatta kaynananın ayaklarını yıkayın suyunu için demiyorki (cadoloz kaynanalar hariçsengözlerimebaksanab), niye bu kadar benmerkezci düşünüyorsunuz.benneyaptımki
Sebep??sengözlerimebaksanab
yok canım o kadarda uzun boylu deil..bizler gelinsek üzerimize düşeni yapmak zorundayız zaten arkadaş evde üstüne düşeni yapıyormuş ama karşındaki insanlar nankorse elden ne gelir..bu ve buna benzer oalyları biçok kişi evliliğinde hattayeni evlendiğinde yaşamıyormu oldu hemen bohçamızı toplayıp dönelim babaevine..sizce idare etmesi adımlarını yavaştana tıp düzenini o şekilde oturtması gerekmezmi.4 aylık evli eşi 40 yıllık annesini atıpta eşini tutacak değilya.haaa tutanalr vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar verir sepeti koluna haydi herkes kendi yoluna sen çektiklerinle ve hiç nedensiz yuvanın çöküşünüizlemekle kalırsın bence sabır sabır sabır...bir yuvayı kurtarmak için fedakarlık etmek pasiflik vede eziklik değil yüceliktir bencee.
Ben bu şekilde demedim diyeni de kaçırdım sanırım bu topicte..
..Diyen varsa Kuzu ya cevap versin..:jeyyar:
Haaa Laale dediiii....Laaalleeeee...
yok canım o kadarda uzun boylu deil..bizler gelinsek üzerimize düşeni yapmak zorundayız zaten arkadaş evde üstüne düşeni yapıyormuş ama karşındaki insanlar nankorse elden ne gelir..bu ve buna benzer oalyları biçok kişi evliliğinde hattayeni evlendiğinde yaşamıyormu oldu hemen bohçamızı toplayıp dönelim babaevine..sizce idare etmesi adımlarını yavaştana tıp düzenini o şekilde oturtması gerekmezmi.4 aylık evli eşi 40 yıllık annesini atıpta eşini tutacak değilya.haaa tutanalr vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar verir sepeti koluna haydi herkes kendi yoluna sen çektiklerinle ve hiç nedensiz yuvanın çöküşünüizlemekle kalırsın bence sabır sabır sabır...bir yuvayı kurtarmak için fedakarlık etmek pasiflik vede eziklik değil yüceliktir bencee.
sen eşin için bazı şeylere katlanıyorsun da eşin seni koruyor mu?
Ben niye hep fedakarlık eden taraf olayım alnımda enayi mi yazıyor? Biraz da eşim fedakarlık etsin. Hep tek taraf fedakarlık ederse bunun adına eziklik ve de tepeye çıkma denir. Ben mutlu olmak için evlendim evlenmiş olmak için değil. Evliliğimde eşim mutluysa ama ben mutlu değilsem o zaman o evliliğin hiçbir anlamı kalmaz. Enayilik olur bu sadece.
bence o şehirden uzaklaşmak en iyisi başka çare bulamassın canım bence eşinin belli bir işi yoksa veya elinde sanatı varsa başka şehre taşınmayı öner bence çok mutluı olacaksın.
Ben de senin gibi eşimden ailesi yüzünden tokat yemiştim ailesine gitmiyeceğim diye ama ben ona beni burdan uzaklaştır dedim başka şehre geldik sene de 2 veya 3kere anca gidiyorum çok mutluyuz orda kalsaydık bizde boşanırdık eşimi çok severken ama şimdi 5sene oldu allahım şükür mutluyum
orası malum.zamanla işallah korumayıda öğrenir.
canım benim senin adına çok sevindim.bu uzaklaşma fikrini önerdim.kabul etmiyor.mafoldumben keşke gitsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?