Blackmagic kardeşinizi Balina kostümünden kurtulurken yalnız bırakmayın;)

Bir kaç gündür yazamıyordum dün tam anlamıyla kaçamak günüydü :( bugün sabah 1 elma arada 1 salatalık öğlen sadece 1 tabak nohut yemeği akşam 1 elma 1 salatalık 1 bardak sütlede kapanış yapıcam bu arada günlüğüme uğrayanlar olmuş birazda gaz verseler bana duacıları olcam;) geç kalktığım için yürüyüş yapamadım :(

Bir kaç gündür yazamıyordum dün tam anlamıyla kaçamak günüydü :( bugün sabah 1 elma arada 1 salatalık öğlen sadece 1 tabak nohut yemeği akşam 1 elma 1 salatalık 1 bardak sütlede kapanış yapıcam bu arada günlüğüme uğrayanlar olmuş birazda gaz verseler bana duacıları olcam;) geç kalktığım için yürüyüş yapamadım :(

senin gazın herkese yeter boşver.bence bu damacana terimi cuk oturuyor.beni iyice gaza getirdi kurtulalım neden sırtımızda taşıyoruz ama değilmi.diyetisyene gidiyormusun.gitmiyorsan mutlaka başla derim.kontrol altında olmak iyidir.kolay gelsin umarım istediğimiz kilolara inebiliriz.:82::82::82::82:

senin gazın herkese yeter boşver.bence bu damacana terimi cuk oturuyor.beni iyice gaza getirdi kurtulalım neden sırtımızda taşıyoruz ama değilmi.diyetisyene gidiyormusun.gitmiyorsan mutlaka başla derim.kontrol altında olmak iyidir.kolay gelsin umarım istediğimiz kilolara inebiliriz.:82::82::82::82:

Desteğin için tşk ederim ;) bari biraz sizlerden utaniimde bozmim bu sefer bu arada pazar günü yarışmasınada katıldım bakalım ne olcak;) beyaz tişort giymeyi özledim artık yeter eriicez;)

merhabalar bir zamanlar erzurumun köyünde kaldığım dönemde yeni boşanmıştım orada öğretmen olarak yaşıyordum bu arada köylüler bana iyi baktılar ve ben 132 kiloya çıktım istanbula yaz tatilinde haziranda bir geldim annem şok oldum kızım sana ne olmuş ama hepsi içime kapanmaktan üzüntüden ve girdiğim deprosyandan oldu kıyafet bulamıyordum o gün karar verdim :)
önce çayımı şekersiz içmeyi denedim hep derdimki ben çayı şekersiz içemem ama bir baktım oluyormuş :)
sonra her sabah yüzmeye gittim zaten yaz tatilimdi bomboştum ve her sabah yüzmeye akşamlarıda yürümeye parka gidiyordum
sonra 118 kiloya kadar düştüm çok mutlu oldum 14 kilo vermiştim hemde eylüle kadar 2 ayda verdim bu kiloyu tabi çok kilolu olduğum için bu rakam kolaydı sonra yine gittim erzuruma son senemdi erzurumda zorunlu hizmetimi yapıp bitirmeye gittim :)
o eylülden snra kilo vermem durdu ama başka da almadım yine lojmandaydım
sonra şubatta istanbula sömestr tatiline geldim ve tekrar erzuruma döndüğümde al bi depresyon daha hergün uyuyordum baktım bu böyle olmayacak hemen mart ayının başında Erzurum merkeze aparta taşındım.Ondan sonra tekrar hayata döndüğümü hissedince okuldan bir öğretmen arkadaşımla düzenli beslenme durumuna geçtik ve 6 kilo daha verdim 112 kiloya kadar düştüm ondan sonra istanbula hazirann ayında temelli döndüm ve spor salonuna ekim gibi yazıldım ocak ayına kadar 7 kilo verdim 105e düştüm ama yine direncim kırıldı mutsuzluktan yine yemeye vurdum kendimi 112ye geri çıktım :( o kadar mutsuz hissediyordum ki kaç zamandır neysseki bugünlerde toparlandım ve bu yola yine baş koydum bir bahar ve ardından bir yaz daha geliyor ama aynı kız değil başka bir kız gelecek bu yaza hadi sen de o güzel rahat zamanlarına beraber dönelim arkadaşım :) ben gücü benden daha kilolu insanları görünce şükrederek her şey bitmedi diyerek buluyorum yapabilirsin diyorum hadi bu yola baş koyalım ;) BAŞARILAR...

Back
X