benimde 13 mayısta transferim oldu 5.gün blastosist bende merak ediyorumm[/QU
merhaba canım nasıl durumlar ne gibi belirtiler var bazen beni sinir basıyo adet olcam zamanki gibi koyu kıvamlı akıntım oluyo korkuyorum
merhaba bende blastosist transferi için gün sayıyorum.ama artık negatiflere o kadar alıştım ki pozitif imkansız gibi geliyo.hayırlısı artık.ilk denemelerimde tutmaması imkansız geliyodu,negatifi görünce şaşırıp kalmıştım.hele ki 2.denememde bhcg :145 çıktı ama 2 gün sonra 27 ye sonrada sıfır a düştü.ve ben çoooooooook üzüldüm.o yüzden artık çok fazla ümit edemiyorum.bakalım hayırlısı artık.
evoevo canım bence senin bugün 7.günün acaba idrarda çıkmaz mı?benim 3.gün embriyosuydu ve 9.gün idrarda çıkmıştı.senin 5.gün embriosu o yüzden ben ce çıkar.tabi sen sormadan söyledim ama o bekleme süreci çok zor ben o yüzden ne olacaksa öğrenme taraftarıydım ama tabi gene seni de yönlendrmiş olmayayım.sadece o zor bekleme sürecini çabuk geçirirsin diye söyled,iminşallah herkesin pozitif olur ve tabi ki benimde ...
benimde yarın test günüm bugün 2 kere idrar testi yaptım hemde 5.gün transferimin 13.günü malesef idrar testleri hep negatif çıktı bi korku aldı beni bazı arkadaşların 11.gün veya 12.gün çıkıyo yoksa benim tutmadımı ALLAHIM nolur yarın güzel haberler alırım dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?