blastosist transferi sonrası en erken test

sabah idrar testi yaptım kızlar negatif malesef.tabi yinede yarın sabah kanda bakılacak.galiba bu seferde olmadı.ama yılmak yok tabi..

östrojen bana da sanırım yan etki yaptı sürekli başım dönüyo,uyukluyorum sürekli.umarım herkesin son tüp bebeği olur.pozitif sonuç almakla kalmayıp kucağımıza alırız bebekleri.herkesin hakkında hayırlısı olsun

evoevo canım aman üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.ben de climara fort bantın yan etkisi ile mahvoldum.başım çok kötü ağrıyo..insan bu çektiği sıkıntıların bi karşılığuıolsun istiyo ama elimizden ne yazık ki bir şey gelmiyor.hayırlısı böyleymiş.belki de doğal yoldan hamile kalacaksın bunu kim bilebilir ki.ben bazen düşünüyorum hatta şu anda bile biz 8 ay denedik bebek için sonra hemen tüp bebeğe geçtik.ikimizinde kromozomlarına kadar bakıldı hiç bir sorun yok.ancak bebek te yok.şimdi 3.kez transfer olacak kısmetse.düşünüyorum da acaba biz de sabretseydik belki şimdiye kadar doğal yoldan hamile kalırdım diye çok sık düşünür oldum.bilmiyorum.allah kimseyi bu yolla terbiye etmesin.bizleride tez zamanda bu azabtan kurtarsın hayırlı evlatlar versin.bu çektiğimiz sıkıntıların bi karşılığı olsun artık.umarım doğal yollardan hamile kalırsın ve bi daha bu sıkıntıları yaşamazsın canım.çok ama çok öpüyorum.

benim de 5. gün tarnsferiydi 10 gün idrarda silikde olsa çizgi gördüm 11 gün de kanda 500 çıktı çok şükür 1 ay doldu
pazartsei muayne olcam bakalım inş bi aksilik yoktur
ben sadece bi kere kan testi yaptırdım dr tekrar yaptır falan demedi
içime bi kurt düştü sanki

ilk blastokist tedavimde 5. gün kan testi yaptırmıştım ve sonuç 1.80 gibi birşey çıkmıştı.12. gün sonucumsa 299 du arkadaşlar.fikir olsun diye yazayım dedim

kızlar benimde bugün 7.günüm bazı arkadaşlar 7.gün pozitif sonucu görmüşler bende yaptırsammı diyorum ama hiçte cesaretim yok off nekadar zor beklemek adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum herdakka lavobaya gidip bekıyorum adet oldummu diye kafayı yicem valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun allahım ağlatmasın kimseyi

sinem hatta son günle çok şiddetli karın ağrısı bile yaşayabilirsdin bu olumlu bi gelişme sen merak etme 10 günde test yap daha erken yapma bence çıkmaz çünkü
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

inşallah öyle olur canım pzartesiye kadar sabredeyim tabi ozamna kadar kırmızıyı görmezsek senin kaçıncı gün

benim bugün tam 4. haftam 1 aylık oldu bebişim mide bulantılarım başladı onun öncesinde çok şidettli karın ağrısı çektim her ay farklı bişeyler yaşıyormuşsun
pazartesi keseyi görmeye gidicez inş

ne güzel cnm inşiallah bizde görürüz o günler rabbim kucağına almayı nasip etsin benim 3. denemem bu diğer ikisi 6 ve 8.haftalarda düştü oyüzden korkum 2kat daha fazla inşallah yine tutunur bebişim morel vermek istiyorum kendime onlar tutundu buseferde tutuncak diyorum ama olmuyo buna inandıramıyorum lkendimi inşallah pazartesi bende güzel haber verebilirim senin ilk denemenmiydi cnm

sinem8484 sabir,umut,dua...insallah bu sefer saglikla gelecek bebegin...gecmisi dusunup,kendini bebisi uzme...birazda olumlu dusun...sonradan dusukte olsa tedavilerinde pozitif sonucu gormussun...ben 9 sene tedavilerim dahi pozitif sonucu gormemistim...hic olmamasi daha kotu...umudunu kaybetmek yok...adet agrilari,belirtileri cok normal..3-4 ay devam ediyor..dedigin gibi surekli wc de kontrol ediyordum...zamanla geciyor...kanaman gelirsede yogun olmadiktan sonra endiselenme..arkadasim gecenlerde aradi..9.gunu kanamasi baslamis olmadi dedi,agladi,uzuldu,bosunaymis 12.gunu kanda pozitif cikti kanamasi yeni yeni azalmaya basladi...
moralini bozmak yok sabirla duayla test gununu bekle insallah insallah tutuncak,birakmiycak bebegin...

cnm çok saol morel oldu bana yazdıkların rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah yavrunu sana bağışlasın çok zor bi süreç stres yapmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…