- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
annem babam yaklasik 20 sene, 3 gunde 1 bosanmaya karar verip barisiyorlardi belki benim de normal ve kabul edilebilir iliski anlayisim o yuzden bu olmusturPsikolojik destek alin. Ilgi eksikligi ve kaybetme korkusunun birlestiginde böyle tepkiler oluyor. Cogu zaman cocukluktan kalan meseleler.
annem babam yaklasik 20 sene, 3 gunde 1 bosanmaya karar verip barisiyorlardi belki benim de normal ve kabul edilebilir iliski anlayisim o yuzden bu olmusturasmaya calisiyorum gercekten
:) kova yükselenim ikizler ahahahAslan Burcu musun akrep mi bacım yada büyük ihtimal ikizler fjskdkd
calcifer ben senin diger yorumdaki yazilarini da begenmiyorum konumda istemiyorum, tavsiye degil sivri dilinle yaziyorsun hep. tesekkur ederim iyi gunler sana biz diger arkadaslarla konusuyoruz 🖐24 yaşında olduğunuza emin misiniz?
Nereye yazıp yazmayacağıma siz karışamazsınız. Çok hoşunuza gitmiyorsa göz ardı edersiniz.calcifer ben senin diger yorumdaki yazilarini da begenmiyorum konumda istemiyorum, tavsiye degil sivri dilinle yaziyorsun hep. tesekkur ederim iyi gunler sana biz diger arkadaslarla konusuyoruz 🖐
dert forumunda gelen cevaba bak. benim de en sevmedigim tip senin gibi zaten darda olanin ustunden guc gosteri yapanlarUuuu en sevmedigim insan tipi...derdiniz nedir
İlginç. Ben de kovayım fazla ilgi görmekten de göstermekten de nefret ediyorum.:) kova yükselenim ikizler ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?