blöf ayriligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese bu tarz davranıyorsan yaptığın blöfler karşındaki insanlar için büyük nimet instagram hesabını niye istediniz arkadaşın? Sevgi ilgi içten gelirse verilir her daim pohpohlanma beklersen bu biraz hayalciliktir

calcifer ben senin diger yorumdaki yazilarini da begenmiyorum konumda istemiyorum, tavsiye degil sivri dilinle yaziyorsun hep. tesekkur ederim iyi gunler sana biz diger arkadaslarla konusuyoruz 🖐
Bu da yeni moda mı oldu burada
Sen yazma seni istemiyorum falan deme lüksümüz yok. Burası üyelerin konu hakkındaki yorumlarını kurallar çerçevesinde istediği gibi yazabildiği bi platform.

Ay bunu okuyunca aklıma geldi eski erkek arkadaşım bir keresinde ben dışardayken uyuyakalmıştı, içimden bozuldum nasıl ben dışardayken uyudu öyle içi rahat ede ede diye ama hiçbir şey diyememiştim üstüne bir de uyanınca madem evdesin niye yazmıyorsun demişti. Düşününce sinir oldum

Ya soyle bir agiz tadiyla bir konu acipta kavga etmek nasip olmadi. stres atardim sonrada banlanirim millet sanki derdine care degilde kavga edip derdini unutmaya yer ariyor.
Yahu insan gibi yazana cevap verdim ama gelip asagilamaya calisirlarsa ben de sinirlenirim tabii ki. dert konusu burasi baktin begenmedin cik git asagilamanin oo derdin nedir xd yazmanin bi manasi yok ki. herkesin sorunu,hayat algisi baska olabilir. psikologa git diyen oldu sagolun dedim uslup meselesi bu.

Böyle bir şeyin yanlış olduğunun farkına varmış dert olarak görmüş ki buraya yazmış.Ama şunu gördüm sadece bu konuda değil hemen,bi çok bildimciler, eleştiri yapmak isteyenler hemen bir şeyler yazıyorlar.Öneride bulunurlar karşı taraf dinler dinlemez kimseyi bağlamaz.Hı şu da var konu sahibi de bazı yerlerde üslubunu bozmuş onu savunmuyorum ama siz şöylesiniz böylesiniz demek yerine varsa bi öneri yazılması bana daha insancıl geliyor.ama ne yazık ki çoğu kişinin burda amacı bilmişlik taslamak..

Bende öyleyim burcum yengeç kızınca tamam yolun açık olsun felan diyorum biliyorum kimse böyle cezmez kimseyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…