bloguma isim bulamıyorum :( isim için yardım kızlar

süpersin :) teşekkür ederim güzel ve dikkat çekici bişey vakit aşka kalsın yada vaktim bana kalsın olabilir senin önerin aklıma bu ismi getirdi
Vaktim Bana Kalsın gerçekten daha güzel, bahsettin tarzda bir bloğa daha çok yakışır:)heycanla bekliyorum kararını ve bloğunu. Şimdiden hayırlı olsun:)

Valla şehir olarak tam emin değilim ama sanıyorum Adana da kadınlar için marketlerde sunulan bi reyon vardı."tembel avrat reyonu".İşte oyulmuş ama içi boş sadece doldurulmayı bekleyen kabaklar patlıcanlar vs.sunuluyodu.Sizde çalışan kadınlar için kolaylık sağlamak amacıyla oluşturcam deyince aklıma direkt o geldi.Argo bi tabir gibi geliyo kulağa ama bence esprili.Reyon kelimesi uygun olmaz değiştirilirse çok ses getiren bi isim olur bence :) hem de sıradışı
ben tembel hatun istiyodum ama o alınmış ve maalesef kullanılmıyo tembel avrat reyonunu bende duymuştum ama avrat kelimesi kız arkadaşlarıma sorunca çoğuna itici geldi :( ama fikrin için çok teşeşkkür ederim

Vaktim Bana Kalsın gerçekten daha güzel, bahsettin tarzda bir bloğa daha çok yakışır:)heycanla bekliyorum kararını ve bloğunu. Şimdiden hayırlı olsun:)
açınca burda mutlaka paylaşıcam benim gibi pratik fikirlere ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olursam ne mutlu :)

Hayırlı olsun kolaylaştırıcı kadın
hamarat kadın
kadınlar dünyası
birleşmiş
kadınlardünyası
pratik kadın
kolay gelsin kadın
emektar kadın
buluşma noktası
kadın
emektar kadın yada emektar baayan olabilir çok teşeşkkür ederim:KK54:

anket yap bence burada..
kendi beğendiklerin artı burada beğenenleri derle ve anket yap.

Kadın günlüğüde sanki dert anlatıyor gibi içinde emek yok içi boş bir ifade gibi geldi bana

Back
X