💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

1111 se daha iyi paylaşırız gene 100 civarı düşer kişi başı.zaten dua sahibi kendine kenzül.arş duasını okuyacak.

Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.

Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin." ÖNERİM BENCE BU DUAYI EDELİM.. ADET SAYISI BİZ BELİRLEYECEĞİZ

100 er tane okuyabiliriz az kişiysek artırırız.

111 ismi asam duası nasıl kızlar tam olarak paylaşır mısınız. Allah ın isimleri, salavat ve dualar özel günlerde de okunuyor. Ayet, sureler özel günlerde okunmuyor. Ayet ve surelere karar verirsek Özel günlerde okunmayacağı için okumayan arkadaşın sayısıda bölünecek

Dua istekleri:
1- Necm suresi 58.ayet
Leyse lehâ min dûnillâhi kâşifetun.
Onu, Allah’tan başka çözecel yoktur.
70bin adet okunacak.
Özel günde okunmaz

2- 111 adet okunacak ismi azam duası
(Cübbeli Ahmet hoca nın bahsettiği dua ise ben onu hamilelik için yapmıştım çok şükür fayda gördüm)
Bismillahirrahmanirrahim.

Allâhu hu Melikun Semîun qâdirun Kerîm Halîmun Latîfun Alîmun Muînun Sâdiq.
Bu ism-i şerifi herhangi bir niyet veya isteğiniz için 111 kere okursanız kabul olur biiznillah. Her olunduğunda niyetiniz tekrarlanacak

3- Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Sayı kendimiz belirleyeceğiz.
Ayet olduğu için özel günde okunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…