- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.021
Kızlar selamlar. 4444 tefriciye hatmi yapmak istiyoruz katılmak isteyen olursa listemiz alıma acık ☺
Evet canım ayetCanım bu ayet değil mi? Regl olduğunda okunamıyor değil mi? 5 528mucizemmm
Tamam canım herkes yazsın Allahın izniyle başlarızTamam canım regli olursak haber verelim, sayılar tekrar bölüşülsün o zaman 5 528mucizemmm
Tamam canım ekliyorum hemenBen de katılabilirim
memleketime tatile gidicem beni bu tur atla canım diğer listeye girerim inş.1- @AYLA64
2- B Bademmm388
3-Ocalh
4- M Maviruya30
5-memurhanim
6- K KurkmantoluS
7- 5 528mucizemmm
8- K kedi medi
9-begonvil1985
10- O Orkidem
11-Sezinto
12-@yalutserkan
Kızlar yarın başlayalım ozaman
Necm suresi 70.000 tane okunacak bir dua kısa o yüzden seri ilerler
Dua:::Leyse leha min dunillahi kaşifeh.
Canım listeyi sen mi devam ettireceksin. İzin verir misin ben devam ettireceksem listeyi ben düzenliyim. Hem duaya da henüz karar verilmedi ki1- @AYLA64
2- B Bademmm388
3-Ocalh
4- M Maviruya30
5-memurhanim
6- K KurkmantoluS
7- 5 528mucizemmm
8- K kedi medi
9-begonvil1985
10- O Orkidem
11-Sezinto
12-@yalutserkan
Kızlar yarın başlayalım ozaman
Necm suresi 70.000 tane okunacak bir dua kısa o yüzden seri ilerler
Dua:::Leyse leha min dunillahi kaşifeh.
Tamam canım öyle yapar pazartesi başlarızBu duayı herkes kabul ediyo mu arkadaşlar. 10 kişi bile olsak kişi başı 7000 düşüyo. 5 528mucizemmm bana özelden yazan listeye dahil olmak isteyen arkadaşlar vardı. Ve şimdiki listede devam etmek istemeyen arkadaşlarımızda vardı . Ben hafta sonuna kadar dua belirleyelim listeyi güncelleyelim Pazartesi başlarız yeni listeye diye düşünüyordum.
Tamam canım öyle yapar pazartesi başlarız
Aslında uzun bir dua değil ya canım seri ilerler yinede siz bilirsiniz olmadı başka dua belirler öyle başlarız
Kızlar bildirimimi alan ve mesajımı okuyan. Katılacam ya da katılmayacam diye belirtebilir mi rica etsem. Listeyi düzenliyorum çünkü şimdi. Devam edecek olan da yeni listede ne okuyalım öneride bulunursanız sevinirim.
Canım ben bir kitapta okumuştum 111 değil 1111 kere okunuyormuş111 ismi azam duasını okuyabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?