💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Canım listeyi sen mi devam ettireceksin. İzin verir misin ben devam ettireceksem listeyi ben düzenliyim. Hem duaya da henüz karar verilmedi ki

Bu duayı herkes kabul ediyo mu arkadaşlar. 10 kişi bile olsak kişi başı 7000 düşüyo. 5 528mucizemmm bana özelden yazan listeye dahil olmak isteyen arkadaşlar vardı. Ve şimdiki listede devam etmek istemeyen arkadaşlarımızda vardı . Ben hafta sonuna kadar dua belirleyelim listeyi güncelleyelim Pazartesi başlarız yeni listeye diye düşünüyordum.

Tamam canım öyle yapar pazartesi başlarız

Arkadaşlar yeni listeye başlayacaz. Dua öneriniz var mı öncelikle onu sorayım. 5 528mucizemmm arkadaşımız Necm Suresi 58. Ayetini okuyalım diyor. Sizin fikirleriniz nedir.

Necm Suresi 58.ayet
Leyse leha min dunillahi kaşife.

Anlamı: Onu Allâh tan başka çözecek yoktur

Faydaları
İnsanları kendine çekmek
Aşk için muhabbet
Düğüm noktası zorluklardan kurtulma
Korkuyu ortadan kaldırmak
Hacetlerin ve duaların kabulü
Zalim insanlardan kendini kurtarmak
Sorunların çözümü

İnternette bu şekilde yazıyo. Tecrübe eden eklemek isteyen varsa yazabilir. 70 bin adet okunacak. Kişi sayısına bölünecek.

Başka dua önermek isteğiniz varda belirtin lütfen. Bir an önce belirleyip başlayalım listemize

Kızlar bildirimimi alan ve mesajımı okuyan. Katılacam ya da katılmayacam diye belirtebilir mi rica etsem. Listeyi düzenliyorum çünkü şimdi. Devam edecek olan da yeni listede ne okuyalım öneride bulunursanız sevinirim.

Canım ben katılırım.. Bir gün bir kişi olarak mı ilerleyecek? Kişi başı 7000 civarı olucağı için acaba yetiştirebilir miyim diye düşündüm. Daha önce bu ayeti grupla okuyan var mı ilerleyişi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…