💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Dua istekleri:
1- Necm suresi 58.ayet
Leyse lehâ min dûnillâhi kâşifetun.
Onu, Allah’tan başka çözecel yoktur.
70bin adet okunacak.
Özel günde okunmaz

2- 111 adet okunacak ismi azam duası
(Cübbeli Ahmet hoca nın bahsettiği dua ise ben onu hamilelik için yapmıştım çok şükür fayda gördüm)
Bismillahirrahmanirrahim.

Allâhu hu Melikun Semîun qâdirun Kerîm Halîmun Latîfun Alîmun Muînun Sâdiq.
Bu ism-i şerifi herhangi bir niyet veya isteğiniz için 111 kere okursanız kabul olur biiznillah. Her olunduğunda niyetiniz tekrarlanacak

3- Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Sayı kendimiz belirleyeceğiz.
Ayet olduğu için özel günde okunmaz

4- Büyük ism-i azam duası
Allâhümme innî es'elüke bi ennî eşhedü enneke entellâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus-samedüllezî lem yelid ve lem yûled ve lem yeküllehû küfüven ehad.
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.

Bence bu dua güzel uzun değilse regl olanın yerine de okuma yaparız bazende özel günde okunan da koyarız

Arkadaşlar isterseniz şöyle bir fikrim var. Şimdiye kadar belki bi çoğumuz grupla ya da kendi başımıza dolu dualar yaptık. İsterseniz o duaların bi kapanış duası niteliğinde bi dua yapalım.

“Rabbi Yessir Velâ tüassir Rabbi temmim Bil hayr”
“Ey Rabbim! işlerimi kolaylaştır,zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”AMİN

Özel günlerde de okunur. Sayıyı sizler belirleyin. En az 21 adet okunması uygun deniyo. 21 er defa okuruz isterseniz. Maksimum 2 güne yeni arkadaşa geçilir

Kızlar şöyle bir şey düşündüm sizde bilmiyorum kabul edermisiniz ben sadece fikrimi söylüyorum ilk duayı okuyalım 70.000 olanı paylaştırıp ondan sonra ismi azam 111 kere okunan onu okuyup birde 3.duayı 10 yada bir kez okunacak şekilde okuruz regl olanlar içinde diğer kişiye geçer ondan sonra onun biter öyle öyle devam ederiz ağır geliceğini sanmıyorum bu duaların

Canım üst üste tüm dualar zor olur kabul ederler mi bilmem.

Canım Necm suresi 58.ayet . Özel günde okunmadığı için şu listede bile 6bin küsur düşüyo sayı artarsa ve arkadaşlar isterse okuruz tabi ama bu listede bu sayı fazla düşebilir. Relg olanların sayısıda bölürse dua süresi artar kopmalar başlar. O yüzden arkadaşlar ayet değil de dua, ismi azam, ya da Esma okumak istiyolar sanırım. Sen aklına gelen katılmak isteyen arkadaşların varsa etiket yap istersen sayı artarsa okuruz 1er gün okuruz bitiririz erkenden listeyi

Canım bir kaç kişiyi etiketliyorum diğer dua listesinde de beraberiz belki bu dua listesine de katılmak isterler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…