- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.521
Hayır canım paylaştığım dualardan bir tane seçeriz olmadı sizin bildiğiniz başka dua varsa onları paylaşın ortaklaşa bir duaya karar verir okumaya başlarızherkez duaları seçicekmi cnnım?
anladım cnnım, bir an önce karar versek de başlasakHayır canım paylaştığım dualardan bir tane seçeriz olmadı sizin bildiğiniz başka dua varsa onları paylaşın ortaklaşa bir duaya karar verir okumaya başlarız
Canım bence her adama sayılar bölünücek diye az olur kişi başına düşen sayıBen katılamam bu kadar uzun dualar olursa hemde regl dönemimizde okuyacagımz bi dua olsn ayet olmasn
Evet katılıyorum1- B brkycn
2-begonvil1985 begonvil1985
3- 5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
4-yalutserkan yalutserkan
5- B Bademmm388
6- [IMG alt="sendenbanakalan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/730/730473.jpg?1501084712[/IMG] sendenbanakalan
7-mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
8- M Meltemmelo9292
Arkadaşlar kesin katılıyorsunuz değil mi şimdi ben bir kaç dua listesi yapıcam arasından seçeriz olurmu
Bu arkadaşlar kesin ktılanlar canım. Valla çok mutlu olurum devam ettirirsen gerçekten çok zor olacak benim için1- B brkycn
2-begonvil1985 begonvil1985
3- 5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
4-yalutserkan yalutserkan
5- B Bademmm388
6- [IMG alt="sendenbanakalan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/730/730473.jpg?1501084712[/IMG] sendenbanakalan
7-mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
8- M Meltemmelo9292
Arkadaşlar kesin katılıyorsunuz değil mi şimdi ben bir kaç dua listesi yapıcam arasından seçeriz olurmu
Artık top 5 528mucizemmm ta5 528mucizemmm canım "Rabbi yesir Vela tuasir rabbi temmim bil hayr" harici diger okunanlara katma beni sadece bu okunursa listeye ekle ☺
Canım kimseden onay almadan şu okunucak demedim ki ben dua önerdim hepimiz seçelim dedik sonra başlarız5 528mucizemmm canım sure ayet vs okursanız relg dönemlerinde okunmayacağı için diğer arkadaşlar çok zorlanabilir. Fetih suresini isteyen arkadaş aynı anda birden fazla relg dönemi denk gelen arkadaşlarında sayılrı bölüşülecek 4-5 tane düşecek en az bu da süreyi uzatır listenin takibi ve sürekliliği zorlar. Herkesten onay alınmadan bence surelere onay verme. Rabbi yessir şimdiye kadar edilen duaların tez zamanda kabul olması niyetiyle okunabilir. Abdest şart olmuyo dua olduğu için çok rahat ilerlenir liste. Yine de siz bilirsiniz
Yok biliyorum canım anladım ben seni. Allah yardımcın olsun. Allah kabul etsin niyetlerinizi okumalarınızıCanım kimseden onay almadan şu okunucak demedim ki ben dua önerdim hepimiz seçelim dedik sonra başlarız
Bence az kişiyiz 1000 adet 1 kişiye okuyalm bölelim 1000 i de kaç kişiysek. Örneğin 8 kişi olsa 125 adet düşüyor karar hepimizin tabi7))) ▶▶▶▶313 kere okunuyor "Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Ama sayı 313 olarak mı okunuyor tam olarak bilmiyorum
DipnotDua etmeden önce 60 kere ya mucib çekilecektir
Bu duayı okuyalım mı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?