- 25 Şubat 2015
- 802
- 1.201
- 113
- 37
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.841
Herkez kabul ediyorsa sorun değil zamanı uzatırız biraz olmaz mıBunu okumuştuk diye başka önerin varsa canım onu okuyalım bu dua çok tesirlidir
Kızlar bu dua çok uzun ben çalışıyırumda iş saatlerim baya uzun bu duayı okucaksak ben katılamayabilirimDUA LİSTEMİZ
OKUNUCAK DUAMIZ
Bismillahirrahamnirrahim
"Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş-şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr."
Her birimiz için1111 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söylüyoruz
1. 5 528mucizemmm
2.yalutserkan
3. B Bademmm388
4. @Feslegen
5.begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7. @cuel
KİŞİ BAŞINA 158 ADET SADECE DUA SAHİBİ 163 ADET OKUNUYOR
@cuel
İlla ki Adetliyken de okunabilen olmayacaksa benm önerim olur ama başka türlü bilmiyorumOzamn başka duaya karar verelim siz söyleyin başlayalım canlar
Önerin ne canımİlla ki Adetliyken de okunabilen olmayacaksa benm önerim olur ama başka türlü bilmiyorum
Tabı katılırım
Önerin ne canım
Bunlar genelde çocuk isteyenler okuyor diye biliyorum bu grupta herkesin farklı dilekleri var onlar için de olur muymuşAl-i İmran Suresi 38.Ayet
MEALİ:Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
Hicr Suresi 86.ayet(1227kez)
İnne rabbeke huvel hallakul alim.
Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.
Önerilerim bunlar arkadaşlar. REGL döneminde olan arkadaşlar haber verir onlarn sayısı bölüştürülür hepimize. Karar sizin
Farklı dileği olan var mı varsa değişelim ozman evet cocuk için okunuyor bunlarBunlar genelde çocuk isteyenler okuyor diye biliyorum bu grupta herkesin farklı dilekleri var onlar için de olur muymuş
Var diye biliyorum canım aynen genel olsa daha iyi olurFarklı dileği olan var mı varsa değişelim ozman evet cocuk için okunuyor bunlar
, ❇Fetih Suresi 3.Ayet
❇Ve yansurekallahu nasran aziza.
❇Meali:Ta ki Allah, senin geçmiş ve gelecek günahlarını bağışlasın, sana olan nimetini tamamlasın, seni doğru yola iletsin ve Allah sana, şanlı bir zaferle yardım etsin.
Dileklerin isteklerin kabulu için okunuyor
Daha 3 tane daha var dikekler ve isteklerimiz için okunacak ayetler var dilerseniz buna başlayalım sonra diğerlerini cekeriz inşallah
Sayı bildirilmiyor biz kaçar istersek okuyalmBence olabilir , kaç adet okunacak?
Tospaagtd grup yöneticisi siz miydnz bir an önce başlayalım karar verelim artık olmaz mı
Karar aşamasındayız kısa olacak inşallahKızlar çok uzun dua olmazsa bende katılırım
İsterseniz canım necm suresi 58.ayetini okumaya başlayalım dualarda anahtar görevinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?