- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.821
Yok canım ikisinden birini seçelim ben ismi azam diyorum ço tesirli bir duadır fetih suresi de öyle kıymetli dualar ikisi ağır gelir
Evet canım mesela 4444 salatı tefriciye de uzun ama başlanınca hemen bitiyorİsmi azam çok uzun ama niyet edincede bitiyor. Hiç önemli değil çoğunluk ne derse varım.
Evet canım mesela 4444 salatı tefriciye de uzun ama başlanınca hemen bitiyor
Bencede başka gruplarmz hatimlerimz de var yetişemeyiz İsmi azam olsn sadeceYok canım ikisinden birini seçelim ben ismi azam diyorum ço tesirli bir duadır fetih suresi de öyle kıymetli dualar ikisi ağır gelir
Yada salatin tefriciye olsn hem İsmi azam ı bundan önce okumuştuk galibaBencede başka gruplarmz hatimlerimz de var yetişemeyiz İsmi azam olsn sadece
Uzuna kısaya bakmadan niyet edelim lütfen zamanımızı ayırdıktan sonra 10 dk 15 dk sonra biter en fazlaİsmi azam çok uzun ama niyet edincede bitiyor. Hiç önemli değil çoğunluk ne derse varım.
Uzuna kısaya bakmadan niyet edelim lütfen zamanımızı ayırdıktan sonra 10 dk 15 dk sonra biter en fazla
Canım ismi azam okumuştuk ama farklı bir duaydıUzuna kısaya bakmadan niyet edelim lütfen zamanımızı ayırdıktan sonra 10 dk 15 dk sonra biter en fazla
İsmi azam duası zor olur muKızlar ben çalışıyorum çalışma saatlerim günün tamamını kapsıyorı lütfen kısa bi dua olsun yoksa katılamayabilirim
2 tane mi ismi azam duası var ben bilmiyorum da ondan yeni okuduk o duayı demiştimCanım ismi azam okumuştuk ama farklı bir duaydı
Başlayalım mı kızlar hepinizden onay bekliyorumDUA LİSTEMİZ
OKUNUCAK DUAMIZ
Bismillahirrahamnirrahim
"Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş-şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr."
Her birimiz için1111 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söylüyoruz
1. 5 528mucizemmm
2.yalutserkan
3. B Bademmm388
4.Kafiyesizsiir
5.begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7. @cuel
KİŞİ BAŞINA 158 ADET SADECE DUA SAHİBİ 163 ADET OKUNUYOR
Cuel
Başlayalım insallah canimBaşlayalım mı kızlar hepinizden onay bekliyorum
Ben katılırımBaşlayalım mı kızlar hepinizden onay bekliyorum
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad. Ben buna uzun değil demiştimBen ezbere bilmiyorum çok uzunmuş gercekten bu başka mı okusak
Canım düzeltirken yanlış yazmışım 158 adet okunucakCanım tam olarak kaç tane okuyacağız? Kişi başı 100 tane mi 158 mi? Açıklama da ikiside yazıyor 5 528mucizemmm
Bunu okumuştuk diye başka önerin varsa canım onu okuyalım bu dua çok tesirlidirAllâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad. Ben buna uzun değil demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?