💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Kızlar ben çalışıyorum çalışma saatlerim günün tamamını kapsıyorı lütfen kısa bi dua olsun yoksa katılamayabilirim

DUA LİSTEMİZ

OKUNUCAK DUAMIZ
Bismillahirrahamnirrahim

"Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş-şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr."

Her birimiz için 1111 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söylüyoruz

1. 5 528mucizemmm
2. yalutserkan
3. B Bademmm388
4. Kafiyesizsiir
5. begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7. @cuel
KİŞİ BAŞINA 158 ADET SADECE DUA SAHİBİ 163 ADET OKUNUYOR

Cuel

Son düzenleme:
Başlayalım mı kızlar hepinizden onay bekliyorum

Ben ezbere bilmiyorum çok uzunmuş gercekten bu başka mı okusak
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad. Ben buna uzun değil demiştim

Bunu okumuştuk diye başka önerin varsa canım onu okuyalım bu dua çok tesirlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…