- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.861
70.000 adet okunuyorİsterseniz canım necm suresi 58.ayetini okumaya başlayalım dualarda anahtar görevinde
Bence olur ikisi de fark etmez70.000 adet okunuyor
Kısa olduğu için hızlı ilerliyor
Beni unutma canjmYarın listeyi kurucam artık başlayalım olur mu
Unutmam canımBeni unutma canjm
Canım katılıyor musunKızlar çok uzun dua olmazsa bende katılırım
Herkes onaylarsa bugün başlayalım insallah8.750DUA LİSTEMİZ
OKUNUCAK DUAMIZ
NECM SURESİ 58. AYETİ
Leyse leha min dunillahi kaşifeh
1. 5 528mucizemmm
2.yalutserkan
3. B Bademmm388
4.Kafiyesizsiir
5.begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7.Cuel
8. M mer_4260
➡ KİŞİ BAŞINA 8.750 ADET DÜŞÜYOR
Kaç gün süresi varCanım katılıyor musun
En geç 3 gün süresi olur canımKaç gün süresi var
Bu şahmeran duasını bnde merak edip araştırmıştım. Nedir ne değildir diye bakarken sadece bu şahmeran duasi üzerine açılmış bi grup sayfası gördüm. Bu duayla cin edinme cin çağırma onları kullanma yollarını açıyorlardı. Hatta bunu okuyan bir kaç insana musallat olduğunu okudukça ses duyduğunu yatarken üstünde biseylerin gezdiğini yazmışlar. Bence ne olduğunu içinde ne yazdığını ne için kullanıldığını bilmediğiniz şeyleri vird edinip okumayın. Özellikle gebe bayanlar dikkat edin. Karninizda bir melek var.
288 sayfanın hepsine bakamadım canım dediğin gibi şahmeran basligini görünce yazmak istedim. Allah tüm kötülüklerden kötü şeylerden bizi korusun. Aman diyim dikkatli olun. Iyice arastrmadan 1000 kere 2000 kere okuma yapmayın. Size ağır gelebilir böyle şeyler. En basitinden ayetel kürsi ne kadar kuvvetli kudretli bir ayettir. Bakara süresinden alınmıştır. Ama onu bile 300 500 okuyanlar bir zaman sonra rahatsız olmaya başlamışlar. Çünkü fazileti yüksek bir ayet ve yüksek mertebe faziletlerini herkes kaldıramaz. Allaha dua etmek tabiki önemli. Bunun yanında duada ısrarcı da olun deniliyor. Ama burda asıl önemli konu allahi sürekli anarak ve onu överek hatırlayarak dua etmek. Yoksa allahım annem hasta şifa ver amin demek bazen yetmeyebilir. Bu dualar da allaha ovgu tasidigindan gunde birkac kere okundugunda da allah bizleri duyacak ve duamiza icabet edecektir. Allah yapmış olduğunuz tüm dualarınızı dileklerinizi kabul etsin insallahAyy tövbe ilk defa duydum ürperdim. Şimdiki şahmeran değil cnm. Konu onunla açılmış ama çeşitli dualar yapılıyor tek bir tane değil.
288 sayfanın hepsine bakamadım canım dediğin gibi şahmeran basligini görünce yazmak istedim. Allah tüm kötülüklerden kötü şeylerden bizi korusun. Aman diyim dikkatli olun. Iyice arastrmadan 1000 kere 2000 kere okuma yapmayın. Size ağır gelebilir böyle şeyler. En basitinden ayetel kürsi ne kadar kuvvetli kudretli bir ayettir. Bakara süresinden alınmıştır. Ama onu bile 300 500 okuyanlar bir zaman sonra rahatsız olmaya başlamışlar. Çünkü fazileti yüksek bir ayet ve yüksek mertebe faziletlerini herkes kaldıramaz. Allaha dua etmek tabiki önemli. Bunun yanında duada ısrarcı da olun deniliyor. Ama burda asıl önemli konu allahi sürekli anarak ve onu överek hatırlayarak dua etmek. Yoksa allahım annem hasta şifa ver amin demek bazen yetmeyebilir. Bu dualar da allaha ovgu tasidigindan gunde birkac kere okundugunda da allah bizleri duyacak ve duamiza icabet edecektir. Allah yapmış olduğunuz tüm dualarınızı dileklerinizi kabul etsin insallah
Kızlar ben katılamıcam malesef8.750DUA LİSTEMİZ
OKUNUCAK DUAMIZ
NECM SURESİ 58. AYETİ
Leyse leha min dunillahi kaşifeh
1. 5 528mucizemmm
2.yalutserkan
3. B Bademmm388
4.Kafiyesizsiir
5.begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7.Cuel
8. M mer_4260
➡ KİŞİ BAŞINA 8.750 ADET DÜŞÜYOR
Tamam canim olurKafiyesizsiir canım sen dua grubunu yönetir misin
Ozamn sana bırakıyorum Allah razı olsun canım hala duayı belirleyemedik aslında belirledikte çıkan olduTamam canim olur
Senden de Allah razi olsun canimOzamn sana bırakıyorum Allah razı olsun canım hala duayı belirleyemedik aslında belirledikte çıkan oldu
Tamam ozamn öyle yaparız bir kişi çıktı gruptanSenden de Allah razi olsun canimKısa dua bulmaya calisiyim olmadı senin buldugun duayla okumak isteyenlerle
Başlarız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?