💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Bu şahmeran duasını bnde merak edip araştırmıştım. Nedir ne değildir diye bakarken sadece bu şahmeran duasi üzerine açılmış bi grup sayfası gördüm. Bu duayla cin edinme cin çağırma onları kullanma yollarını açıyorlardı. Hatta bunu okuyan bir kaç insana musallat olduğunu okudukça ses duyduğunu yatarken üstünde biseylerin gezdiğini yazmışlar. Bence ne olduğunu içinde ne yazdığını ne için kullanıldığını bilmediğiniz şeyleri vird edinip okumayın. Özellikle gebe bayanlar dikkat edin. Karninizda bir melek var.

Ayy tövbe ilk defa duydum ürperdim. Şimdiki şahmeran değil cnm. Konu onunla açılmış ama çeşitli dualar yapılıyor tek bir tane değil.

Ayy tövbe ilk defa duydum ürperdim. Şimdiki şahmeran değil cnm. Konu onunla açılmış ama çeşitli dualar yapılıyor tek bir tane değil.
288 sayfanın hepsine bakamadım canım dediğin gibi şahmeran basligini görünce yazmak istedim. Allah tüm kötülüklerden kötü şeylerden bizi korusun. Aman diyim dikkatli olun. Iyice arastrmadan 1000 kere 2000 kere okuma yapmayın. Size ağır gelebilir böyle şeyler. En basitinden ayetel kürsi ne kadar kuvvetli kudretli bir ayettir. Bakara süresinden alınmıştır. Ama onu bile 300 500 okuyanlar bir zaman sonra rahatsız olmaya başlamışlar. Çünkü fazileti yüksek bir ayet ve yüksek mertebe faziletlerini herkes kaldıramaz. Allaha dua etmek tabiki önemli. Bunun yanında duada ısrarcı da olun deniliyor. Ama burda asıl önemli konu allahi sürekli anarak ve onu överek hatırlayarak dua etmek. Yoksa allahım annem hasta şifa ver amin demek bazen yetmeyebilir. Bu dualar da allaha ovgu tasidigindan gunde birkac kere okundugunda da allah bizleri duyacak ve duamiza icabet edecektir. Allah yapmış olduğunuz tüm dualarınızı dileklerinizi kabul etsin insallah

Tabii ki o kadar sayfa okuman zor, bilgilendirdiğin içinde teşekkürler şahmeran duası için. Onun dışında bayadır başlıcaz başlayamadık duaya karar veremedik çünkü dediğin gibi fazlasıyla araştırıyoruz. Bilmeden karşımıza bu dua çıktı haydi okuyalım dersek zaten bi sevabı olmaz. İyice bileceksin içeriğini ,önemini ,anlamını ,üzerinde yaratıcakları ,öyle okucaksın dediğin gibi. Bide bu grupların en büyük önemi zaten fazla vakti olmayan insanlarız bu gruplar sayesinde okumalar yapılıyor. Yoksa sabahtan akşama oturup dua etmeye ya da zikir çekmeye kimsenin gücü ve vakti yetmez. Her şey kararında olmalı. Ne az ne fazla seninde anlatmak istediğin gibi. Tekrar bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…