Selamlar güzel anneler

Çok giremiyorum maalesef iş dolayısıyla. Ama yine de ara ara mutlaka buralardayım.
Çorbalar BLW'de +9 aya uygundur ama "OLMASA DA OLUR!". Lütfen yanlış anlamayın. Gerçekten olmasa da olur. Çorba yaptığınız malzemeleri bir düşünün. Zaten içerisinde %70-80 su olan bir şeyin faydası zararı üzerine konuşmak bence gereksiz. Boşuna mideyi dolduruyor. Bebeklerimizin midesi yalnızca yumrukları kadar. Eğer bu çocuk AÇ ya da doymuyor diye özellikle takıntılarınız varsa lütfen bebeğinizin yumruğuna bakın.
9 aylık bir bebeğin ağzından midesine kadar tüm boyu bir muzun boyutu kadar ? Yani yemek borusu falan dahil. Yani demem o ki çorba tabii ki kültürel olarak harika bir mirasımız ben özellikle bayılıyorum ve kızıma da veriyorum. Ama +9 ay itibariyle uygun. Bir de çorbanın devamında bir şeyler yemesi beklenmemeli, yani zaten içeriği %70-80 su olan bu yiyecekle bebeğinizi doyurdunuz üzerine et sote ve pilav yemesini beklemeyin. Beklentilerinizi düşürün! Bebeğin İLK 1 YIL TEMEL gıdası ANNE SÜTÜ. Yokluğunda FORMÜL MAMA. Anne sütüne en çok benzeyen ve fayda sağlayanı yine de FORMÜL MAMA. 1 Yıldan sonra formül mama kademeli olarak kesiliyor.
Yaaani işin özü, brokoli çorbası içen bir bebek mi, yoksa buharda haşlanmış brokoliyi hiç zorlanmadan yiyen bir bebek mi istiyorsunuz? Buna kararı siz vereceksiniz, bebekleriniz şuanda size uyumlu olmaya programlı. Siz yedirirseniz, sürekli sizden bekleyecek. Sabredip muradını görmek sizin elinizde.