Bireysel hareket eden insanlar olmadığınızı anlaşıp atılım yaptığınızı bildiğim için biri gelince diğerlerinin de hemen geldiğini biliyorum, adına tecrübe diyebiliriz maalesef. Yine öyle olmuş, bundan sonra gelebilecekleri de yazarım istersen. Koca burnunu sokma sözünden bahsediyorum lüzumsuz yere kabalaşmandan. Bu başlıkta da bu konuda son sözüm, galiba tuvalet eğitimi için bir başlık açarsak zamanı gelince orada da tekrarlayacağım aynı şeyleri o izlenimi aldım, sadece kininizi buraya dökmeyin. Sorunuzu sorun cevabı verin, laf sokmayın.
Ve bunu üstüme alınmadım, artık her yerde aynı konunun arkadaşımı ve başlıklarda birlikte takıldığımız için beni de takip etmesinden sıkıldım. Gerginlik sevmiyorum bilirsin, gerginliğin takip etmesinden sıkıldım. Neyse bu konuda yine son mesajım, umarım senin de öyledir.
Tabi ki sen bilirsin en iyisini ama deneyerek gidiyoruz 1 parmakla başlayabilirsin istersen. Ben de ne vereceğimi bilmiyorum. Anne sütünden yoğurt yapacağım 9. Aydan sonra da keçi yoğurduyla falan denerim belki inşallah ona alerjisi yoktur. Benim yediğim yumurta etkilemiyor ama acaba o yerse ne olur, en büyük korkum şok benim o yüzden aklım çıkıyor