Ay bu kim ya ben neden tanımıyorum hoş yazım şekli bi tanıdıktaİlk bulusmanizda olanlar malum. Sonrasinda seni aramadı. Sen yine araya birilerini soktun. Yav sen kocandan bosanirken böyle zorlanmadin.
Ay bu kim ya ben neden tanımıyorum hoş yazım şekli bi tanıdıkta
Rockavril.Ay bu kim ya ben neden tanımıyorum hoş yazım şekli bi tanıdıkta
Evrt oldu yuzlesmek için gıttım sonuc aynı ztn kendımden 6 yas kucuk bırıne sans verırsem boyle olurİlk bulusmanizda olanlar malum. Sonrasinda seni aramadı. Sen yine araya birilerini soktun. Yav sen kocandan bosanirken böyle zorlanmadin.
Amac ne onu cozmeye calisiyoruzN'oldu dünden beridir ?
Değişen bir şey var mi arkidişlerim ?
ileriyi göremiyorum diye konuşuyormuş konu sahibi ile,kafasını pipisinden kaldıramadığı için daha önünü zor görüyor herif ne ilerisiyse artık.N'oldu dünden beridir ?
Değişen bir şey var mi arkidişlerim ?
Evrt oldu yuzlesmek için gıttım sonuc aynı ztn kendımden 6 yas kucuk bırıne sans verırsem boyle olur
Niye olacak arabada niye osbir çektin diye işteBu tam olarak neyin yuzlesmesiydi?
Niye olacak arabada niye osbir çektin diye işte
Evet adamin arabada 31lenmesi asla sorun olmadi. Sorun konu sahibine seninle ileriyi goremiyorum demesi. Bu kisi rockavrilsa koca secimi de fiyaskoydu.Hayır beni neden aramadin yüzleşmesi. Çünkü derdi devam etmekti.
İşin kötüsü kocayı bu kadar zor boşamadı. Garip bir şekilde olup bitti birden. Bence bu adam eski. Vardı bi tane böyle bi araba sapığı bunun.Evet adamin arabada 31lenmesi asla sorun olmadi. Sorun konu sahibine seninle ileriyi goremiyorum demesi. Bu kisi rockavrilsa koca secimi de fiyaskoydu.
Bi de emin değilsin yani, yüz verse senin için ihtimal var, öyle mi?O karar verebılır bnde emın degılım ztn
İşin kötüsü kocayı bu kadar zor boşamadı. Garip bir şekilde olup bitti birden. Bence bu adam eski. Vardı bi tane böyle bi araba sapığı bunun.
Hayır sız olayı hala anlamadınız ılerıyı goremıyorum deyop konusması anormalBi de emin değilsin yani, yüz verse senin için ihtimal var, öyle mi?
Aynen cnm aynenEvet adamin arabada 31lenmesi asla sorun olmadi. Sorun konu sahibine seninle ileriyi goremiyorum demesi. Bu kisi rockavrilsa koca secimi de fiyaskoydu.
Derdım bu kadar laf soyleyenın yuzume bıle bakmaması lazımHayır beni neden aramadin yüzleşmesi. Çünkü derdi devam etmekti.
Senınkı a kaçemin misin A1 türkçe bile yok... biz buna hazır değiliz...