Bn bısey beklemıyorum artık bıttı amaç ne

emin misin A1 türkçe bile yok... biz buna hazır değiliz...

İlk bulusmanizda olanlar malum. Sonrasinda seni aramadı. Sen yine araya birilerini soktun. Yav sen kocandan bosanirken böyle zorlanmadin.
Evrt oldu yuzlesmek için gıttım sonuc aynı ztn kendımden 6 yas kucuk bırıne sans verırsem boyle olur

N'oldu dünden beridir ?
Değişen bir şey var mi arkidişlerim ?

N'oldu dünden beridir ?
Değişen bir şey var mi arkidişlerim ?
ileriyi göremiyorum diye konuşuyormuş konu sahibi ile,kafasını pipisinden kaldıramadığı için daha önünü zor görüyor herif ne ilerisiyse artık.

Hayır beni neden aramadin yüzleşmesi. Çünkü derdi devam etmekti.
Evet adamin arabada 31lenmesi asla sorun olmadi. Sorun konu sahibine seninle ileriyi goremiyorum demesi. Bu kisi rockavrilsa koca secimi de fiyaskoydu.

Evet adamin arabada 31lenmesi asla sorun olmadi. Sorun konu sahibine seninle ileriyi goremiyorum demesi. Bu kisi rockavrilsa koca secimi de fiyaskoydu.
İşin kötüsü kocayı bu kadar zor boşamadı. Garip bir şekilde olup bitti birden. Bence bu adam eski. Vardı bi tane böyle bi araba sapığı bunun.

İşin kötüsü kocayı bu kadar zor boşamadı. Garip bir şekilde olup bitti birden. Bence bu adam eski. Vardı bi tane böyle bi araba sapığı bunun.

Geçmiş sayfalarda sana bu o değil cevabını vermişti ama bence de aynı adam.

Bi de emin değilsin yani, yüz verse senin için ihtimal var, öyle mi?
Hayır sız olayı hala anlamadınız ılerıyı goremıyorum deyop konusması anormal

Aynen cnm aynen

`