He cnm heYok ya saçtan kolay çıkmıyortavsiye etmem
Yok bn rusca yazıyırumYine kızacaksın bana ama karşı tarafın yazdıklarınızı anladığına emin miyiz?
Evt bıttıBitmiş hali bu kadar yazdırıyor diyorsun.
Türkçe yazmadığın kesin. Türkçe yazsan bu cümle şöyle olurdu:Yok bn rusca yazıyırum
Buna iyilikte yaramıyor @Lyanna MormontHe cnm he
Evt bıttı
Ne bu kardeşim yeni konu için önceden rez.mi yapıyoruzYeni konu ne zaman gelir?
Ne bu kardeşim yeni konu için önceden rez.mi yapıyoruz
Tmm da bunu sormınızdaki amac ne??Yeni konu ne zaman gelir?
Sevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne?Adamla gorusmuyorum zaten kendısı arkadas kalalım dedı denk gelırse oda
Yoo ne alaka ıstesem 3 ay olmuş yazardım benı ıstemeyenı bn nıye ısteyımSevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne?
Ilerıye goremıyorum deyıp konusuyor bnmleTmm da bunu sormınızdaki amac ne??
Sen yorum yapmaNe bu kardeşim yeni konu için önceden rez.mi yapıyoruz
Niye ya beni sevmiyor musunSen yorum yapma
Dovmedıgın kaldıNiye ya beni sevmiyor musun
"Kimseyle görüştüğüm kadın netlestirin demiş" bu cümlenin anlaşılır bir yanı var mı Allah aşkına? Kitap okuyun; noktalama işaretlerini, yazım kurallarını öğrenin. Saçma sapan erkek modellerinin peşinden koşacağınıza kendi peşinizden koşun, kendinizle ilgilenin..Kımseyle gorustugum kadın netlestırın demıs onun hatrına cafeteryaya ındım 3 ay onceydı ılerıyı.goremıyorum dıyen bırıyle gorusmem bunu bnm demem lazım
"Kimseyle görüştüğüm kadın netlestirin demiş" bu cümlenin anlaşılır bir yanı var mı Allah aşkına? Kitap okuyun; noktalama işaretlerini, yazım kurallarını öğrenin. Saçma sapan erkek modellerinin peşinden koşacağınıza kendi peşinizden koşun, kendinizle
O karar verebılır bnde emın degılım ztnSevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne?
Ilerıye goremıyorum deyıp konusuyor bnmle