Bn istiyorum kiiiii

Maria_can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
103
35
Bir ilişkide bir erkeğin gittiği yeri kimle olduğunu söylemesi gerekmez mi eğer bi sevgilisi varsa bunu bilmek onun hakkı değil mi?
Eğer öyleyse benimkinde bir anormallik var .
Bn istiyorm ki evden dışarı çıkarsa bana haber versin nereye gidiyorsa kim olacaksa yanında şununla şuraya gidiyorm demesi yetecek ama illa ben sorucam her saat başı nerdesin napiyorsun diye oda surdayim burdayım diyecek . Ve dışarda arkadaşları ileyse attgm mesajlara bir iki saat cvp gelmiyor benim sarteller atıyor.

Sonra bn sinirlenince , bana dakika başı attgm adimi rapor mu vereyim sana diyor ve başlıyoruz kavgaya

Sizin adamlar da mı böyle yoksa benimki mi başına buyruk davranıyor anlamıyorum

Haber verince nolacak ki niye bilmek istiyosnuz
Yaşınız kaç bilemiyorum ama ben bunu lisede yapıyodum

Bir ilişkide bir erkeğin gittiği yeri kimle olduğunu söylemesi gerekmez mi eğer bi sevgilisi varsa bunu bilmek onun hakkı değil mi?
Bn istiyorm ki evden dışarı çıkarsa bana haber versin nereye gidiyorsa kim olacaksa yanında şununla şuraya gidiyorm demesi yetecek ama illa ben sorucam her saat başı nerdesin napiyorsun diye oda surdayim burdayım diyecek . Ve dışarda arkadaşları ileyse attgm mesajlara bir iki saat cvp gelmiyor benim sarteller atıyor.

Sonra bn sinirlenince , bana dakika başı attgm adimi rapor mu vereyim sana diyor ve başlıyoruz kavgaya

Benim sözlüm dısarı cıkacaksa kesin haber verir ben de haber veririm
Biz iliskimizin rayını bastan böyle oturttuk
Nasıl baslarsan öyle gider
Siz de acık acık konusun bu benim hosuma gitmiyor diye
İnsallah düzelirsiniz.

Biz 9 yıldır birlikteyiz .
9 yıldır nereye gidersek , kiminle olursak haberimiz olur mutlaka .
Bana yazar şu kişiyle birlikteyim oyun oynuyoruz veya cafedeyiz diye .
Ama bunu herkes uygulamaz bazıları gereksiz bulur .
Biz böyle alıştık .

Bu sevgili ise başka eş ise baska ben boylr dusunuyorum.. ha eşimde dakka başi bana rapor vermesin zaten ama gittigi yeri ne yaapacagini bileyim yeter.. ama sevgilimse eger bende ona soylemem ne hesap verecegim elin ogluna zaten bir sure sonra sıkar boğar bu tarz ilişkiler bence bu kadar kasmayin sizde ona soylemeyin biraz Serbest birakin zaten bu sefer o sormaya başlar.

O senden her gittiğin yeri bana söyleyeceksin ,her adımınından haberim olacak dese razı olacak mısınız.Evli olsanız hadi neyse de.

Sevgilinizin böyle bir karakteri yoksa, zorla her yaptığını haber vermesini istemeniz onu bunaltır. Güven problemi yaşamıyorsanız boşverin rahat bırakın.

Bacim sen boyle devam edersen adam inada girecek yani ,birak akişina yani konusursunz birbirinizle suraya buraya gidyorum falan yeter ne oyle nerde kiminle napiyo en ince noktasina kadr arastirsan hem sıkar hem inada biner bu is oyuzden boyle bikadr sikmaya gerek yok ben evliyim bukadr yapniyorum tabiki soylenir ama bukadr sıkmakla degil

Benim sözlüm dısarı cıkacaksa kesin haber verir ben de haber veririm
Biz iliskimizin rayını bastan böyle oturttuk
Nasıl baslarsan öyle gider
Siz de acık acık konusun bu benim hosuma gitmiyor diye
İnsallah düzelirsiniz.
Bazen attığı adımı haber veriyor hoşuma gidiyor snra bı bakıyorum arıyorum nerdesn dışardaydim ee niye soylemdin diyorm. Ya şuraya geldm iki dk isim var izin mi alcam diyor . Halbuki bn haber ver diyorm o izin isteyeceğini sanıyor

Bu sevgili ise başka eş ise baska ben boylr dusunuyorum.. ha eşimde dakka başi bana rapor vermesin zaten ama gittigi yeri ne yaapacagini bileyim yeter.. ama sevgilimse eger bende ona soylemem ne hesap verecegim elin ogluna zaten bir sure sonra sıkar boğar bu tarz ilişkiler bence bu kadar kasmayin sizde ona soylemeyin biraz Serbest birakin zaten bu sefer o sormaya başlar.
Diyorum kendi kendime arama sorma bırak o merak etsn . Bakıyorum saatlerce mesaj arama yok dayanamıyorum nerdesin diye başlıyorm sonra kavgaya dönüyor olay

Eğer illa bilmek istiyorsan life 360 programını yükleyin o zaman :D
Evden çıktığı an haberin olur :KK54:
Hatta gittiği yerlere kadar görürsün

Diyorum kendi kendime arama sorma bırak o merak etsn . Bakıyorum saatlerce mesaj arama yok dayanamıyorum nerdesin diye başlıyorm sonra kavgaya dönüyor olay
Iste yapma birak ay ayni ben bende boyleydim kendimi yiye yiye dertten baska birsey kalmadi elimde karsidakinin umru olmuyorki ona normal geliyor:) bunu zaten ilgisizlik falan olarak gorme normal bisey bu dert etme sende her dakika ona soyleme gercekten sormada bak gor sonra o başliyacak.

Bazen attığı adımı haber veriyor hoşuma gidiyor snra bı bakıyorum arıyorum nerdesn dışardaydim ee niye soylemdin diyorm. Ya şuraya geldm iki dk isim var izin mi alcam diyor . Halbuki bn haber ver diyorm o izin isteyeceğini sanıyor
Bunun hosuna gittigini ona belirt
İzin alma gibi degil bunu konusun
Senden haber almak istiyorum böyle olmuyor deyin
O yaptıgını kücük bir sey sanıyor ama size göre önemli iste..

Sürekli sana rapor verirse o yaptığı şeyden keyif almak sana rapor vermekten. Herşeyin kararı var. Nereye gittiğini bil yeter güven meselesi

Back
X