Bn istiyorum kiiiii

Neden saat basi bilme istegi duyuyosunuz.
Durduğu yerde durmuyor çünkü telde konuşuyoruz yolda eve gidiyorm diyor iki saat snra tekrar napion diyorm şu abi yemeğe davet etti ordayım diyor ee bn seni evde biliyorm oraya ne zmaan gttn die bnde sinirleniyorm

Bir ilişkide bir erkeğin gittiği yeri kimle olduğunu söylemesi gerekmez mi eğer bi sevgilisi varsa bunu bilmek onun hakkı değil mi?
Eğer öyleyse benimkinde bir anormallik var .
Bn istiyorm ki evden dışarı çıkarsa bana haber versin nereye gidiyorsa kim olacaksa yanında şununla şuraya gidiyorm demesi yetecek ama illa ben sorucam her saat başı nerdesin napiyorsun diye oda surdayim burdayım diyecek . Ve dışarda arkadaşları ileyse attgm mesajlara bir iki saat cvp gelmiyor benim sarteller atıyor.

Sonra bn sinirlenince , bana dakika başı attgm adimi rapor mu vereyim sana diyor ve başlıyoruz kavgaya

Sizin adamlar da mı böyle yoksa benimki mi başına buyruk davranıyor anlamıyorum
Hayir bilmek hakki diye bir sey yok. Kadin adama bu kadar yapismamali. Bence bagimlilik probleminiz var - bogmussunuz adami.

Bu sevgili ise başka eş ise baska ben boylr dusunuyorum.. ha eşimde dakka başi bana rapor vermesin zaten ama gittigi yeri ne yaapacagini bileyim yeter.. ama sevgilimse eger bende ona soylemem ne hesap verecegim elin ogluna zaten bir sure sonra sıkar boğar bu tarz ilişkiler bence bu kadar kasmayin sizde ona soylemeyin biraz Serbest birakin zaten bu sefer o sormaya başlar.
Bugün en son saat 9 da konustk daha bu saate kadar haber yok kendisinden nerde napiyor belirsiz işte bn buna kızıyorum bn evde oturayım oda bunu bildiğinden hiç merak etmiyor beni Kendiisi nerde napiyor bn merak ediyorm ve yalnız hissediyorum kendimi ilgi bekliyorm birazck

Durduğu yerde durmuyor çünkü telde konuşuyoruz yolda eve gidiyorm diyor iki saat snra tekrar napion diyorm şu abi yemeğe davet etti ordayım diyor ee bn seni evde biliyorm oraya ne zmaan gttn die bnde sinirleniyorm
Himm haklisiniz planim degisti surdayom eve gecersen merak etme falan diyebilir.Bi zaman aramayin sormayin eve gec gelin onum gibi davranin bakalim anlarmi.

Haber vermeyi gereksiz ya da saçma goruyor olabilir. Bu isteğinizi dayatmak yerine ( ki dayatırsanız söylememekte direnebilir diye düşünüyorum) mantıklı bir açıklama yapmak tatmin edecektir. Ben haber etmesini istiyorum çünkü evhamlıyım ve ulaşamadığım zaman kaygılanıyorum. Yanında kimin olduğunu bildiğimde o kişiye ulaşabileceğimi bilmek beni rahatlatıyor.

Hayir bilmek hakki diye bir sey yok. Kadin adama bu kadar yapismamali. Bence bagimlilik probleminiz var - bogmussunuz adami.
Ya bazen kavga ediyoruz iki gün falan konuşmuyoruz o zman hiç merak etmiyorum nasıl olsa kavgalıyz nerde napiosa diyorm ama böyle aramız iyiyken söylememesi beni ayar ediyor sonra laf söyleyince kavgacı oluyorm

-ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla buluşacağım.
-ok. Hayırdır kiminle?
-ali,veli,selami
-iyi eğlenceler

Ondan sonra saat başı arayım ne yemiş ne içmiş. Neler konuşulmuş. Daha nekadar duracakmış? Hiç beni bağlamaz. Haber vermeyip dışarıdayken de arayabilir ( sevgili dönemimizden bahsediyorum şuan evliyiz zaten) adamların her yaptığını bilmek, neden bu kadar önemli. Birbirinizle bağ kurmak için daha az yıpratıcı yollar varken. Bu şekilde ben çok bunaltırdım adamı,kendimde bunalırım

Bugün en son saat 9 da konustk daha bu saate kadar haber yok kendisinden nerde napiyor belirsiz işte bn buna kızıyorum bn evde oturayım oda bunu bildiğinden hiç merak etmiyor beni Kendiisi nerde napiyor bn merak ediyorm ve yalnız hissediyorum kendimi ilgi bekliyorm birazck
Gercekten seni cok iyi anliyorum aynilarini yasadim simdi o biricik sevdicegimle evlendim bir zaman gene boyle devam etti simdi ehhh bee yeter dedim arayip sormuyorum bakiyorum ariyor soyluyor.. bunu ilgisizlik olarak gorme gerçekten erkekler boyle seyelri dert etmiyorlar hani olağan olarak goruyorlar sen kendini geri cek o sana doner.. hem nerdeyse nerde bosver yarin konsunca naptin canim dun hic sesin cikmadi falan diye tatli dille sorarsin zaten patir patir dökülür o :).

Bence isteğiniz normal ama düzgün bir şekilde açıklama yapmanız gerek.
Ben hep eşime, sevgiliyken bunu söylerdim.
Telefonunu kaybedebilirsin, şarjı bitebilir, kaza bela olabilir, başımıza bir şey gelebilir.
Birbirimize haber verelim ki aksi bir durumda ulaşma imkanınız olsun diye diye bunu alışkanlık haline getirdik.
Gerçekten bir gün de kötü bir durum oldu ve acil ulaşmam gerekiyordu, haber verdiği için yanındaki arkadaşından ulaşmıştım.
Bunu hesap vermek gibi algılamasını silmeniz gerekiyor.

-ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla buluşacağım.
-ok. Hayırdır kiminle?
-ali,veli,selami
-iyi eğlenceler

Ondan sonra saat başı arayım ne yemiş ne içmiş. Neler konuşulmuş. Daha nekadar duracakmış? Hiç beni bağlamaz. Haber vermeyip dışarıdayken de arayabilir ( sevgili dönemimizden bahsediyorum şuan evliyiz zaten) adamların her yaptığını bilmek, neden bu kadar önemli. Birbirinizle bağ kurmak için daha az yıpratıcı yollar varken. Bu şekilde ben çok bunaltırdım adamı,kendimde bunalırım
Tamam işte bende bunu istiyorm.
Bn onu evde biliyorm sonra bi konusuypruz bn şu arkdasla surdayim diyor( bn sorarsam eğer). Inanmazsn resim konum atayım diyor . Olay o değil evden çıkarken iki kelime yazmıyor ayrılma derecesine getiriyor bazen beni

Gercekten seni cok iyi anliyorum aynilarini yasadim simdi o biricik sevdicegimle evlendim bir zaman gene boyle devam etti simdi ehhh bee yeter dedim arayip sormuyorum bakiyorum ariyor soyluyor.. bunu ilgisizlik olarak gorme gerçekten erkekler boyle seyelri dert etmiyorlar hani olağan olarak goruyorlar sen kendini geri cek o sana doner.. hem nerdeyse nerde bosver yarin konsunca naptin canim dun hic sesin cikmadi falan diye tatli dille sorarsin zaten patir patir dökülür o :).
Aynen canım oda öyle mesala bn şimdi arasam açar der surdayim falan diye hatta inanmıosn resim atayım der. Ama sorun bn sorunca diyor işte bn istiyorm ki bn sormadan bana desin bnde tmm hayatım diyeyim.
Çok üzerine düşüyorum ondan oluyor galiba bnde sormucam bi süre nerdesin napiyorsun diye bakalım ne yapacak ( kesin hoşuna gider ya artk bilemiyorum )

Tamam işte bende bunu istiyorm.
Bn onu evde biliyorm sonra bi konusuypruz bn şu arkdasla surdayim diyor( bn sorarsam eğer). Inanmazsn resim konum atayım diyor . Olay o değil evden çıkarken iki kelime yazmıyor ayrılma derecesine getiriyor bazen beni
dışarıdaykende haberleşebiliriz,sorun değilde yazmıştım. yani her saat başı yoklama isteği adamı gerçekten bunaltır. ben ilişkimizin ilk 1 ayı böyleydim yani her an konuşmak istiyordum, daha sonra demişti bitirdin beni varyaaaa o 1 ay anamı ağlattın diye :) çünkü o doğudaydı iş sebebiyle, ben öğrenci tabi anca çene derdindeyim :) fazla ilgi erkekleri bunaltıyor sevgililik döneminde,hepsi bir değil ama havalara girenide var, sıkılanı da var, ha tam terside vardır ama sizin durumunuzda siz biraz gardiyan durumuna düşmüş gibisiniz. resim atayım konum atayım inanmıyorsan dediğine göre. bence siz bir kaç gün fazla aramayın, normal seviyede tutun iletişimi. neredesinleri falan yapmayın. o zaten eksikliği hisseder bir noooluyor der.

Bence isteğiniz normal ama düzgün bir şekilde açıklama yapmanız gerek.
Ben hep eşime, sevgiliyken bunu söylerdim.
Telefonunu kaybedebilirsin, şarjı bitebilir, kaza bela olabilir, başımıza bir şey gelebilir.
Birbirimize haber verelim ki aksi bir durumda ulaşma imkanınız olsun diye diye bunu alışkanlık haline getirdik.
Gerçekten bir gün de kötü bir durum oldu ve acil ulaşmam gerekiyordu, haber verdiği için yanındaki arkadaşından ulaşmıştım.
Bunu hesap vermek gibi algılamasını silmeniz gerekiyor.
Ona göre bana haber vermek benden izin isteme anlamına geldiğini sanıyor galiba. Hatta bu yüzden kavga edince beni kontrol altına almaya çalışma diyor . Sanki bn ona oraya git gitme diyormsm gibi

dışarıdaykende haberleşebiliriz,sorun değilde yazmıştım. yani her saat başı yoklama isteği adamı gerçekten bunaltır. ben ilişkimizin ilk 1 ayı böyleydim yani her an konuşmak istiyordum, daha sonra demişti bitirdin beni varyaaaa o 1 ay anamı ağlattın diye :) çünkü o doğudaydı iş sebebiyle, ben öğrenci tabi anca çene derdindeyim :) fazla ilgi erkekleri bunaltıyor sevgililik döneminde,hepsi bir değil ama havalara girenide var, sıkılanı da var, ha tam terside vardır ama sizin durumunuzda siz biraz gardiyan durumuna düşmüş gibisiniz. resim atayım konum atayım inanmıyorsan dediğine göre. bence siz bir kaç gün fazla aramayın, normal seviyede tutun iletişimi. neredesinleri falan yapmayın. o zaten eksikliği hisseder bir noooluyor der.
Sayesinde biraz takıntı yaptm evet haklısınız :)
Dedgnz gibi bi süre sorgulama yapmicam bakalım ne yapacak kendim de haber vermicem. Ondanda beklemicem

Sayesinde biraz takıntı yaptm evet haklısınız :)
Dedgnz gibi bi süre sorgulama yapmicam bakalım ne yapacak kendim de haber vermicem. Ondanda beklemicem
ama bunu yaparken trip şeklinde yada artık karışmıyorum modunda olmayın. gün içinde elbette insan haberdar olmak ister,sadece bunu uygun dil ve seviyede tutmak gerekir. bende numaralar vardır eşime ulaşamazsam vs diye. yada şarjı bitmek üzere olur bir şey olursa şu numaradan ara der. ama bunlar gerekli durumlar içindir. sevgililik döneminde bu baskı altına almak gibi algılanabilir dozu fazlaysa. siz günlük normal iletişim kurun, fazla didiklemeyin,mevzu açılırsa da bunun aklınız onda kalacağı için,merak ettiğiniz için olduğunu, karışmak,baskı altına almakla alakası olmadığını anlatın.

Bir ilişkide bir erkeğin gittiği yeri kimle olduğunu söylemesi gerekmez mi eğer bi sevgilisi varsa bunu bilmek onun hakkı değil mi?
Eğer öyleyse benimkinde bir anormallik var .
Bn istiyorm ki evden dışarı çıkarsa bana haber versin nereye gidiyorsa kim olacaksa yanında şununla şuraya gidiyorm demesi yetecek ama illa ben sorucam her saat başı nerdesin napiyorsun diye oda surdayim burdayım diyecek . Ve dışarda arkadaşları ileyse attgm mesajlara bir iki saat cvp gelmiyor benim sarteller atıyor.

Sonra bn sinirlenince , bana dakika başı attgm adimi rapor mu vereyim sana diyor ve başlıyoruz kavgaya

Sizin adamlar da mı böyle yoksa benimki mi başına buyruk davranıyor anlamıyorum

acaba ben mi actım bu konuyu diye düşündüm :KK48:
konu açmamak için direndim resmen ama açılmış bi konuya demir attım şuan.
biz daha yeniyiz sizin 1,5 yıl geçmiş nasıl geçti böyle yahu zoooorr bu işşlerr...

benimkide aynı tepkileri veriyo. sadece söyle diyorum sadece iletişim kuralım diyorum ama aynen kontrol etme beniye dönüyo iş.
dışarı cıkıp bişeyler alıp eve dönmüş ben bunu laf arasında ögrendim mesela ona göre bişey yok iyi dedim bi daha haber ver evde sanıyoken dışarda olman nasıl bişey benim için sence falan dedim dogru sen haber ver dedi :KK53:
sonra diger konuşmamızda gereksiz yere nerdesin diye sordu. dedim dışarı cıktım yürüyorum biraz ihtiyacım varmış dedim. öylemi sormadın haber bile vermedin nasıl biliyosan öyle yap dedi telefonu kapadı yüzüme :KK67:
aynısını ben yapınca deliye dönüyo şakaydı yani hemde.
nasıl varlık bunlar anlamıyorum kii :KK62:

Güven problemi yoksa ve seni sevdiğinden eminsen bırak sen de arayıp sorma, nerdesin deme kendine odaklan nasılsa o da merak edip ozleyip arayıp soracak. Erkek kadın fark etmez seven insanın tepkileri az buçuk aynıdır. Üzerine düşme ve gerçekten de üzülme

ciddi misin :KK64:

sen evde misin calıştırmıyodurda kesin bu tip bi erkek dimi.
nasıl katlanıyosun bunaa.. tek korkum böyle bi eş olmaya başladı

çalışmıyorum ama onun isteğiyle değil,çalışıcam desem asla karışmaz.hiç kıskanç değildir.bana da karışmaz istediğim yere gidebilirim.ama nereye gittiğini haber verme gereği duymuyor.mesela bir kaç yıl evvel motor almıştı istanbul da oturuyoruz ankaray a gitmiş gelmiş günü birlik,bir gün edirneye gitmiş,bunları bana 6 ay sonra başka bir konuyu anlatırken söylüyor.

Back
X