Bn istiyorum kiiiii

çalışmıyorum ama onun isteğiyle değil,çalışıcam desem asla karışmaz.hiç kıskanç değildir.bana da karışmaz istediğim yere gidebilirim.ama nereye gittiğini haber verme gereği duymuyor.mesela bir kaç yıl evvel motor almıştı istanbul da oturuyoruz ankaray a gitmiş gelmiş günü birlik,bir gün edirneye gitmiş,bunları bana 6 ay sonra başka bir konuyu anlatırken söylüyor.

:KK43:

ne tepki verdiniz peki buna karşılık.
ben olsam napardım kestiremedim bile şuanda.
iyi hoş gitsinde bi haber vermek zor mu ki bu erkekler ne sanıyo acaba bunu

benim sevgilim olsaydı nereye gideceğimi, kiminle buluşacağımı söylemezdim, ona da sormazdım.yapmayın, hele ki sadece sevgiliyken.o çocuğunuz değil, koskoca adam.eğer uzak bir yere gidecekse vs haber versin ama onun dışında gerek yok.sizin için de aynı şey geçerli.

Sen haber veriyo musun ona?
Vermeyince tepkisi ne oluyo denedin mi?
Herkes haber vermeli diye bi sey yok.
Ama sen söylediğin halde vermiyosa sıkıntı. Nisanlim bana her gittiği yeri haber verir. Ben de. O detaycidir ama ben degilim. Dışarı çıkıyorum derim nereye gittiğimi soylemedigim olmuştur ayrıntılı ister. Benimki hassas bu konuda ben de ona gore davraniyorum. Siz tartistiginiz zaman demesi gerekir önem veriyosa.

Bu hesap veya rapor isi degil bence. Soylemek sorumluluk gibi geliyor bana. Bizde de oyle hatta ben bazen unuturum hemen haber veririm. O daha cok dikkar eder. Markete gitse haber verir. Iyikide oyle hic sikayetci olmadim. Kesinlikle haklisin duzgunce acikla anlat. Anlamiyosada kisasa kisas yap hatta bi iki gun ortadan kaybol

Hadi haber verme kısmını geçtim de, arkadaşlarıylayken geç yazmasına neden kızıyorsunuz? Onun da bir hayatı yok mu? En nefret edilen arkadaş tipidir masada telefondan başını kaldırmayıp dk başı sevgilisiyle mesajlaşan.

:KK43:

ne tepki verdiniz peki buna karşılık.
ben olsam napardım kestiremedim bile şuanda.
iyi hoş gitsinde bi haber vermek zor mu ki bu erkekler ne sanıyo acaba bunu

çok büyük tepki vermedim kabullendim artık, son derece gamsız bir insan ,evham hiç yoktur,aklına bile gelmiyor aramak haber vermek ,kızsamda unutuyor bir daha ki sefere yine aynı.:KK43:

Back
X