bnde hamile kalmak istiyorum

denizyildizi001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
436
159
53
lütfen yardımcı olun hamile arkadaşlar anneler bnde hamile kalmk istiyorum 4-5 aydır deniyorz olmuyor biliyorum daha erken ama yumurtlama günümde ilşki yaşadm yumurtlama testm pozitf olmasına rağmn neden hamile kalamıyorum yumurtammı çatlamıyo acaba ? artık rutine bindi yumurtlama günü adet günü sayar oldum heray lütfen yardımm...

Kafana takma canım çok zor Ama rahat olmak gerekiyormuş...
Benim de eşimin de her şeyi normal olduğu halde, hatta yumurta takibi ve çatlatma ignesi yapıldığı halde olmadı. hemen olacak diye kendini sartlandirma ki fazla üzülme

Psikolojik bir olgu bu.. Bizimde ilk denememizde yunurta takibi olmasına rağmen başarısızdı. İkinci denemede ise doktor ihtimal vermez iken hamile kaldım. Allah büyük içini rahat tut. O düşünceyle doldurma kendini ..

Bende 1 yıldır deniyorum olmuyor önerebileceğin şeyler varmı canım allah bebeğini analı babalı büyütsün bu arada

merhaba ben aranıza dün katıldım.
özetle 15yaşında kist ameliyatı oldum. Şuan 27 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.
2 ay denedik hamile kalamadım. Çok yoğun kasık ağrıları yaşıyordum. Kontrollerde bir ay kist var diğer ay yok adetimle birlikte kayboluyordu. Doktorumu tavsiyesi ile hamilelik evrelerini hızlandırmaya karar verdik kistler oluşmasın diye.
Aklımda soru işaretleri var 2 ay deneme süresinde kist olduğu için hamile kalamadım Son birbuçuk aydır yok. Letroks diye bir ilaç verdi 5 gün boyunca günde iki kez kullan dedi. Acayip sersem hissediyorum yan etkilerinden. Normalde kendiliğinden yumurtamda oluşuyor.Adetlerimde düzenli. Eylülün 6sında gel iğe vuracağım hemde yumurtalarını kontrol etmiş oluruz dedi. İnsan stres oluyor böyle hızlandırmaya alınca daha bebek için yeni karar vermişken herşey ilaç kullanımı iğneler falan hızlı gelişti. Letroks kullanıpda hamile kalan var mı? Sizce bu hapı önümüzdeki aylarda da kullanmak zorunda kalır mıyım?
Acilll lütfen bildikleriniz varsa yazın

kızlaaarr merhaba. sürekli forumu takip ediyorum. 2 aydır 20 günde bir adet oluyorum. yumurtlama günü hesaplayamıyorum bunun yüzünden.netten o kadar şey okudum ki korkuyorum suan. bu durumu yaşayan varmı

Kesinlikle kafaniza takmamalisiniz.
14 ay sonra kendiliginden hamile.kaldim ve en hesapsiz en beklemedigim zamandi tedavi falan da olmadim .
14 ay boyunda hesaplar yumurta takipleri neler neler ama.olmadi.
Kendinizi buna odaklamamalisiniz.

Kesinlikle kafaniza takmamalisiniz.
14 ay sonra kendiliginden hamile.kaldim ve en hesapsiz en beklemedigim zamandi tedavi falan da olmadim .
14 ay boyunda hesaplar yumurta takipleri neler neler ama.olmadi.
Kendinizi buna odaklamamalisiniz.
Herkes aynı seyi söylüyor... Kafana takmazsan olur... Hatta doktorlar bile....
Peki nasil kafaya takmayacagiz? Onu nasil becericem bilmiyorum :)

Bende 1 yıldır deniyorum olmuyor önerebileceğin şeyler varmı canım allah bebeğini analı babalı büyütsün bu arada
Teşekkür ederim Sağol .. Hepimize inşallah .
Açıkcası öneriden ziyade problemin kaynağının iyi anlaşılması ve o yönde tedavi gerekiyorsa uygulanması gerek diye düşünüyorum . Bende pko luyum. 3 ayda bir neredeyse adet oluyordum . Doktor hormon tedavisi vs yaptı. Gebe kalmaya karar verdiğim aşamada öncelikle yumurtlamayı takip etti . 1. Deneme başarısız sonuçlandı fakat 2. Ayda hamile kaldım. Allah ne zaman ol derse.. Bunun başka adı yok . Tedavi de bir yere kadar. Benim bir tanıdığın 10 yıl bebek sahibi olabilmek için yapmadığını bırakmadı. En son ümidi kestiler evlat edineceklerdi ki Tedaviyi biraktıktan sonra hamile kaldı hemde peş peşe:) sabır ve psikolojik olarak biraz kendini rahat hissetmekte önemli tabi

kizlar bende zamaninda ovulasyon testi falan filan bi suru sey denedim inanin sizi cok iyi anliyorum ,,, kafana takma kismi cok onemli cunku ben hergun sabahtan aksama kk da takilip napabilim neden olmuyo diye kafamda seneryolar uretiyodum . telefonumda 2- 3 tane ovulasyon belirleyici takvimler bulnuyodu hepside farkli tarihlerde gosteriyodu . hamile kaldigim ay inofolic kullandim ve aksatmasiz gun asiri iliski oldu ( hele bi gun var ki acayip libidom yuksekti bence ozman oldu , ovulasyon testinden bikac gun sonra ) iliskiden zevk almiyodum bi gorev gibiydi cunki size tavsiyem bi ay bos birakin kendinizi sadece sevdiginiz icin iliski yasayin kendiniz icin. suan yaklasik 21 haftaligim inlsh dileyen herkes bu guzel duyguyu yasar

haa bu arada ikili tarama testimde adetime gore bebegim 4 gun daha kucuk cikti ve doktorumun bana dedigi sey bazi kadinlarin ovulsyon gunu adetten tam 14 gun once olmayabilir o ortalama biseydir seninkide 3 - 4 gun fark var dedi . oyuzden sadece ovulasyon gunune odaklanmayinn bol sans :)

ovulasyon günü insan sakinleştirici alsa yeri zaten :) eşim gece gelmeyecekti diye işten izin aldı ben işten erken çıktım :) o stresle oldu olacaktı derken ihtimali ortadan biz kaldırıyor gibiyiz sanki. bide hayat şartları diyelim :S

Merhaba kizlar, ben uzun zamandir forumu takip ediyordum artik uye olup araniza katilmak istedim. Bizde 5 aydir deniyoruz ama henuz bir sonuc yok. Insan endiseleniyor acaba bir sorun mu var diye... Ben 34 yasindayim, esim 35, bide biyolojik saat gerginligi var. Sonunda bugun infertilite kliniginden randevu aldim, en azindan bir doktora danisayim, testler olayim icim rahatlasin diye... Boyle iste...

I
İnşallah hayırlısıyla bi an önce hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım

İnşallah hiçbir sorun çıkmadan bebgini alırsın kucagına. bendede yaş gerginliği var sanırım bu ay bende gidecegim çünkü yine tutmadı gibi hissediyorum

İnşallah hiçbir sorun çıkmadan bebgini alırsın kucagına. bendede yaş gerginliği var sanırım bu ay bende gidecegim çünkü yine tutmadı gibi hissediyorum

Saol cnm hep birlikte insallah. Umarim bu ay istedigin sonucu alirsin, umudunu kaybetme. Yas onemli diyorlar tabi ama kisinin bunyesine de bagli. 24 yasindaki bir bayanda hamile kalamama sorunu yasayabiliyor, bide bakiyorsun 36'sinda kolayca hamile kalanda var... Benim doktor randevum 6 Kasim'da, beklicez bakalim

nahf87 - cok tesekkurler canim

Bizde 4 aydır deniyoruz.benimde kafama takılan yumurtam çatlamıyor mu sorusu?hem ovülasyon testi kullanıyorum hemde ateş ölçme yöntemini.mesela ovülasyon pozitif olduktan sonra 2 gün içinde ateşimin yükselmesi lazımdı ama yükselmedi.yumurtam çatlasaydı ateşim yükselirdi.sorular sorular...regli Olduğum gibi Dr a gideceğim

Arkadaşlar bende çok yeniyim 4 ayım bitiyor evlilikte 5. Aya giriyoruz. Adetime bugün 5 gün kaldı ve bende aşırı idrara çıkma ve çok idrar gelmesi oldu. Ben normaldede sık idrara çıkarım ama yarım saatte birdi şimdi 10 dk olmadan acayip sıkışıyor ve çok idrar yapıyorum. Bu kadar fazla gelmezdi normalde gögüslerimde büyümeden başka birşey yok. Ama idrar gerçekten dikkat çekiyor. Belkide 5 dk bir tuvalete gidiyorum sizce hamilemiyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…