- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Bende 1 yıldır deniyorum olmuyor önerebileceğin şeyler varmı canım allah bebeğini analı babalı büyütsün bu aradaPsikolojik bir olgu bu.. Bizimde ilk denememizde yunurta takibi olmasına rağmen başarısızdı. İkinci denemede ise doktor ihtimal vermez iken hamile kaldım. Allah büyük içini rahat tut. O düşünceyle doldurma kendini ..
Herkes aynı seyi söylüyor... Kafana takmazsan olur... Hatta doktorlar bile....Kesinlikle kafaniza takmamalisiniz.
14 ay sonra kendiliginden hamile.kaldim ve en hesapsiz en beklemedigim zamandi tedavi falan da olmadim .
14 ay boyunda hesaplar yumurta takipleri neler neler ama.olmadi.
Kendinizi buna odaklamamalisiniz.
Bende cok takmistim biliyorum ne kadar dense de zor takmamak. Artik olmayinca ben amaaan demistim bi sure sonra pes ediyo insan ☺Herkes aynı seyi söylüyor... Kafana takmazsan olur... Hatta doktorlar bile....
Peki nasil kafaya takmayacagiz? Onu nasil becericem bilmiyorum :)
Teşekkür ederim Sağol .. Hepimize inşallah .Bende 1 yıldır deniyorum olmuyor önerebileceğin şeyler varmı canım allah bebeğini analı babalı büyütsün bu arada
insan ne kadar takmamaya çalışsada adet tarihine yaklaştıkça bi evhamlanıyor garip bi duyguHerkes aynı seyi söylüyor... Kafana takmazsan olur... Hatta doktorlar bile....
Peki nasil kafaya takmayacagiz? Onu nasil becericem bilmiyorum :)
ovulasyon günü insan sakinleştirici alsa yeri zaten :) eşim gece gelmeyecekti diye işten izin aldı ben işten erken çıktım :) o stresle oldu olacaktı derken ihtimali ortadan biz kaldırıyor gibiyiz sanki. bide hayat şartları diyelim :Shaa bu arada ikili tarama testimde adetime gore bebegim 4 gun daha kucuk cikti ve doktorumun bana dedigi sey bazi kadinlarin ovulsyon gunu adetten tam 14 gun once olmayabilir o ortalama biseydir seninkide 3 - 4 gun fark var dedi . oyuzden sadece ovulasyon gunune odaklanmayinn bol sans :)
İnşallah hayırlısıyla bi an önce hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canımMerhaba kizlar, ben uzun zamandir forumu takip ediyordum artik uye olup araniza katilmak istedim. Bizde 5 aydir deniyoruz ama henuz bir sonuc yok. Insan endiseleniyor acaba bir sorun mu var diye... Ben 34 yasindayim, esim 35, bide biyolojik saat gerginligi var. Sonunda bugun infertilite kliniginden randevu aldim, en azindan bir doktora danisayim, testler olayim icim rahatlasin diye... Boyle iste...
İnşallah hiçbir sorun çıkmadan bebgini alırsın kucagına. bendede yaş gerginliği var sanırım bu ay bende gidecegim çünkü yine tutmadı gibi hissediyorumMerhaba kizlar, ben uzun zamandir forumu takip ediyordum artik uye olup araniza katilmak istedim. Bizde 5 aydir deniyoruz ama henuz bir sonuc yok. Insan endiseleniyor acaba bir sorun mu var diye... Ben 34 yasindayim, esim 35, bide biyolojik saat gerginligi var. Sonunda bugun infertilite kliniginden randevu aldim, en azindan bir doktora danisayim, testler olayim icim rahatlasin diye... Boyle iste...
İnşallah hiçbir sorun çıkmadan bebgini alırsın kucagına. bendede yaş gerginliği var sanırım bu ay bende gidecegim çünkü yine tutmadı gibi hissediyorum
Bizde 4 aydır deniyoruz.benimde kafama takılan yumurtam çatlamıyor mu sorusu?hem ovülasyon testi kullanıyorum hemde ateş ölçme yöntemini.mesela ovülasyon pozitif olduktan sonra 2 gün içinde ateşimin yükselmesi lazımdı ama yükselmedi.yumurtam çatlasaydı ateşim yükselirdi.sorular sorular...regli Olduğum gibi Dr a gideceğimlütfen yardımcı olun hamile arkadaşlar anneler bnde hamile kalmk istiyorum 4-5 aydır deniyorz olmuyor biliyorum daha erken ama yumurtlama günümde ilşki yaşadm yumurtlama testm pozitf olmasına rağmn neden hamile kalamıyorum yumurtammı çatlamıyo acaba ? artık rutine bindi yumurtlama günü adet günü sayar oldum heray lütfen yardımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?