- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 333
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Aynen öyle canım.... Maalesef...Arkadaşlar bende hamile kalamıyorum 17 ay olduya napıcam ben kafaya takmamak nasıl bişey stres yapmamak nasıl olucak... Her dk onu dusunuyorum. hiçbişeyle mutlu olamıyorum artık. Helede etrafımdakilerin imalı konuşmaları hep çocuktan bahsetmeleri... Ben Bebek meselesini unutsam da düşünmemeye çalışsam da etraftakiler okadar acımasız ki illaki hatırlatıyorlar.
Aydan ümidini kesde Allah tan ümidini kesme canım. Biliyosun o ol derse olur. Ama adetin bittikten sonraki 3. Gün yüksek diye biliyorum. Ama kesin bi bilgim yok tabi. İnşallah hamilesindir canım. Bende 4 gündür adet ağrısı çekiyorum. Hemde azcık şiddetli oluyo. Ama adetim çarşamba günü bakalım neler olucak. Hakkımızda Hayırlısı...Arkadaslar bir sorum olacak, bu ay adet bittikten sonra ve ondan da iki gun sonra bebek denemesi yapabildik esimle, simdi ise adetime 9 gun falan var. Bu şartlar altinda bebek olmasi imkansiz değil mi yani bu aydan kesin ümidi kesmeli miyim?
Rabbim bilir ama bence zor gibi vucudun sana yumurtlama olacagının sinyalini veriyo yumurtlamaya yakın yumurta akı kıvamında bi akıntı geliyo o günlerde deneyin bence gebelik şansı daha yüksekArkadaslar bir sorum olacak, bu ay adet bittikten sonra ve ondan da iki gun sonra bebek denemesi yapabildik esimle, simdi ise adetime 9 gun falan var. Bu şartlar altinda bebek olmasi imkansiz değil mi yani bu aydan kesin ümidi kesmeli miyim?
Arkadaşlar bende çok yeniyim 4 ayım bitiyor evlilikte 5. Aya giriyoruz. Adetime bugün 5 gün kaldı ve bende aşırı idrara çıkma ve çok idrar gelmesi oldu. Ben normaldede sık idrara çıkarım ama yarım saatte birdi şimdi 10 dk olmadan acayip sıkışıyor ve çok idrar yapıyorum. Bu kadar fazla gelmezdi normalde gögüslerimde büyümeden başka birşey yok. Ama idrar gerçekten dikkat çekiyor. Belkide 5 dk bir tuvalete gidiyorum sizce hamilemiyimdir.
Kesinlikle kafaniza takmamalisiniz.
14 ay sonra kendiliginden hamile.kaldim ve en hesapsiz en beklemedigim zamandi tedavi falan da olmadim .
14 ay boyunda hesaplar yumurta takipleri neler neler ama.olmadi.
Kendinizi buna odaklamamalisiniz.
Canım 14 ay denedik biz olmadı bu arada yumurta takibi oldu iyice psikolojimiz bozuldu. Yumurta oluyo büyüyo neden olmuyo dedik. Pko hafifti bende ymurtlama da skıntı yoktu mesela.tebrıkler cnm .bende pkoyum.yumurta takıbıne baslıcam reglım gelınce.senın varmıydı bısıyın?pko gıbı falan.yas kaç.nekadardır ıstyordunuz?
benimde bir yılı geçti canım..önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırcam..doktor bende de hafif pko olduğunu söyledi..adetlerim düzenli.yumurtam büyüyor ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ona bakcaz işte..gerçekten psikolojim bozulmaya başladı artık benimde..senin sonradan nasıl oldu canım..kendiliğinden mi tedavimi gördün?Canım 14 ay denedik biz olmadı bu arada yumurta takibi oldu iyice psikolojimiz bozuldu. Yumurta oluyo büyüyo neden olmuyo dedik. Pko hafifti bende ymurtlama da skıntı yoktu mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?