bnde hamile kalmak istiyorum

Arkadaşlar bende hamile kalamıyorum 17 ay oldu ya napıcam ben kafaya takmamak nasıl bişey stres yapmamak nasıl olucak... Her dk onu dusunuyorum. hiçbişeyle mutlu olamıyorum artık. Helede etrafımdakilerin imalı konuşmaları hep çocuktan bahsetmeleri... Ben Bebek meselesini unutsam da düşünmemeye çalışsam da etraftakiler okadar acımasız ki illaki hatırlatıyorlar.

Aynen öyle canım.... Maalesef...

Arkadaslar bir sorum olacak, bu ay adet bittikten sonra ve ondan da iki gun sonra bebek denemesi yapabildik esimle, simdi ise adetime 9 gun falan var. Bu şartlar altinda bebek olmasi imkansiz değil mi yani bu aydan kesin ümidi kesmeli miyim?

Arkadaslar bir sorum olacak, bu ay adet bittikten sonra ve ondan da iki gun sonra bebek denemesi yapabildik esimle, simdi ise adetime 9 gun falan var. Bu şartlar altinda bebek olmasi imkansiz değil mi yani bu aydan kesin ümidi kesmeli miyim?
Aydan ümidini kesde Allah tan ümidini kesme canım. Biliyosun o ol derse olur. Ama adetin bittikten sonraki 3. Gün yüksek diye biliyorum. Ama kesin bi bilgim yok tabi. İnşallah hamilesindir canım. Bende 4 gündür adet ağrısı çekiyorum. Hemde azcık şiddetli oluyo. Ama adetim çarşamba günü bakalım neler olucak. Hakkımızda Hayırlısı...

bencede kafana takma oluruna bırak bak nasıl oluyo ben 3 aylık evliyim bende polikistik over vardı doktor çok zor anne olursun demişti tedavi lazım demişti bende olmayacak heralde diye çok kafama taktım eşim çok kızdı sen kafaa çok takıyosun diye bende olursa olur dedim Rabbimin takdiri...kendimi bıraktım ....bi baktım hamileyimm o benim mucizemmm..Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Rabbim bilir ama bence zor gibi vucudun sana yumurtlama olacagının sinyalini veriyo yumurtlamaya yakın yumurta akı kıvamında bi akıntı geliyo o günlerde deneyin bence gebelik şansı daha yüksek

3 senedir olmuyor ve ıkımızde sorunluyuz ve aşılama kararı aldık 2 saat once bundan sonrakı ılk adetimde ınşaallah... 9 aylık molaya gıreceğim

Bizim ilk denememizde ilk ay oldu çok şükür Allaha. Adetim 26 nisandi 29 gibi bitti. Kan tahlili sonucundaki değerlere göre hesapladim 7 mayısta olmuş. Yani adetten sonraki 1 hafta 10 gün çok önemli tarih olarak. 2 adetin ortasi yani. Bi de bnm özel olarak yaptığım şey hemen duş almamak bir saat uzanmak hatta 15 dk ayaklarimi duvara kaldırıp belimin altına yastik koymak oldu. Gerisi Allahın takdiri. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar bugun dijital bir test aldım sonuç artıyada benzıyor eksıyede ne anlama geldıgını anlayamadım lutfen yardımcı olurmusunuz.adettim 4 gun geçti

aksilik telefonumun fotoraf çekme ozellıği bozuldu .clear bulue testın adı haftada gosterıyormuş normalde ama bende sadece eksiye benzeyen işaret çıktı sanırım negatif

Merhaba sizi bayadır takip ediyorum bende çocuğum olsun istiyorum 2 yıldır evliyim 1.5 senedir korunmadık fakat olmadı doktora gittik eşimin sperm sayısı 2 milyondan az cıktı bide varikosel vardı boyle döllenme yapamazsınız dedi ameliyat oldu 1 ay oldu suan takviye olarak proxeed plus kullanıyoruz ilk kutumuz 8 tane kaldı ins mis kokulu bebekler nasip eder biz Rabbim 20 yasındayım bu arada

Canım sık idrara çıkma durumu genellikle bebek büyüdükçe oluyo, idrar kesesine baskı yapıldığından sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyosun. İdrarla anlaşılıcağını sanmıyorum ama ben evimde en az 10 tane test bulunduruyorum adetim bi gün gecikse yapıyodum paranoyaklık yapıyo bi zaman sonra :)

Arkadaşlar bende birkaç birşey paylaşıcam. Em akşam işten eve gelmiş bu olay 3.4 gün önce oluyo. Gmzlerime bakar bakmaz sen birşey mi içtin dedi. Yoo dedim hayır ne içebilirm dedim. Bilmiyorum gözlerin,kafan güzelmiş gibi bakıyo dedi. Bende aynanın karşısına geçtim. Evet biraz yorgun gibi halsiz gibi buğulu gibiydi gözlerimin altıda bayağı bi çökmüştü. Yorgunluktandır diye düşündüm. Çünkü ben yine 3.4 gündür çok yorgunum hiç birşey yapmasamda. Evimin işlerini yapmam yemek yapmaya bile üşenir bazen onuda yapmam. Hatta dün eşim kızmasın yemek yapmıyorum diye kapının sesini duyar duymaz uyuyo numarasına yattm. Çünkü çok halsizim üşengeçim. Gözlerimse hala aynı. Hamileliği hep ilk aylarda abarta abarta istemiştim ama kırmızıları görünce zamana bırakıp üstüne düşmüyorum reglıma 9 gün var belirti için çok erken ve yine 3.4 gündür sümüğümsü beyaz da deil şeffaf da deil ikisi karışık akıntım geliyor. En önemliside bugün tuvaletimin azını gece altıma yapmış olmam ve sabah ayağa kakkınca bir damla kadar yine idrar yapmamdı. Ama hamilelik olduğunu sanmıyorum. Sık sık idrara hep çıkarım o yüzden belirtim yok hatta sabah kahvaltısıyla akşama kadar durabilirim. Birde bel ağrısı ve istemsiz dişlerimi ısmak var. Bunlar var ama aşerme kusma falan yok. Ayrıca zaten adetime 9 gün var.d

Kesinlikle kafaniza takmamalisiniz.
14 ay sonra kendiliginden hamile.kaldim ve en hesapsiz en beklemedigim zamandi tedavi falan da olmadim .
14 ay boyunda hesaplar yumurta takipleri neler neler ama.olmadi.
Kendinizi buna odaklamamalisiniz.

tebrıkler cnm .bende pkoyum.yumurta takıbıne baslıcam reglım gelınce.senın varmıydı bısıyın?pko gıbı falan.yas kaç.nekadardır ıstyordunuz?

tebrıkler cnm .bende pkoyum.yumurta takıbıne baslıcam reglım gelınce.senın varmıydı bısıyın?pko gıbı falan.yas kaç.nekadardır ıstyordunuz?
Canım 14 ay denedik biz olmadı bu arada yumurta takibi oldu iyice psikolojimiz bozuldu. Yumurta oluyo büyüyo neden olmuyo dedik. Pko hafifti bende ymurtlama da skıntı yoktu mesela.

Canım E="Ayse cilem, post: 43220274, member: 710563"]Aydan ümidini kesde Allah tan ümidini kesme canım. Biliyosun o ol derse olur. Ama adetin bittikten sonraki 3. Gün yüksek diye biliyorum. Ama kesin bi bilgim yok tabi. İnşallah hamilesindir canım. Bende 4 gündür adet ağrısı çekiyorum. Hemde azcık şiddetli oluyo. Ama adetim çarşamba günü bakalım neler olucak. Hakkımızda Hayırlısı...[/QUOTE]
Canim cevap için tesekkurler ben hâlâ bekliyorum bi gelişme yok inşallah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir Rabbim

Canım 14 ay denedik biz olmadı bu arada yumurta takibi oldu iyice psikolojimiz bozuldu. Yumurta oluyo büyüyo neden olmuyo dedik. Pko hafifti bende ymurtlama da skıntı yoktu mesela.
benimde bir yılı geçti canım..önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırcam..doktor bende de hafif pko olduğunu söyledi..adetlerim düzenli.yumurtam büyüyor ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ona bakcaz işte..gerçekten psikolojim bozulmaya başladı artık benimde..senin sonradan nasıl oldu canım..kendiliğinden mi tedavimi gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…