Boanmak iin illa dayak m yemek lazm?

boşanmak için bir söz bile yetebiliyor bazen.
aşağılayıcı hakaret içeren tek biz söz.
Allahım kimsenin evinin huzurnu bozmasın
.

evet bence çaresiz kalan veya boşanmaya cesaret edemeyen bayanlarıb ipinin koptuğu nokta dayak...faaliyete geçiremedikleri şeyi böyle bişeye maruz kaldıklarında faaliyete geçiriyorlar maalesef :(

fiziksel şiddet psikolojik şiddetin yanında az kalır bence.

vuran adam sinirlerini ya kontrol edemiyordur yada siz onu daha iyi dövüp susturursuunuz bunu devamlı yapamaz. ama psikolojik şiddet sürekli kötü olarak eleştirip aşağılıyorsa küçümsüyor hakaret ediyorsa aman dayak yok diyip oturamam.

ve aldatma hayatına başkasını alacak yüzüne tükürür giderim.

yada kumar uyuşturucu gibi pis işleri olacak unutsun beni....

yada aileme kötü davranacak benim sevdiğim şeylere mesala köpüşlerime..

Ayy ALLAH göstermesin ama cinayet bile çıkabilir.

aaa bu gerçekten çok güzel bir konu olmuş.evet boşanmak için bir dünya sebep sayılabilir bence.ben kendi adıma her şeye katlanabilirmişim gibi geliyor.ama beni en çok yaralayacak olan beni artık sevmediğini bilmem ve benim de onu artık sevmemem yeterli, duramam orda.giderim yani evli kalamam.benim için sevgi çok önemli.çünkü diğer bütün zorluklara o sevgiden güç alarak göğüs gererim.yoksa sevgi yoksa bence evliiliğin hiç bir anlamı yok bekarlık sultanlık.ama sevdiğim ve sevildiğim eşimle mısır patlatıp, koyun koyuna harika bir film izlemek bana göre paha biçilemez.

Back
X