bi süre ilgilenme canım kendi haline bırak seni sinir etmeye çalıştığı belli takma sende korksun neden böle yapıyo diye...
kesinlikle bilerek ve isteyerek sinir ediyor ondan sonra da herşeye kızıyorsun der bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi süre ilgilenme canım kendi haline bırak seni sinir etmeye çalıştığı belli takma sende korksun neden böle yapıyo diye...
1 aydır böyle değişti diyosun biraz daha bekle cnm derdi neymiş çıkar ortaya....fazla canını sıkma sen düşünmemeye çalış...herşeyide açıkça sormuşsun üstüne gitme iyice havaya girmesin....
evliliğin ilk yıllarında cıkan cogu huzursuzluk belli bir sebebe dayanmaz. alısma sureci olarak dusunun bunu. yıllar sonra bile anlam veremezsiiz ilk yıllarda cıkan tartısmalara. umarım en kısa zamanda duzelırsınız mutluluklar..
türk erkeklerinin genelinde var bu sanırım ?
maddi konularda hayat müşterek
ev işi yemek çocuk bakımında ben erkeğim yapmam...
bence umursama onu bir yere gideceksen kendin git bak keyfine o hayatında yokmuş gibi davran üstüne düştükçe şımarmış
mesela yemek hazırladığında yemek hazır diye seslen ister yesin ister yemesin
dışarı çıkarken ben çıkıyorum de git
yani ilgilenme bir süre bence o noluyor diye patlayacaktır
boşanmayıda düşünme bence zmanla düzelir henüz evliliğe alışmış değil bence eşin
düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil çok huzursuzum uyku düzenim bile bozuldu uyuyamıyorum artıkCADIARZU arkadaşlar şimdi size bişey soracağım eşim bu ay kirayı aidatı sen öde demişti. bugün de kira günü. aslında şeytan diyor ödeme. nasıl bana erkeklik taslıyorsa, eşit değiliz ben erkeğim diyor, ev işleri senin görevin diyor yardım etmiyorsa, bende ona yardım etmeyeyim. o düşünsün nasıl öderse ödesin diyor ama fisfisfis bilmiyorum ne yapayım ki offff
ters tepmesin sonra? :mymeka:
kesinlikle ödeme madem erkekmiş göstersin erkekliğini erkek dediğin evine bakar dimi ama onun sorumluluğunda
canım bu kadar basit şeyleri büyütme bence hayatta katlanılması zor okadar çok şey varki daha ne gördünüz görmenizide istemem doğrusu henüz çok yenisiniz bizde eşimle evlenmeden önce her akşam yemek sonrasında sinemaya giderdik evlendiğimiz gün adam ev kedisi oldu eve işe başka bişi yok 5 yıldır evliyim daha 1 kere sinemaya gitmedik 3-4 ayda bi bişeyler yemeğe çıkıyoruz okadar söylediğimdede dışarlarda gezcek olsam niye evleneyim benim huzurlu bi evim yanımda sen ol diye evlendim napayım dışarsını demişti canım erkeklerin akıllarından geçeni bilemezsin madem müsade ediyo bi müddet tek başına git gel canının istediği yere
dün benim hesabımdan ödemiş bile. akşam da söylemedi bile bende haberim yokmuş gibi bişey sormadım bakalım ne zaman söyleyecek
maaş kartın sende değilmi.niye böyle bişey yapıyo.madem sana sormadan yapacak o zaman niye söylüyoki sana öde diyeCADIARZU ohh iyi valla hem maaşımı çek hemde yaranamayım benden kötü olmasın ben çalışsaydım kendi maaşımı ben çekerdim.doğrusuda bu zaten
merhaba arkadaşlar. eşimle 13 ay önce severek evlendik. 4 yıl da flört etmiştik.şimdi boşanmak istiyorum eşimden. anlaşamıyoruz geçimsizlik var aramızda. boşanmak için illaki şiddet veya aldatma mı olması lazım? mutsuzum huzur yok evde. Bi tartışmamızda BAŞKA BİRİSİ OLSA SENİ ÇOKTAN ANNENİN EVİNE GÖNDERİRDİ dedi. evimiz kira bütün eşyaları ortak aldık ödedik. ne hakla böyle bişey diyebiliyor? çok kırıldım bu sözüne aklımdan çıkmıyor. ikimizde çalışıyoruz tek tatilimiz olan pazar günü ben gezmek istiyorum (ama eşimle) o ise evde yatarak geçirmek istiyor. ben birlikte parka pikniğe veya havuza gidelim diyorum sen git diyo. en son dün akşam canım mantı istiyor mantı yemeye gidelim dedim sen gideceksen git ben yemek yemeyeceğim dedi.ev işlerine de yardım etmiyor artık ben erkeğim diyor. hiç birşeyi paylaşmıyoruz son günlerde. beni sevmediğini düşünüyorum artık kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum