• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak iin sebep midir bunlar?

1 aydır böyle değişti diyosun biraz daha bekle cnm derdi neymiş çıkar ortaya....fazla canını sıkma sen düşünmemeye çalış...herşeyide açıkça sormuşsun üstüne gitme iyice havaya girmesin....

1 aydır böyle değişti diyosun biraz daha bekle cnm derdi neymiş çıkar ortaya....fazla canını sıkma sen düşünmemeye çalış...herşeyide açıkça sormuşsun üstüne gitme iyice havaya girmesin....

düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil çok huzursuzum uyku düzenim bile bozuldu uyuyamıyorum artıkCADIARZU arkadaşlar şimdi size bişey soracağım eşim bu ay kirayı aidatı sen öde demişti. bugün de kira günü. aslında şeytan diyor ödeme. nasıl bana erkeklik taslıyorsa, eşit değiliz ben erkeğim diyor, ev işleri senin görevin diyor yardım etmiyorsa, bende ona yardım etmeyeyim. o düşünsün nasıl öderse ödesin diyor ama fisfisfis bilmiyorum ne yapayım ki offff

Son düzenleme:
evliliğin ilk yıllarında cıkan cogu huzursuzluk belli bir sebebe dayanmaz. alısma sureci olarak dusunun bunu. yıllar sonra bile anlam veremezsiiz ilk yıllarda cıkan tartısmalara. umarım en kısa zamanda duzelırsınız mutluluklar..

evliliğin ilk yıllarında cıkan cogu huzursuzluk belli bir sebebe dayanmaz. alısma sureci olarak dusunun bunu. yıllar sonra bile anlam veremezsiiz ilk yıllarda cıkan tartısmalara. umarım en kısa zamanda duzelırsınız mutluluklar..

teşekkür ederim çoğu böyle diyor kişilik çatışması. umarım biran önce düzeliriz dayanamıyorum artık.

siz daha 1 yıldır evliymişsiniz.bence biraz daha bekle.çünkü evliliğin ilk yılları hep birbiriyle çelişir.nişanlıyken gibi değil.istersen 10 yıl nişanlı kal ama evlenince dört duvarın arasında yaşamak,birbirinin tüm ayrıntılarını tanımak bambaşka.birazi er şey düzelir.ama asla çocuk yapma.olan hep o yavrulara oluyo çünkü.[/QUOTE]

kesınlıkle katılıyorum bende evlılıgımın ılk yılında her tartısmada bosanmayı dusundum
bıraz sabırla hersey yoluna gırıyor zamanla hersey oturuyor bırbırını tanıyıp oyle kabul etmeye baslıyorsun az da olsa degısmelerde oluyor tabıkı
sımdı o gunlerden bahsedıp guluyoruz

tek takıldıgım nokta ben gıtmem sen gıt demesı hıc hos degıl bu bence

türk erkeklerinin genelinde var bu sanırım ?
maddi konularda hayat müşterek
ev işi yemek çocuk bakımında ben erkeğim yapmam...

bence umursama onu bir yere gideceksen kendin git bak keyfine o hayatında yokmuş gibi davran üstüne düştükçe şımarmış
mesela yemek hazırladığında yemek hazır diye seslen ister yesin ister yemesin
dışarı çıkarken ben çıkıyorum de git
yani ilgilenme bir süre bence o noluyor diye patlayacaktır
boşanmayıda düşünme bence zmanla düzelir henüz evliliğe alışmış değil bence eşin

bence umursama onu bir yere gideceksen kendin git bak keyfine o hayatında yokmuş gibi davran üstüne düştükçe şımarmış
mesela yemek hazırladığında yemek hazır diye seslen ister yesin ister yemesin
dışarı çıkarken ben çıkıyorum de git
yani ilgilenme bir süre bence o noluyor diye patlayacaktır
boşanmayıda düşünme bence zmanla düzelir henüz evliliğe alışmış değil bence eşin

ters tepmesin sonra? :mymeka:

düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil çok huzursuzum uyku düzenim bile bozuldu uyuyamıyorum artıkCADIARZU arkadaşlar şimdi size bişey soracağım eşim bu ay kirayı aidatı sen öde demişti. bugün de kira günü. aslında şeytan diyor ödeme. nasıl bana erkeklik taslıyorsa, eşit değiliz ben erkeğim diyor, ev işleri senin görevin diyor yardım etmiyorsa, bende ona yardım etmeyeyim. o düşünsün nasıl öderse ödesin diyor ama fisfisfis bilmiyorum ne yapayım ki offff

kesinlikle ödeme madem erkekmiş göstersin erkekliğini erkek dediğin evine bakar dimi ama onun sorumluluğunda

ters tepmesin sonra? :mymeka:

canım bu kadar basit şeyleri büyütme bence hayatta katlanılması zor okadar çok şey varki daha ne gördünüz görmenizide istemem doğrusu henüz çok yenisiniz bizde eşimle evlenmeden önce her akşam yemek sonrasında sinemaya giderdik evlendiğimiz gün adam ev kedisi oldu eve işe başka bişi yok 5 yıldır evliyim daha 1 kere sinemaya gitmedik 3-4 ayda bi bişeyler yemeğe çıkıyoruz okadar söylediğimdede dışarlarda gezcek olsam niye evleneyim benim huzurlu bi evim yanımda sen ol diye evlendim napayım dışarsını demişti canım erkeklerin akıllarından geçeni bilemezsin madem müsade ediyo bi müddet tek başına git gel canının istediği yere

kesinlikle ödeme madem erkekmiş göstersin erkekliğini erkek dediğin evine bakar dimi ama onun sorumluluğunda

dün benim hesabımdan ödemiş bile. akşam da söylemedi bile bende haberim yokmuş gibi bişey sormadım bakalım ne zaman söyleyecek

canım bu kadar basit şeyleri büyütme bence hayatta katlanılması zor okadar çok şey varki daha ne gördünüz görmenizide istemem doğrusu henüz çok yenisiniz bizde eşimle evlenmeden önce her akşam yemek sonrasında sinemaya giderdik evlendiğimiz gün adam ev kedisi oldu eve işe başka bişi yok 5 yıldır evliyim daha 1 kere sinemaya gitmedik 3-4 ayda bi bişeyler yemeğe çıkıyoruz okadar söylediğimdede dışarlarda gezcek olsam niye evleneyim benim huzurlu bi evim yanımda sen ol diye evlendim napayım dışarsını demişti canım erkeklerin akıllarından geçeni bilemezsin madem müsade ediyo bi müddet tek başına git gel canının istediği yere

bende sinemaya gidelim desem ne gerek var ben sana netten indiririm der benim eşimde. bi süre öyle yapacağım tek başıma gideceğim. umursamayacağım bende onu saygısızlık neymiş şimdi görsün.

canım eşinin üzerine fazla gitme alttan almaya çalış. erkek psikoloji kimbilir nasıl düşünüyor. sen mantı yiyelim diyorsun bakalım adamın parası varmı cebinde. benim eşimde bunalıma girerdi cebinde para olmasın kendine kızardı v.s. birde ailesi baskı kurardı dahada delirirdi bende bazen kızardım benim ne suçum var diye ama kıyamazdım ona. 3 senedir doğru düzdün bir kıyafet almadım hep eskileri giydim. dolabımda yumurtanın bile kalmadığı günler oldu. zor günlerde eşlerimize destek olmalıyız. birde eşinin değişeceğini sandım dediği olay ne çabuk sinirlenmenmi. biraz kendini dizginle benim huyum bu diye diretme. hayatta daha çok şeylerle karşılacaksınız kendimizden bir takım ödünler vermemiz gerekiyor.
biraz düşün hangi huylarını eşin sevmiyor bir kenara yaz sonrada haklımı değilmi tart. mesela aynısını sana eşin yapsa nasıl davranırsın v.s. ona göre hareketlerine yön vermeye çalış. boşanmayı asla düşünme başkası dahamı iyi olacak sanki. erkek milleti işte.

dün benim hesabımdan ödemiş bile. akşam da söylemedi bile bende haberim yokmuş gibi bişey sormadım bakalım ne zaman söyleyecek

maaş kartın sende değilmi.niye böyle bişey yapıyo.madem sana sormadan yapacak o zaman niye söylüyoki sana öde diyeCADIARZU ohh iyi valla hem maaşımı çek hemde yaranamayım benden kötü olmasın ben çalışsaydım kendi maaşımı ben çekerdim.doğrusuda bu zaten

maaş kartın sende değilmi.niye böyle bişey yapıyo.madem sana sormadan yapacak o zaman niye söylüyoki sana öde diyeCADIARZU ohh iyi valla hem maaşımı çek hemde yaranamayım benden kötü olmasın ben çalışsaydım kendi maaşımı ben çekerdim.doğrusuda bu zaten

maaş kartı değil banka hesabı canım. şifresini bildiği için.

merhaba arkadaşlar. eşimle 13 ay önce severek evlendik. 4 yıl da flört etmiştik.şimdi boşanmak istiyorum eşimden. anlaşamıyoruz geçimsizlik var aramızda. boşanmak için illaki şiddet veya aldatma mı olması lazım? mutsuzum huzur yok evde. Bi tartışmamızda BAŞKA BİRİSİ OLSA SENİ ÇOKTAN ANNENİN EVİNE GÖNDERİRDİ dedi. evimiz kira bütün eşyaları ortak aldık ödedik. ne hakla böyle bişey diyebiliyor? çok kırıldım bu sözüne aklımdan çıkmıyor. ikimizde çalışıyoruz tek tatilimiz olan pazar günü ben gezmek istiyorum (ama eşimle) o ise evde yatarak geçirmek istiyor. ben birlikte parka pikniğe veya havuza gidelim diyorum sen git diyo. en son dün akşam canım mantı istiyor mantı yemeye gidelim dedim sen gideceksen git ben yemek yemeyeceğim dedi.ev işlerine de yardım etmiyor artık ben erkeğim diyor. hiç birşeyi paylaşmıyoruz son günlerde. beni sevmediğini düşünüyorum artık kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

4 yılın ardından ne değişti bu kadar aşık olduğun adam nereye gitti bacım oturup komuştunuzmu hiç bunu hata nerde kimde diye sorışturdunuzmu:olmaz:

canım haklısın ama evliliğin ilk yılları oluyo inan
hani derlerya evliliğin ilk yılları cicim aylarıdır diye hiç inanamıyorum ona falan :umursamaz:
çünkü benimde cicim ayım olmadı daha çok çiftlerin birbirini tanıma yılı oluyo :delphin:
huyunu suyunu değeşik değişik huyunu öğreniyosun inan sana zor gelebilir ama eşini seviyosan bu süre içinde alttan alman lazım inan düzeliyo nabzına göre şerbet ver kızıyosa sus o sakinken sen kız bu böyle oluyo inan iki kişi birden konuşunca olay dahada büyüyo kötükedihüso
inşallah düzelir şu anda ben eşimle çok iyi uyum sağladık ikimizde birbirimizin huyunu çok iyi biliyoruz bu yüzdende ona göre davranıyoruz ve onun için en önemli olan benim benim içinde o :asigim:
bu süreyi atlatabilirsen canım herşey daha güzel olur ben 2. seneme girdim inan daha cicim ayı yaşıyoruz :kedi:
inş herşey düzelir

Back
X