• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak istiyor :(

arkadaslar söyleyince hatirladim senin diger konunu

eger bosaniyorum diye bir insan bukadar mutluysa baska birinin olmasi büyük ihtimal

yada sen böyle yalvardikca agladikca poposu kalkti iyice, keyfinden dörtköse senin haline gülüyor canim:teselli:

sunu bir terk et git annenin evine bosanmayi kabul ediyorum de bakalim nolcak

ama bukadar ezdirme kendini ne demek aylarca yalvarmak:olmaz:

seni istemeyeni sen hic isteme, böyle yaptikca kocanin gözünde degerin 0 söyliiim ben sana:sinifsinif:

BU KAĞIDI ALMAK 10 DK LIK ıŞ DıYORUM. Mahkemeye gidip başvuruyorsun ve bitiyor. Çok istiyorsan getir bu kağıdı koy gitmezsem en adiyim ,en ufak uzatmayacagım konuyu diyorum. 1 haftadır getirmiyor...

O seni sevmiyor anlasilan, bi tek senin sevmenle olmaz ki cnm :(

Saçma sapan orunları bahane edip son kavgamızı da buna ekleyip boşanmak istiyor. 1 aydır yalvarıyorum ama bir aydır ne bana dkunuyor nede her konuyu açtığımdan boşanmaktan başka kelime ediyor. Beraber gidip boşanalım istemiyorum seni diyor. Yuvamı kurtarmak istiyorum ama kesinlikle yanaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yüzüm bile bakmıyor. Benim hatalı olduğum kadar o da hatalı ama görmüyor. Hepsinden öte anlamadığım gece gelip yatağım da yatıyor. Lütfen söyleyin bu derecede bvoşanmak isteyen biri görmek istemeyen benımle tanıstıgı gune lanet eden biri gip te aynı yatakta yatarmı. 1aydır hergün ağlıyorum yalvarıyorum. Boşanmak istemiyorum. Ne yamalıyım!!!!

yatar güzelim yatar erkek milletine akil erdiremezsin.....kacan kovanir isine döndü bu sen aglarsan oda okadar bisey sanar kendini eger oda hataliysa niye diretiyosun anlamiorum tamam askta gurur olmazda insan karsisindaki yüzünden kendinden bukadar ödün vermemeli bence madem okdar istiyo bosanda görsün emin ol anlar degerini anlamazsada ugrasma ya üç günlük dünyada yasioruz yarin kimin ne olcagi belli degilken neden kendini böle bosluga cikmaza sürüklüyosun adamin belli bi sebebi bile yok daha eminim kücük kücük olaylardan cikan sonuclar bunlar......... sen bilirsinde bence hickimse icin hemde sana bunlari yasatan bi adam icin kendini üzmeye degmezzzzzz......

çok acayip bir durum cidden..
bence esınız sizden intikam alıyor , bosanmak isteyen 1aydır beklemez mahkemeye dilekceyi çoktan verırdı.. sizde eşinizin istedigi sekılde davranıyorsunuz suan..
ben bu adamın sizi bosacagına inanmıyorum.. helekı sizin ailenize karsı iyi tavırlarından sonra..

bence sizin bizlere anlatmadıgınız baska seyler var ve esınız sizinle oynuyor..

senin kocanin yerinde bende olsam bosanma dilekcesi vermem niye??
cünki....
esi sus diyo susuyo karisma diyo karismiyosun o istedigi gibi gönlünü eylendiriyo
yemegi pisiyo, camasiri yikaniyor ohhh gel keyfimzemuszemus

tutturmus bi bosanicam lafi aylardir, baktiki sen bu laftan tirstin, isitip isitip önüne sürüyo
sende yiyosun bi güzel:umursamaz:

ama evde yemek yemıyorkı..kendi çamasırını kendı yıkıyor hatta benım yıkamama fırsat vermeden. Avukat biir arkadasım var istanbulun en iyi avukatlarından. Ben 1 milyon tane bosanma davası aldım. Bosanmayı isteyen adam ertesi gun gıder bosar dıyor. Gormek ıstemedıgı kadının yatagınad gelmez. Evınde ayrı oda ayrı yatak var , sen gıdıyorsun sana ne olursa olsun gel yatagında yat dıyor" bEN BU ISI ANLAMADIM DEDI AVUKAT

pekii sorun ne tam olarak elle tutulur gözle göürlür sorun ne:?
neden bu adam boşanmak istiyor?
1 ay önce sizin için ölen adam nie şimdi böle
bişiler olmalıki böyle:uhm:

bir kere yalvarmayı kes...sende blöf yap ..bak annemde böyleydi yalvar yalvar bir yere kadar...26 sene sonra kadın canıma yetti git cehenneme dedi...babam sudan çıkmış balığa döndü çok kararlı ol bence...

ama bu adam daha bır ay once sensiz ölürüm diyen adamdı. Ellrimi ayaklarımı öpen adamdı...

ve bir ay sonra .. dur ben bi bosanicam diyeyim dedi baktiki sen korktun kul köle oldun,
kocan da dediki "vay ben neymisim:1shok: iyi taktik olm caktirma devammm" zemuszemus

aklini basina al canim böyle gitmezzzzz gelme sunun oyununa

Cnm bende ne olursa olsun kendi yatagımdan başka bi yerde uyuyamıyorum..Bence o rahatını bırakamıo..

Hem ne demek ya sen ağlarken onun tw izleyip kahkahalarla gülmesi..

Sen kendine gelirmisin biraz..Böyle bi adam için değermi..Kimse için değmez bu yalvarmalara..

Emin ol bi iki gün yüz vermessen peşinde köle olur o senin

ama evde yemek yemıyorkı..kendi çamasırını kendı yıkıyor hatta benım yıkamama fırsat vermeden. Avukat biir arkadasım var istanbulun en iyi avukatlarından. Ben 1 milyon tane bosanma davası aldım. Bosanmayı isteyen adam ertesi gun gıder bosar dıyor. Gormek ıstemedıgı kadının yatagınad gelmez. Evınde ayrı oda ayrı yatak var , sen gıdıyorsun sana ne olursa olsun gel yatagında yat dıyor" bEN BU ISI ANLAMADIM DEDI AVUKAT

of arkadasim ya ne desek bise diyosunkafamçokkarıştı
ben senin bu evliliginden bisi anlamadim nasil bir istir bu anlayan bi zahmet aciklasin surda

arkadasim söylemegidin biseyler varmi??
bak avukatta anlamamis biz nasil anlayalim olayimirmirmirmir

Back
X