Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalvarmak ıstemıyorum ki. Tek derdim yuvamı kurtarmaktı ama ondandan vazgectım kalbıme gomerım dedım. Ve ona "git getir bosanma kagıdını" dedım. Bana verdıgı cevap "ben acmam davayı ya bosanmam dersen napıcam" dedi. Boyle yasa bosamıyacagım senı dedı......
Saçma sapan orunları bahane edip son kavgamızı da buna ekleyip boşanmak istiyor. 1 aydır yalvarıyorum ama bir aydır ne bana dkunuyor nede her konuyu açtığımdan boşanmaktan başka kelime ediyor. Beraber gidip boşanalım istemiyorum seni diyor. Yuvamı kurtarmak istiyorum ama kesinlikle yanaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yüzüm bile bakmıyor. Benim hatalı olduğum kadar o da hatalı ama görmüyor. Hepsinden öte anlamadığım gece gelip yatağım da yatıyor. Lütfen söyleyin bu derecede bvoşanmak isteyen biri görmek istemeyen benımle tanıstıgı gune lanet eden biri gip te aynı yatakta yatarmı. 1aydır hergün ağlıyorum yalvarıyorum. Boşanmak istemiyorum. Ne yamalıyım!!!!
Adlıye ye gıderken gıydım gıyemedıgım dızustu hanım hanımcık etegımı gıttım ve benı gordugunde ılk sozu "bosanmadan neden gıydın bu etegı "oldu. Bır kez daha anladım ne belaya dustugumu o an.
ayaklarına kapandığın için böyle davranıyor anlamıyormusunyuvam yıkılsın ıstemıyorum daha 1 ay once ıyıkı karsıma cıkarmıs allah senı canım karım diyen bir adam bu. Telefonunda hala ismim canbım karım. Değiştirmemiş. Arabasında evlilik sembolümüz kuş yuvasını bile çıkarmamış...Ne yapıcam ben. Gitmek istemiyorummmmm.. Sana git demiyorum ama bu evlilik bitti diyor.Hergün ayaklarına kapanıyorum.
ayaklarına kapandığın için böyle davranıyor anlamıyormusunsen onun o kokmuş ayaklarına sabah akşam kapanmaya devam edersen onun g...tü daha da kalkacak...sende daha bi ucuzlatmış olacaksın kendini...tamam boşanalım de konuşma yüzüne bakma bakalım ne yapacak.90 derece dönecek adam...topla kendini boşanalım de üzülmüyomuş gibi davran...giyin süslen umursamaz davran.bi şaşırt onu bakalım...adam resti çekmiş senin burnunu sürtüyo aklı sıra.onun niyeti boşanmak falan diil...sende yerlerde sürünme artık.toparlan