• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak istiyor :(

canım elinden gelenin fazlasnı yapmışsın her türlü kötü davranışa rağmen evliliğini kurtarmak için, ama boşanmaklada en doğru olanı yapmışsın, bundan sonrası için yolun açık olsun, rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın.:Saruboceq:

canım benim konunu baştan okudum üzüldüm açıkcası keşke bazı şieyler zamanında uzamadan düzeltilebilse dimi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah boşanmazsınız yuva kolay yıkılıyo ama kolay toparlanmıyo

sen ona kızoğlan kız varmadın diye yapmadığını bırakmadılar ailece öylemi?sakladın mı kakaladın mı kendini?başın dik olsun geçmişinden utanma bilerek aldı değilmi?.lütfetmedi sana evlenerek..kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler...şimdi teyzesi görsün yeğeninin düştüğü halleri..köşelerde sürünecek o..baştan yalvarmıcaktın elinde ne var ne yok alacaktın ki görseydi ebesinin..töbe töbe...

hayır tabiki biliyordu. Nasıl böyle birşey söylediler inanamadım. Ben teyzesine tamamen samimiyetine güvenerek benim evlenmedenönce uzun süeli bir ilişkim olduğunu fakat yeğeniyle tanışana kadar evliliği hiç düşünmeiğimi söylemiştim. O gece konuşmaya gittiğimizde bu kelimeyi söyledi ve işin kötüsü o devamlı teyzesini korudu. Pazar günü konuşurken nasıl böyle birşey söylediniz dedim. ONU demek istemedi teyzem dedi. Güya sen herşeyi biliyorsun niye kavga eiyorsunuz demek istemişşşş...ne alakaysa anlayamadım...midem bulanıyor...
ısediği bekar hayatına kavuştu.. yaşasın şimdi elalemin 5 para etmez sokak kadınları ile şimdi.

Allah çok büyük yaptığkları yanına kalırmı sanıyorsun canım.sende uzun süreli ilişkiden çıkmışsın bundan ayrılmada neden bu kadar zorlandın ki ya biliyorsun ki yaşanıyor geçiyor gidiyor tabiki çok zor ama olmuyorsa gitmekte lazım bazen.Allahtan akıllandın çok şükür.şimdide gitsin o kadına yaslasın kendini.bakalım başına ne belalar gelcek o adamın .sende haber aldıkça yaz bize şöyle bi ohhhhhh çekelim , ilahi adaletin büyüklüğüne birkez daha şükredelim.

sessizimm buyuk gecmiş olsun, ne olursa olsun artık kurtarmıssın kendini, artık önemli olan sadece sensin. bayanların erkekler gibi bencil olabilmeyi ögrenebilmeleri acı tecrubeler ve uzun zaman gerektiriyor malesef.. bundan sonra herseye daha farklı bakacaksın ve en onemlisi mutlu olmaya bakacaksın yerimseniben

Canım Allah bundan sonra güzel şeyler yaşatsın sana.İyi insanlarla karşılaştırsın.

vallahi önceki konunuda okudum canım..allah kolaylık versin..ama bunlar seni istemediler mi ki teyzesi sen kıskırtmıssın cocugu biz cocugumuzu sokakta bulmadık zaten senıde kızoglan kız almadık gibi cok çirkin bir cumle kurdular..ve sen neden buna tepkisiz kaldın kolların mosmor oldugu halde..senın ailen nerde..hala istenmedigin yerde neden duruyorsun..ondan uzaklaşş ama boşanma istemiyorsaqn ailenin yanına git biraz..ama bunun altında bence başka bir kadın olmalı zaten bunuda yakalamıssın...bence seni anlayabilecek ailenin yanına git ve acıda olsa boşan..cunku senı istemeyn biriyle nereye kadar yapabilirsin ki....

son yazdıgını okudugum zaman şaşkına dndüm...allah kurtarmıss yaaaa nasıl katlandın bu adama...vallahi tebrik etmek lazım senii...bir saniye düşünmeye bile degmezmiş yaa..bunun için sakın üzülmee..bırak allah buyuk laigini bulur zaten o....zamanla anlada o zaman seni bulabilcekmi...aileside senın gibi birini o biricik oglullarına zor bulurlar..mumlla arıyacaklar senı hem eski eşin hem ailesi mumlaaaa arıyacaklar...herşey gonlunce olur inşallah

bana ilginc geldi biraz acikcasi
konuyu bastan okumaya basladim, kocami seviyorum, ayaklarina kapaniyorum affet diye ve evliligimi kurtarmaya calisiyorum diyen bir kadin vardi

son uzun mesajinda da kocasinin tum kirli camasirlarini ortaya dokup bosanmakla kesinlikle dogru karari verdigini dusunen bir kadin var

ilk mesajlarla son mesajlar arasinda buyuk zaman farki vardir belki de bilemiyorum ama dusuncelerin hale gelmesi ilgin geldi...

arkadaşım baştan sona okudum allah yolunu açık etsin herzaman daima iyi insanlarla karşılaştırsın yüce rabbim seni her zaman korusun

bana ilginc geldi biraz acikcasi
konuyu bastan okumaya basladim, kocami seviyorum, ayaklarina kapaniyorum affet diye ve evliligimi kurtarmaya calisiyorum diyen bir kadin vardi

son uzun mesajinda da kocasinin tum kirli camasirlarini ortaya dokup bosanmakla kesinlikle dogru karari verdigini dusunen bir kadin var

ilk mesajlarla son mesajlar arasinda buyuk zaman farki vardir belki de bilemiyorum ama dusuncelerin hale gelmesi ilgin geldi...

bu cok normal ilginç birşey yok ki bu durumda..sadece kendini koruyo..belki içinde fırtınalar kopuyo şuan bilmiyorum ama..evlilik bitirmek heleki bunca zaman böyle bir adamı cekmek kolay degil..sevgi cok cabuk biten birşey degil...yeri geliyo bi bile sevgilimize eşimize kızdıgımız anlar olmuyo mu..oluyo sinirle can acısıyla neler söylüyoruzz..bu durumda cok normall ilk baş ugrastı evliligini kurtarma pahasına herşeye ramen ama baktı olmadı...şimdi belkide böyle kendini avutuyoo..herşey olabilir insan psikolojisi bu sonucta..herşey degişiyo insanlarda degişiyo sonucta...aradaki farkı degil su an teselliye ihtiyacı var....

Ben çok dayandım. Evliliğimi kurtarmak istedim. Üstüne gitmeseydimdeim kendimi suçladım hep. Ama işin aslı o değilmiş. Benim keşke yapmasaydım dediğim şeylerin yanında yaptıklarıı görememişim. Nasıl hayatımı onun için onun isteiği şekle sokmuşum, nasıl onun 1 sn lik mutluluğu için kendimi parçalamışım yıpratmışım aylarca. Yapmadığım yada yanlış yaptığım küçük yrıntılarla kendimi suçlamışım hep....
Evet karşında çok farklı bir kadın var çünkü bu adam bana boşanalımyin ge bende kal çıkmaya devamedelim dedi. Bu ne kadar our kırıcı küçük düşürücü bir kelime görebiliyormusun. O evden ayılmam ve yaşadığım son gece benim için ne kadar zordu. Çok büyük bir acıydı. Kararımı o gece sbaha kadar ben kusarken yataktan kalkıpta iyimisin bile demediği gece verdim ben. Sinirle öfkeyle değil huzurla verdim.
Üzülmüyormuyum, Üzülüyorum hemde çok ama onun artık hayatımda olmayacağı fikrine değil, geçen zamanıma, yıpranan ruhuma üzülüyorum. Ben ne yaptım ki diyorum. Neden böyle oldu. Ne gerek vardı diyorum.
8 yıl bu adam başkasının karısını koynuna almış yatmış kalkmış evine kadının çocuklarına yollamış diyorum. Ben bu kadar karaktersiz bir adamı nasıl hissedemedim diyorum. Bu kadar kalpsiz vicdansız bir adamla nasıl yattım diyorum. Midem bulanıyor kendimden.
1.5 ay o evde yaşadıklarımı bir Allah bilir birde ben. Bir sabah anidenkalkıp verilmiş karar değil bu. Her geçen gün ben yuvamı krtarma derdindyken onun ne kadar bunu hketmeyen bir adam olduğunu daha da iyi göp nihayet kararını verme denir buna.
Garip olan hiçbirşey yok yani. Garip olan tüm bunlara rağmen benimo evde kalmamdı. Kaldım ve bundan pişmanda değilim. Onun bu yüzünü göremeyecektim belkii yıllrca.
Artık ağlamıyorum da eskisi gibi üzülmüyorumda. ışimdeyim gücümdeyim. Artık bir kız arkadaşımla çıkıp kahve içmemde hiçbir kötülük olmadığını görebiliyorum, artık saçma sapanbir adama verdiğim bu sonsuz sevginin aslında ne gereksiz olduğunu aslında bu sevgiyi gerçekten hakedecek insanlar olduğunu görüyorum.
Bir anlık değişim değil yani benimki...

Allah bahtınıda yolunuda açık etsin arkadaşım. gerçekten yüzün gülsün ve dilerim allahtan bir gün gerçekten kıymetini biecek biri çıkacak ve geçen bir topikte okumuştum. arkadaş aynen şöyle demişti.
"yeni eşin allah razı olsun eski eşinden seni bana bıraktığı için " bu cümle çok hoşuma gitmişti:))

ilahi adalet çok büyük canım çok uzun zamanlar geçmesi gerekmicek bu adamın sana yaşattıklarını ödemesi için hep beraber görecez başına sana çektirdiğinin bin beterinin gelişini.

8 yıl baskasının karısını mı koynuna almış?? 8 yıl hissetmedin yani oyle mi cok uzuldum

8 yıl evet elalemin evli barklı annem yaşında delikanlı oğlu olan 3 cocuk annesi ,"kendine hala anne diyebile" bir kaınla ilişki yaşadı. Evlenmeden önce biliyordum. Hata yapmıştır diyordum. Pişmandır. Aşktan sevgiden görmüyordum nasıl bir midesizlik olduğunu bu durumun.
Şimdi gözlerimde ne aşk var nede sevgi ve görüyorum. Bu adam bu kadınla yattı kalktı sonra evine kocasının kollrına çouklarının yanına gönderdi. Bu adamın ban bunları yapışını neden yargılıyorum ki dedim. Şu an onunla konuşuyorda görüşüyorda hemde adliyeye gittikten 1 gün sonra "belki ben hala o evdeyken" görüşmeye başladılar. Benim artık görvimdir bu aşağılık kadının zavallı ailesine durumu bildirmek. Kocası ve oğlunun gururunu kurtarmak en azından. Ne nefretle yaıyorum bunu nede kızgınlıkla hayatta kandırmanın ve aldatmanın yanlarına kalmayacaını görsünler.
Konu ne onun midesizliği nede yaşadığı hayat. Benim tüm bunları onun evinde onun yanında onun nikahında görememem. O evde son 1.5 ay bana yaşattıkları ve buna rağmen sabırla "evim-yuvam "diyip beklemem. Kendime kızgınlığım kırgınlığım. Ama geçecek.
Taşındıktansonra 5 valiz eşyamı yerletiriyordum SADE KAHVE .1.5 yıllık ilişkim olmuş bu evlilikle braber bu adamla. ınsan kocasından tk bir çorap tek bir teneke bilezik bilemi kalma. Adam dan bana , karısına tek birşey gelmemiş. Yazık dedim içimden. Şimdi şimdi anlıyorum basitliğini herşeyin.

Back
X