• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak istiyor :(

Saçma sapan orunları bahane edip son kavgamızı da buna ekleyip boşanmak istiyor. 1 aydır yalvarıyorum ama bir aydır ne bana dkunuyor nede her konuyu açtığımdan boşanmaktan başka kelime ediyor. Beraber gidip boşanalım istemiyorum seni diyor. Yuvamı kurtarmak istiyorum ama kesinlikle yanaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yüzüm bile bakmıyor. Benim hatalı olduğum kadar o da hatalı ama görmüyor. Hepsinden öte anlamadığım gece gelip yatağım da yatıyor. Lütfen söyleyin bu derecede bvoşanmak isteyen biri görmek istemeyen benımle tanıstıgı gune lanet eden biri gip te aynı yatakta yatarmı. 1aydır hergün ağlıyorum yalvarıyorum. Boşanmak istemiyorum. Ne yamalıyım!!!!

seni deniyor kullanıyor bence kendini ezdirme ona neden yalvarıyorsun sen kendine gel bence canım toparlan ona ihtiyacın varmış gibi davranırsan afedersin ama bi taraflarını havaya kaldırırsın onun tabii onun sana ihtiyacı var bunu aklından çıkarma sen kendine değer vermez isen sana değer veren olmaz allah gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun çok istiyorsa gitsin boşasın bakalım öle de yanına da alma madem öle değilmi yaa ne acayip şey bu adam allah allah

Woow sessizim gerçekten çok etkilendim yaşadıklarından. Şu anda hatta dün bir arkadaşım sana çok benzer olaylar yaşadığı için annesinin evine döndü. Evlenmek için etrafında dört dönen adam sonrasında kıza çöp gibi davranmaya başladı. Hem de o da çok güzel, çok saygın bir kız.
Bu herifler -diyeceğim artık kusura bakmayın- bence güzel, başarılı kadınları kaldıramayan, onlara böyle kötü davranarak erkekliklerini kanıtlamaya çalışan kendine güvensiz insanlar.
Sen de, benim arkadaşım da kurtuldunuz şükürler olsun.
Ailenizin de arkanızda olması çok büyük bir avantaj...
Allah mesut etsin yeni hayatınızda....

şimdi okudum yazdıklarını boşanıyormuşsunnnn bravo sana seni alkışlıyorumm kendine geldiğin ve değerini bildiğin için daha öncede demiştim sen kendine değer vermez ise sana değer veren olmaz hayatta başarılar dilerim sana

Gözlerim dolu dolu okudum canim sayfalari.Cok sükür bir cocugun olmadan kurtulmussun o adam olamayacak adamdan.Hayirli olsun diyim.Allah cok iyilerle karsilastirsin insallah bundan sonra.

çok şükür kurtulmuşsunuz ohh şükür kurtuldum diye kurban kesin fakir giydirin yedirin içirin
verilmiş sadakanız varmış bu insan kılıklı mahluktan yaradan sizi kurtarmış.
bu gereksiz adam için sinirlenmeye kinlenmeye onun için kötü herhangi bir his duymaya yaşamaya değmez kendinizi yıpratırsınız o yokmuş farzedin hayatınızın 8 yılını bir kabustu uyandım deyip es geçin tertemiz bir sayfa açın adını cismini sanını unutun hiç hatırlamayın.değmezzz

geçmiş olsun.

sessizimm kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar konuya noktayı koymadan önce hepinize çokkk teşekkür ediyorum.
Yazabilmem için toparlanmam , ondan arınmam gerekiyordu. Zaman gerekiyordu.
Geçen pazar kandil gecesinden 1 gece önce konuşmak istedim son kez.
Ne duycağımı bile bile....Ama Allah öyle şeyler söyletti ki ona benim kör gözlerimi açtı.
Konuşmaya boşanmak istediği ile başladı tabiki. Beni sevmediğinden bahsetti...
Sonra kaldıralım şu evlilik kağıdını aradan sen yine gl ende kal, ben senin eski kocnım, ailen açık görüşlü insanlar karşı çıkmazlar dedi. Şu an sana aşık değilim ama bu evde kal boşandıktan sonra aşık etmeye çalış belki yine olurum dedi.... Ve bunun gibi şu an hatırladıkça sadece kusmak istediğim sözler.
:)oldu canım başka derdi yahu kou açılalı çok olmuş ama yazmadan yapamadım

Tüylerim diken diken okudum. Yuhhh diyorum başka da birşey diyemiyorum.
Rabbim kurtarmış.

pardon canı m üstteki yazını yeni okudumda?açık görüşlülükmü ahlaksızlıkmı iyi ayırt etsin o bunu..

Son düzenleme:
ve sende bu adamdan boşanmamak için ayaklarına kapanıyorsun habenneyaptımki
kusura bakma ama adam haklı.
bu kadar gurursuz bir karım olsa bende o acı çekerken kahkahalarla gülerim.
kendisine saygısı olmayana benim hiç olmaz.
silkeneln kendine gel...
o öptürdüğü ayaklarını kırarım adamın.
hade yallah deyip koyarım kapının önüne.
hiç bir aşk gururumdan önde değil.
kimse kusura bakmasın.

Bunun üzerine hiç bir şey söyleyemicem çok doğru bende aynısını yaparım. Bana adam boşanmak istiyorum dediğinde herşey biter. Açmadıysa ertesi gün gider ben açarım davayı.

anladım ilk mesajında bi kadın olduğunu serefsiz adi adam allah böylelerini düşmanıma bile vermesin dünyadaki fazlalık yaratık bunlar
iyi insanların soluması gereken havayı alıp dünyayı dar ediyorlar
sen hiç de gurursuzluk onursuzluk yapmadın ailenin veridgi terbiye ile yuvan sandıgın deliği kurtarmaya calıştın sükretti cok vakit kaybetmeden böyle bi adiden kurtuldun allah kimselere vermesin...
bu arad oha lfa bak eve gel istedigin zaman ailen acık görüşlü asık kendine beni bilemm ne dio bence baska bişe arıo ama neyse töbe gece gece

Bende tüm sayfaları okudum şimdi boşanmışsın çok sevindim allah yüzünü güldürsün bundan sonra ne adi herifmiş o öle ya iğrenç yaratık midem bulandı sana çektirdiklerini düşününce.

sessizimm kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar konuya noktayı koymadan önce hepinize çokkk teşekkür ediyorum.
Yazabilmem için toparlanmam , ondan arınmam gerekiyordu. Zaman gerekiyordu.
Geçen pazar kandil gecesinden 1 gece önce konuşmak istedim son kez.
Ne duycağımı bile bile....Ama Allah öyle şeyler söyletti ki ona benim kör gözlerimi açtı.
Konuşmaya boşanmak istediği ile başladı tabiki. Beni sevmediğinden bahsetti...
Sonra kaldıralım şu evlilik kağıdını aradan sen yine gl ende kal, ben senin eski kocnım, ailen açık görüşlü insanlar karşı çıkmazlar dedi. Şu an sana aşık değilim ama bu evde kal boşandıktan sonra aşık etmeye çalış belki yine olurum dedi.... Ve bunun gibi şu an hatırladıkça sadece kusmak istediğim sözler.

çüüüşşşşşşş, yavaaşşşşşş deseydin sende ona, pişkinliğe bak:bbo::bbo:

off alalhım hele sukur kurtulmussun:):) cok sevındım aılesındekı bır uye bıle senı kızoglan kız alamadıklafının hemen ardından bosanman gerekırdı ama neyse hersey gecmıste kaldı. yatıp kalkıp o damadan cocugun olmadıgı ıcın sukret ltfen cebıne para koydgn adam senı beenmez duruma gelmıs. allah ıslah etsın

Back
X