Boanmal mym? Yorumlarnza ihtiyacm var

seven biri nasıl sevdiğini incitir, nasıl zarar verir ki
böyle sevgi mi olur
bence sen sevdiğini düşünerek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun

aşkın gözü kördür sözünün acı bir örneği daha..insan 7 sinde neyse 70 indede odur..nişanlıyken sorunların varsa ee be gülüm neden evlenirsin ,yada nişanlılık dönemini uzatmazsınız..şiddet demişsin ,seviyorum demişsin ikisi yan yana geldiğinde doğruymuş gibi gelmiyor bana ..insan sevdiğine nasıl el kaldırır.hakkında hayırlısı olsun..

Şiddetle sevgiyi nasıl bir arada barındırabiliyorsunuz?
Önce bu çelişkiyi çözmek lazım.
Şiddet varsa sevgi yoktur. Sevgi varsa şiddet olmamalıdır.:1no2:
Affettikçe hayatınız böyle sürüp gidecektir.
Dünyaya kaç kez geleceksiniz Allahınızı severseniz.

:1ninca::1ninca:yani hayretler içinde okudum yazınızı bu nasıl bir sevgi anlayışı ben anlamadım adam daha evliliğinizin 2nci günü dövmüş sizi pes yani 5sene nasıl bir sabır buu sen hangi sevgiden bahsediyosun canım seven insan bunu yaparmı ben eşimden şiddeti bırak yükses ses bile duymadım haa bizde ciddi kavgalar ettik yazık sana bir an önce kurtul derim ben

Baska bir insani kandirmak kötüdür....ama kendini kandirmak dahada kötüdür....:1no2:

Insan sevdigi bir insana elini kaldirip vurabiilrmi?
Bence vuramaz....sevgisi buna engel olur, kiyamaz, ona zarar gelmesini istemez...

Esin seni sevmiyor...bana göre....sen bu durumda hala nasil onu sevebiliyorsun inan anlayamiyorumbenneyaptımki

Herkesin sevgi anlayisi farkli olabilir....ama ortak bir dogru vardirki 5 senedir buna tesebüs eden bir adam 15 sene sonrada buna devam edecek....insanlarin degisecegine inanmayan biri olarak böyle düsünüyorum.:hulya:

Bence kac kurtar kendini....yazik etme kendine.:1no2:

canım sen bunlara değer olmadığını biliyorsun ...
neden ,değer bulacağın bir hayatı seçmiyorsun...

eşine hissettiğinin sevgi olmasına imkan yok ,bu hissttiklerinin ardında...
seninki sadece alışkanlık!
öylesine kabullenmiş ,öylesine kendini boşverip ,eşine adamışsın ki kendini ...(zulümlerine)
vazgeçemediğin o değil,kabullenip, boyun eyip,acılara ve tüm yaşadıklarına direnmeye çalıştığın bu evlilik ...
ama artık ,tükenmişsin! tutsaklığından kurtul,bu esarete son ver!

herşey gönlünce olsun,hakettiğin değerler seni bulsun ...

sevwn adam saçının teline zarar gelse içi yanar... kavga edip küs durmak sık olmamak kaydıyla elbette olabilir. ama asla dayak ve hakaret.. insan basit değersiz gördüğü nefret ettiği birine hakaret edebilir anca.. siz bunu sevgi gösterisi olarak mı algılamak istiyorsunuz...
sanırım çocuğunuz yok... vakit daha da geç olmadan yolunuzu çizmelisiniz.

nasıl ya ? seviyor ve seviliyor musun ? bunca şiddete ragmen sevebiliyorsan zaten daha cok dayak yersin eşininde senş sevdigine asla inmanmıyorum ben kolumu yanlıslıkla kapıya carpsam eşim kosarak gelir kollarımı öper sevgi budur eşinin vurdugu yerde gül mü biitiyo buna mı inanıyosun
bu yazında bu seviyorum seviliyorum kısmını karıstırmasaydın tek diyecegim sana bosanmak için neyi bekliosun geç bile alınmıs karar hemen boşan olurdu yinede gönlünüzce olsun herşey...​

Sen ekonomik özgürlüğü olan birisin...
Peşinden gelse de ayrılabilmesin... Ona karşı zayıf olursan seni her seferinde daha çok incitir.
Güçlü olduğunu ona göster. Bence sen onu sevmiyorsun...
Evliliğinize kıyamıyorsun, belki haklısın evet evlilik binbir zorlukla oluyor.
Ama şunu da unutma sen canını sokaktan toplamadın.
Sen o adamdan kat be kat değerlisin.
a.s.

Ya bende tekstilci arkadaşıma katılıyorum tabi bekâra koca boşamak kolay gelir demezsen. Gerçekten çok üzüldüm inşallah kendi çıkış yolunu kendin en kısa sürede bulur ve artık bu durumdan biran önce kurtulursun.

Canım anladığım kadarıyla ilişkiniz çok sağlıksız hastalıklı bir hal almış...şiddet hakaret ama boşanmaya gelince ne o ne sen bırakabiliyorsun..ayrıl demiyorum...o ayrı mesele sadece senin karar verebileceğin bir şey..ama sanırım bir süre uzak kalman ve kafanı dinlemen gerekiyor..daha sağlıklı kararlar alabilmek için..ama bu böyle gitmez..bir çözüm bulmanız lazım bir uzman yardımı alın...eğer boşanmak istemiyorsa bu şartı koş ona...zaten eğer bütün bunlara rağmen boşanıp gitmekte zorlanıyorsan bunun sevgiden başkada bir tanımı olmalı bence..alışkanlık,korku vs. vs. ne derseniz..ama hayatı böyle geçiremezsiniz..

bana gelen tepkileri anlayabiliyorum.evet ben eşimi seviyorum sonuçta acısıyla tatlısıyla biz 5 yıldır aynı yastığa baş koyuyoruz.eşimin beni sevdiğine inanıyorum.çünkü bana bunları yaparken kendisini kaybediyor.kendine geldiğinde pişman oluyor.bana çektirdiği acıları psikopatlığından değil psikolojik sorunlarından dolayı yapıyor.benden önce yaşadığı çok acı şeyler var.onun özeli olduğu için paylaşamıyorum ama psikolojisinin bozulması için yeterince sebebi var.30 yaşında bir adam ama annesinin gölgesinde yaşıyor.o gölgeden çıkarsa kendini bulacak.ama annesi izin vermiyor annesi kendince iyilik yaptığını zannediyor ama eşimin hayatını mahfettiğinin farkında bile değil.ben eşimin düzelmesi için çok mücadele ettim.psikiyatra gitmesi için ikna ettim.ama 3-4 kez gitti düzeldim ben artık hatalarımı görüyorum diyerek bıraktı.doktora giderken ne bir hakaret nede şiddet yaşadık.tekrar doktora gitmesi için ısrar ediyorum tmm gidicem diyor ama sürekli bahanelerle gitmeyi erteliyor.sevdiğim halde şikayet etmemin sebebi ise ben 5 yıldır yuvamı kurtarmak için mücadele ediyorum ama annesiyle mücadele edemem.önceden kayınvalidem benim yanımda olduğunu hissettirirdi bu durumdan dolayı çok üzüldüğünü hissettirirdi.ama artık kayınvalidemde karşımda.her taraftan baskı içinde olduğumdan artık dayanamıyorum.hiçbirinizi tanımadığım halde olumlu yada olumsuz yorum yaparak yanımda olan herkese teşekkür ederim.anlıyorum ki benim kurtarabileceğim mücadele edebileceğim bir evliliğim kalmamış.yuvamsa çoktan yıkılmış hatta hiç olmamış.galiba ben onu iyileştireyim derken kendim hastalanmışım.

böyle yaşanmaz artk bir karar verin ve uygulamaya geçin

eşinizle sohbet ortamı yaratın ve artık onun aşağılamalarıyla hararetleriyle dövmeleriyle

yaşamak istemediğinizi söyleyin fazla duygusal olmadan kızmadan

umarım çocuk yoktur eğer yoksa bence bunu hızlandırın ve ona söyleyin

düşünmeniz gerektiğini onun için vakit isteyin ve 3 ay kadar annenize yerleşin ,

oda bu arada düşünsün ,seni kayıp edeceğini o herhalde herşeye rağmen ona sponsuza

dek katlanacağını sanıyor ,bu düşüncesini yıkmalısın artık benim dediğim şekildemi yoksa

başka bir yoldamı onu bilemem ama bu şekilde yaşanmaz sana yazık olur

kaliteli günler geçirmelisin cefa ne böyle insanlık dışı bu ya olanlarıda annenden saklama

onur meselesi yapıp bilsinler onlarda senin mutlu olmadığını,

kalk ve güçlü ol bunu ancak sen çözecen !!!!
CADIARZU

hiçbir yorumu doğru dürüst okumadım...

siz size şiddet uygulayan adamın sizi sevdiğini sanarak bir yanlış düşünce geliştirmişsiniz.. tez zamanda bu düşüncenizden kurtulursunuz inşallah...

Bunun farkındasın artık. Seçim senin. Allah kolaylık versin her türlü seçimin için.
Bence sen çok duygusal ve fedakar bir kadınsın...
Ama kendinin değerini lütfen unutma...

Canım çocuk var mı bilmiyorum ama şiddet deyince benim aklıma dayak geldi..

Canım senin kendine saygın yoksa karşındakinin de sana saygısı olmaz..

Senin eşine karşıı zaafın var anlıyoruz. Sevgi bu zaaf da.

Ama eşin bu zaafını kullanıyo buna izin verme.

Seviyorsan boşanamazsın diye düşünüyorum. Ama gözünü korkutabilirsin. Mesela hazır böyle küsken konuşalım de. Bi söyle bakalım boşanalımmı diye bi sor. Bakalım o seni kaybetme düşüncesiyle karşılaşınca ne yapacak...

bence en büyük hatayı canım sen evlendiğinde ilk şiddeti gördüğünde bırakıcaktın....

şimdi 5 yıl geçmiş gördüğüm kadarıyla değişen pek bişey olmamış hatta sorunların artmış...

bence hemen boşan buna bir ömür dayanabileceğini sanmıyorum...

çünkü kimse dayanamaz....

canım benim sende nerdeyse tamamen kendimi gördüm.olumsuz etkilemek istemem ama benim eşimde bir anne düşükünü ve ben hrgün değişebileceği umuduyla yaşıyorum. hergün benzeri sebeplerden kavga döğüş.. son 1,5 yılda bizde de şiddet başladı.3,5 yıllık evliyim. ama gördüğüm kadarıyla 5 yılda hiçbir mesafe kaydedemeyişiniz beni dahada umutsuzluğa düşürdü. bende kendi geleceğimde seni görüyorum. insan 7 de neyse 70 de de o..

psikolojik tedavi almayı düşünüyorum çünkü başa çıkamıyorum artık sorunlarla. benim açıkçası kararım boşanmak yönünde ama malesef şim hatalarını bildiği için kabul etmiyor boşanmayı..

daa bizlerde can taşıyoruz, taş değilizki canım.. giden ömür bizden gidiyor iyi gün geçirmeden..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…