Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
10 kişiden 6 sında olan mı!!! Ben başka bir ülkede yaşıyorum herhalde. Ben bu saç modelini oldum olası çok severim. moda değilken de kestirmek istemiştim kuaförüm önlerin kısa deyip kesmemişti.

3-4 ay önce kestirdim çok kullanışlı. Normalde hep uzun saç kullanırdım kestirince pişman olurdum ilk defa pişman olmadım.

benimde saçlarım belime yakınken kestirdim bakımı zor oluyor diye minyon olduğum için uzun saçtan daha çok yakıştı yüzüme hemde artık saçlarımla o kadar vakit kaybetmiyorum

her 10 kişiden 6sında olsa bile yakışan var yakışmayan var.herkes kendine yakısanı ve ne istiyorsa onu yaptırsın.herkeste var ben yaptırmam gibi takıntılarım yok şükür (: olanlara allah kolaylık versin yaşamak zor öyle laelaelaelaelae

bende 2 yıldır kullanıyorum bu modeli..
saçlarım sık değil ama yinede kullanışlı bir model memnunum yaniii..
yanlız önleri aşırı uzun değil benimkinin

Ben de 1 yıldır bu modeli kullanıyorum. Önceleri tereddütlü kestirdiğim için kuaför boyunu çok kısaltmamaıştı. Önleriyle arkası arasında çok boy farkı yoktu. Kullandıkça beğendim.. Kuaför de boyunu kısalttı, arkaya kat attı.. Epey havalı oldum.. kaydirigubbakcemile3
Şekillendirmek de çok kolay bu modeli.. ısterseniz maşayla düzleştirin, isterseniz arkasını jöleleyip çıkın...
Tek kötü yanı modelinin biraz uzayınca bozuluyo olması.. Ayda bir kuaföre gitmeniz gerekiyo yani..

bu kesimin adı bob mu kaydirigubbakcemile3
Benim saçlarımda bu kesim ben memnunum ama uzadı yaa yeniden kestirecğim benim çok hoşuma gidiyor...

sarkici ben deniz yeni cikmisti piyasaya ya sen ya hic bana sen lazimsin ya sen ya hic sensiz anlamsizim.. ozamanlari 14 yasindaydim.. ey gidi zaman ey.. ozamanlari bob sekli kestiriyordum.. hatta söyle düsününce ilk 2ci 3üncü siniftada saclarim bob kestirmisim :-)
Ben deniz saci :-)) diye geciyordu simdi hatirlayinca 15 yil gecmise gittim

benim bob iki yildirda kullaniyorum cokta hos duruyor....ama artik uzatayim diyorum ----

bende belimden bile aşağıda olan saçlarımı biranda bob modeli kestirdim. herkes shokkk:))))))

ama çok ama çok memnunumm:)

arkadaşlar 3 yıl kullandım çok da yakışmıştı havalı duran bir model sıradan bir kıyafetle bile farklı gözüküyosunuz ama benim gibi saçınız kabarıksa sürekli fön şart bu yüzden deyiştirdim düzleştirici saçımı kurutmuştu artık

bende kararsizim yaaaa, saclarim ince. hafif dalgali, disarda yagmurda kabariyor.
saclarim dökülüyor cok ince. kat kat bob yaptirsam biraz kabarir degilmi? ne diyorsunuz? fotomontaj yapmistim linki burda

çok güzel aslında çok beğeniyorum ben.. ama bana gitmez sanırım. kahküllerim falan var zaten, şu an mümkün değil. yine de bi gün tepem atarsa gidip kestiriceğim model bu olur :))

benim saçım kıvırcık ve gür ama en rahat kullandığım model 2 yıldr kullanyrm çok ta beğenildi biraz da minyn olnca dha sevmli durdğu sylnyr:)

ayy bob modeli küt saç modeliymiş çağımız adını almış kesimine bayılıodum ama adını ben küt saç die nitelendirodum bilgilenmiş oldumbilmiyorumkismile

Back
X