böbreğini vermedi

Güncelleme : Kızlar tüm iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim ....Annemle dün beni aradı ve vermeyi kabul etiiğini söyledi ....Yine beni ortada bırakmasından korktuğum için kesinleşince haber vemek istedim....

Bir ara keşke açmasaydım konuyu diye düşündüm ...Özellikle bir iki kullanıcının yorumu sinirimi çok bozdu ... Demek ki ben de değermişim annemin organ nakline....

Ama çoğunluk o kadar iyiydi ki çok teşekkür ederim ..Belki de sizin evrene gönderdiğiniz pozitif enerji döndü dolaştı annemi buldu :KK70: ....

Ne yazığımı da bilmiyorum şuan o kadar sevinçliyim kiiii...

Kızlar hayat o kadar kısa ki sizi üzen kıran eşiniz . kim olursa olsun mesela ben de( ablami ) kimseyi çekmeye değmez ikinci bir yaşam gibi görüyorum artık anneme dedim sen beni şuan ikinciye doğuruyorsun dedim.......

çok sevindim. aklımdasınız, dua ediyorum size.. ve annenize.
inşallah ameliyata girin çıkın buradan kutlayalım.

Güncelleme : Kızlar tüm iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim ....Annemle dün beni aradı ve vermeyi kabul etiiğini söyledi ....Yine beni ortada bırakmasından korktuğum için kesinleşince haber vemek istedim....

Bir ara keşke açmasaydım konuyu diye düşündüm ...Özellikle bir iki kullanıcının yorumu sinirimi çok bozdu ... Demek ki ben de değermişim annemin organ nakline....

Ama çoğunluk o kadar iyiydi ki çok teşekkür ederim ..Belki de sizin evrene gönderdiğiniz pozitif enerji döndü dolaştı annemi buldu :KK70: ....

Ne yazığımı da bilmiyorum şuan o kadar sevinçliyim kiiii...

Kızlar hayat o kadar kısa ki sizi üzen kıran eşiniz . kim olursa olsun mesela ben de( ablami ) kimseyi çekmeye değmez ikinci bir yaşam gibi görüyorum artık anneme dedim sen beni şuan ikinciye doğuruyorsun dedim.......

Evet keşke açmasaydın.
Fevri davrandığını düşünüyorum.
Sana konu içerisinde bazı sorular yöneltmiştim bu süreçle ilgilş annenin tavrı ile ilgili. Cevap bile vermedin onlara.
Vicdansız kadın diye anneni yuhalattın.
Annen bu meseleye ne kadar uzak kafa olarak ve kendince sebepleri var mı ne konuştunuz? Kadavra mı bekliyorsunuz? Durumun ne kadar acil? Annen için ne gibi riskler söz konusu. Annen korkuyor mu? Sonuçta her nakil kendine has. Doktor anneni korkutmuş olabilir. Uyuyor nasılsa 1-2 sene kadavra bekleyelim demiş olabilir.
Bilmiyorum ne yaşandı.
Ama annen meseleye 1-2 yıl değil. 1-2 gün kadar uzakmış sadece. Gereksiz bir dram ve sinir harbi yaşatmışsın kendine. Keşke başta daha düzgün işetişim kurabilseydin.
Burda zaten insanların seveceği tarzda bir yem oldu bu konu da. Hiiiii anneye bak doğurduğu büyüttüğü evladına bir böbreğini çok görüyor yazıklar olsun dedirtmek kolaydı.

Yasal durumunu biliyorum, epey de araştırdım. Yurt dışına yakın arkadaş, akrabasını bunun için götürenler var. O boyutundan bahsetmek istemiştim. Hiö tanımıadığın bir ülkede hiç tanımadığın bir kadına güvenmek zor. Gebelik 9 aylık, uzun bir süreç. Bu süreci maddi ve manevi yabancı bir kadınla göğüslemek zor. Evlatlık düşünmüyorum. Teşekkür ederim.
Merhaba. sizin profilinizi açamıyorum ama bana mesaj gönderir misiniz?

Konu sahibine istinaden yazmadım tabiki. Zaten baştada belirttim aralarındaki ilişkiyi bilmiyorum diye . Çevremdeki insanları örnek vererek yazdım. Örnegin bir hastam hastanede gece geç saatte vefat ediyor sonra ailesine haber vermek için bilgilerine bakıyoruz ve orda çocuklarının gece geç saatte öldügü takdirde aranmamasına dair bilgiyi görüyoruz . Bir anne geceleri uykusuz kalıp bebeğine sabaha kadar bakarken evlat annesi gece ölürse uyandırılmasını istiyor. Buna benzer çok örnek var . Bir örnek daha vereceğim. Bir hastam vardı annesi uyusturucu parasını vermediği için ve tedaviye zorladığı icin intihar etmeye çalışıyor ve böbrekleri iflas ediyor ve annesinin böbreğini alıyor . Uzun ve zorlu bir tedaviden sonra böbrek tam uyum sağlamadan kız uyusturucu kullanıyor ve yeni böbreğinden oluyor... tek bir kişiyi örnek alarak polemik yaratmanızı anlamıyorum . Konu sahibinin de belirttiği gibi İyi anne kötü anne olduğu gibi iyi evlat , duyarsız evlat bencil ve hayırsız evlatta var. Ayrıca bugün anneler günü bu konuda baya manidar oldu . Annelerimizin kıymetini bilelim . İnanıyorum ki hiç bir anne kötü değildir ..
Çok özür dilerim atlamış gibi olacağım ama herkesin olaya bakış açısı farklıdır bu verdiğiniz ilk örnek saçma eğer bir gün evladım ölürse gece geç saate örneğin uyku saatinde telefonum çalınca öğrenmeyi bende istemem çünkü ya inme iner bana ya da ben kalp krizi geçiririm şunu yazarken bile nefes alış verişim değişiyor o haber aldığım anı düşünmek bile istemiyorum umarım önce ben ölürüm allah benim ömrümden alsın ona versin ama olur da önce o veda ederse haberi sabah normal saatte yanımda biri varken alamak isterim

Her insanin bir yapisi var kardesinizin yasi muhtemelen küçük bir cok sey icin mantıklı dusunecek yasta degildir çevredeki gençlerin ne kadar ucuk kacik yasantilari var görüyorsun ama annenizin bunu dusunmesi bile üzücü bir durum neyse ki doğruyu bulmus Allah ikinize de saglik sihhat versin

Çok özür dilerim atlamış gibi olacağım ama herkesin olaya bakış açısı farklıdır bu verdiğiniz ilk örnek saçma eğer bir gün evladım ölürse gece geç saate örneğin uyku saatinde telefonum çalınca öğrenmeyi bende istemem çünkü ya inme iner bana ya da ben kalp krizi geçiririm şunu yazarken bile nefes alış verişim değişiyor o haber aldığım anı düşünmek bile istemiyorum umarım önce ben ölürüm allah benim ömrümden alsın ona versin ama olur da önce o veda ederse haberi sabah normal saatte yanımda biri varken alamak isterim
Bunlar ölümü bekleyen hastalar , yani zaten öleceği önceden belli olan yoğun bakımda olan yada ağır hastalar. Örnegin bir yada iki günlük ömürleri kalan sadece morfinle acısını dindirebildigimiz , rahatça huzura ersin diye beklediğimiz insanlar . Siz yatağınızda rahatça uyurken onlar son nefesini yalnız basına verip ölüyor. Sizin için normal olan buysa bu sizin görüşünüz diyip saygı duyuyorum . Tabi hepsi böyle degil , bunlar sadece bazı örnekler . Kimisi ise haftalarca basında nöbet bekliyor , uykusuz kalıyor . Böyle örneklerde var . Sanırım buda Avrupa’nın acı gerçeklerinden biri ../

Bunlar ölümü bekleyen hastalar , yani zaten öleceği önceden belli olan yoğun bakımda olan yada ağır hastalar. Örnegin bir yada iki günlük ömürleri kalan sadece morfinle acısını dindirebildigimiz , rahatça huzura ersin diye beklediğimiz insanlar . Siz yatağınızda rahatça uyurken onlar son nefesini yalnız basına verip ölüyor. Sizin için normal olan buysa bu sizin görüşünüz diyip saygı duyuyorum . Tabi hepsi böyle degil , bunlar sadece bazı örnekler . Kimisi ise haftalarca basında nöbet bekliyor , uykusuz kalıyor . Böyle örneklerde var . Sanırım buda Avrupa’nın acı gerçeklerinden biri ../
Anlattığınız durumda olsam kendi adıma konuşuyorum zaten telefonla aranacak yerde olmam başından ayrılmam ben beklenmedik durumlar için söylüyorum

Mesajların tamamını okumadım, annenizin karar değiştirmesine çok sevindim. 2 evladım var, onları yaşatmak için kalp gerekse bile tereddüt etmem. Hayatta en büyük ve tek korkum evlat acısı yaşamak. İnşallah bir an önce şifa bulursunuz 💜

Konu gerçek mi? Konu sahibinin cevapları bana bunu düşündürdü. Yaşananlar gerçek değildir diye umuyorum..
Ablam dua zinciri başlatmış demiş, başka bir yerde de miras bana kalacak diyip güldüğünü demiş benimde kafam karıştı. Sonuçta güncelleme yapılmış. Anne verecek diye gerçeksr konu çok sevindim.

Back
X