- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.625
- 158
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Geçmiş olsun, 8 mm taş geçirdiğim küçük bir kaza sonucu böbrekten kanala düşmüştü. Aylar sürdü onun düşmesi. Pandemiden önce böbreğimde 5 taş olduğunu öğrendim biri büyüktü 9 mm. Bir yolculuk sonrası da bu taşları aynı anda düşürdüm ama ip atlamaya başlamıştım sanırım onun etkisi oldu. Bol su için, ip atlayın ve ağrı kesicinizi yanınızdan hiç ayırmayın. Hergün yarım litre suya da limon sıkıp için. Allah yardımcınız olsun.Sol bobrek orta polde 8 mm tas tespit edildi usg de.hoca sadece su iç dedi.sonra bunu kırabiliriz de dedi.napicagimi bilemedim.kimsem yokmuş onu anladım.insan biriktirememisim ben.hungur hüngür ağladım.psikolojik olarak 8 mm tas beni çökertti.kendimi yalnız güçsüz hissediyorum.agliyorum.bir anne baba bile aramadı.teselli eden hastanedeki tanımadığım insanlardı.cok çok çok kötüyüm.
Teşekkürler.ben usg den çıkınca müdürü aradım.burda kimsem yok.onun karisi sağlıkçı.ve aramız bozuktu ama en azından ise gelme demesini bekledim.
Beni neden aradın ne istiyorsun ki dedi.ben bu insanlarla çalışmak istemiyorum.
Aslında Allah canımı alsa da kurtulayım diyorum...keşke böyle bir aileye hiç doğmasaymışım.artik ameliyatta ölürüm diye korkmuyorum bile.
Alıyorum psikolojik destek kasım ayından.faydasi oldu.guldum yemin ediyorum :))).orada olay tas değildi kendimi çaresiz yalnız hissettimGeçmiş olsun
Müdür niye işe gelme desin ya da nasıl desin
Doktor rapor yazarsa gitmezsin tabii ki de durduk yere nasıl gelme desin
Ayrıca bu müdür aldığınız raporu hakem hastaneye gönderen müdür değil mi, cidden üzülmüşsün gelme diyebileceğini beklediniz mi
ya da vicdan azabı mı yaşasın mı dediniz ben soğuk yerde çalıştım da böyle oldu mu demek istediniz
Böbrek taşı bu, sanki beyninizde kötü huylu tümör tespit edilmiş gibi davranmayın
Anksiyete 1 olan ağrıyı 5 hissettirir
Tekrar geçmiş olsun ama böbreğinize ek olarak psikolojiniz içim de tıbbi destek alın her gününüz daha zor geçiyor
Balık taşını nereden aldınız.nettekiler güvenilir miBaşka bir konuya birkaç yıl önce yazdığım yorum. Benim taşım da 8mm idi ve memleketimden 1100km uzakta yalnız yaşadığım bir dönemdi.
Dram yapmak yerine çaresine bakın, atla deve değil böbrek taşı. Bol sıvı, sıcak su torbası, işe giderken yün korse takın sıcak tutsun. Vs vs.
Müdürünüz ne desin hakikaten, işe gidilemeyecek bir şey olsa Dr zaten rapor yazardı, eşinin sağlıkçı olmasıyla bağlantısını anlamadım bile.
Velhasıl bence abartmışsınız, operasyonla alsalar bile çok ciddi bir işlem değil.
Geçmiş olsun.
Alıyorum psikolojik destek kasım ayından.faydasi oldu.guldum yemin ediyorum :))).orada olay tas değildi kendimi çaresiz yalnız hissettim
Şu yaptıgınız o kadar yanlıs ki.. Hasta insanların psikolojisi yeterince kötü her dala tutunmak isterler. İlaç yazma yetkisi sadece drlara aittir yapmayın boyle seyler lütfenRowatinex diye bir ilaç var. Araştırmanı öneririm.
Çok geçmiş olsun.
Bakmıyorum yüzüne artikİşte çaresiz hissetseniz de son aranacak kişi o müdür
Denize düşen yılana sarılır demişsiniz de yok sarılmayın siz
Araştırmasını önerdim al kullan demedim. Doktorların reçete ettiği bir ilaç çünkü.Şu yaptıgınız o kadar yanlıs ki.. Hasta insanların psikolojisi yeterince kötü her dala tutunmak isterler. İlaç yazma yetkisi sadece drlara aittir yapmayın boyle seyler lütfen
Evet ama sana uygun olan bir ilaç onun için zararlı olabilir kaldı ki böbrekten bahsediyoruz kan değerlerine ve idrar testine bakılması lzmAraştırmasını önerdim al kullan demedim. Doktorların reçete ettiği bir ilaç çünkü.
Canım anlıyorum seni, ben de zaten araştır derken kafana göre içme demek istedim.Evet ama sana uygun olan bir ilaç onun için zararlı olabilir kaldı ki böbrekten bahsediyoruz kan değerlerine ve idrar testine bakılması lzm
Drlar ilac yazarken bir hastalıgı olup olmadıgını sorar kullandıgı ilaç var mı dye sorar
kafamıza göre hastalandıgımızda antibiyotik alalım demenle aynı sey bence nasılsa drlar yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?