böcek ve köpek korkusu:(

Uuu büyükler gerçekten de mide bulandırıcı. Haklısınız :/

aynı durumdayım belki ben daha beterimdir.gerçekten çok zor oluyor.bir pikniğe gitsem millet gülüp eğlenirken benim aklım başka yerlerdedir.bi rahat oturup eğlenemem.sonra köpek kedi korkusu zaten var.açık havada yemek yemek benim için işkencedir.ayağımın yanına kedi gelecek diye korkmaktan yemeğin tadını alamam.of çaresi de yok sanırım

arkadaslar bendede ayni sorunlar var kopek ve fare korkusu bende
aynen soylediginiz gibi denize yada disari bir yere giderken kopek olur mu
geciyor aklimdan yolda gorursem onun gitmesinin bekliyorum
surekli korku rahat edemiyorum bir tane sansima cikiyor heryerde
birinin evinde olsa gidemezsin bir de en pis seyi soylemissiniz
BIR SEY YAPMAZ derler ya sanki elimizde anlamazlar ahh bende
cok dertiliyim kizlar

bende öyle açık havada yemek falan yerken masanın altında ayak koyacak yer varsa ayağım hep tepelerdedir.kedi falan yanlışlıkla aşağıdan geçsin çığlıl çığlığa masayı falan yıkabilirim yani: ay kendi halime gülüyorum valla:)))

evet yolda yürürken falan göriyim yanlışlıkla imkanım varsa sokak değiştiririm

Bendeee aynı sekilde :26: kucuk kucuk böceklerden hic hoslanmamm bi göreyim hemen kasınırım huylanırım köpekdende cok korkarım zaten, kopekten kacim derken araba carpcak bigün

peki kızlar siz bu korkunuzu yenmek için kendiniz birşeyler yapıyormusunuz fobili olmak çok zor bir durum yaşamayan kesinlikle anlayamaz ben bile böcek fobim olduğu halde köpek ve kediden korkanı anlamakta güçlük çekiyorum. İnsanlar haklı gerçekten bir şey yapmazlar ben bu aralar böcek korkumu sınıyorum ,eskiden gördüğüm anda bağırıp zıplamaya başlıyordum çok yakınımda olunca ise titriyordum şimdi böcek görünce olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum __onu da Allah yaratmış o anda karşıma çıkmış oda benden korkuyor gibi __düşünceler getiriyorum aklıma öyle kendimi rahatlatıyorum.

evet kesinlikle yaşam kalitemi etkiliyor:) bu durumda sorun zaten

Ahhh bir bilsen bocek korkusundan neler cekiyorum( benim bu korkum nam salmisss , gittigim her yerde her ortadamda gorsem hissetsem ciglikla kacarim , saatlerce kasinirim, ve saga sola ustume bakarim devamli resmen bastan ayaga etkileniyorum :// yeni aldigim tlf mum ustune bocek kondu diye yere firlatip ekrani kirmistim gecen yil :s ondan sonra esim anladiki ben bir deliyim:d
Isin aksi yani yasadigim yerde hep yesillik ve cok buyuk orumcekler var en korktugumdan :s:s devamli evde buluyorm ve aslaaaa olduremem esimi beklerim devamli kontrol ederim gittimi duruyomu nereye kaybolduu .. Of tam iskemce cekiyorum ( coz zorr yaz aylari

ha ha:) ben de eşime öldür onu derim.. bide öldüğüne de inanmam iyice bakarım..yazık aslında onlar da birer canlı ama napcan korku işte

ha ha:) ben de eşime öldür onu derim.. bide öldüğüne de inanmam iyice bakarım..yazık aslında onlar da birer canlı ama napcan korku işte
Bigun esim oldurdu ve mutfak copune atti yeni evliyiz.. Ben bi bagirdim atmaaaaaa:d niye dedi dedi klozete at sifonu cek ya tam olmediyse ya geri cikarsaaaa... Of seneryolarimi bir bilsenn

bir sey yapmadiklarini bizde biliyoruz ama elimizde degil ki yaklasirlasa kotu olur ben hastaneye falan kaldirilabilirim,
hem bence hayvanlarin ne yapicaklarinin bilemeyiz oyuzden korkuyorum, bir de tedavi demissin bunu yenen var mi
merak ettim?

bir sey yapmadiklarini bizde biliyoruz ama elimizde degil ki yaklasirlasa kotu olur ben hastaneye falan kaldirilabilirim,
hem bence hayvanlarin ne yapicaklarinin bilemeyiz oyuzden korkuyorum, bir de tedavi demissin bunu yenen var mi
merak ettim?

ben de onu merak etmiştim aslında ama yenen yok herhalde:)

benim de köpek korkum aynıydı, nasıl oldu bilmiyorum ama bayağı azaldı şu an. tabii bitmiş sayılmaz. yalnız değilsem veya köpek yalnız değilse korkmuyorum

aynen bende böyleyim :S kimse görmez ben fark ederim hep.görünce bende kaşınma,başka alakasız şeylerden de ürkme,gece kabus oluyor.

bende de bu var,öyle böyle değil yaz geldimi tam işkence yürüdüğüm yol ağaçlık ise isterse ana cadde olsun kenardan gidemem gözler hep yukarıda ..sesi yetiyor.. çekirgee...
horozda ise görünce sıkıntı yok ama koştuğu an ordaysam bayılacak gibi oluyorum .. tabiki sebebleri var:) ben küçücükken bir bahçe düğününde göğüs kafesime orak çekirge yapışmıştı bilenler bilir işaret parmağı kadar ve ayakları vamtuzlu olur,, öyle çok korktum ve bağırdım ki ama annemler müziğin sesinden beni duyamadılar, org çalan abinin yanındaydım o fark etti ve onu ordan aldı o çekirge korkusu ordan , horoz ise yine aynı dönemler akdenizde oturuyorduk komşuya gitmiştik annemle civcivler vardı bende peşlerinden gidiyordum annemlerde bahçede .. denizli horozu olan babaları öterek kanatlarını açarak baya kovalamıştı beni, ev sahibi müdahale etmişti .. o gün bugündür böyle fobilerim var.:26:ah bide yarasa .. hava kararırken çıkıyorlar ya alçaktan da uçuyorlar o anlar dışarıda olmamaya özen gösteriyorum, bu defa kovalamadı ama 6-7 yıl önce yaz günü gece odama girmişti kanat çırpışları ve kocaman karanlık bişi çığlık çığlığa bağırdım babam gelip onu alıp atmıştı camdan girmiş duyana çok komik geliyor ama çeken bilir:78:

canım böcek korkusu baslıgını gorunce okuyayım dedım tam da ustune basmıssın, benım de ozellıkle cekırge korkum var, resmen cıldıracagım, gecen aksam balkonda gordum snırden bagrıstan tıtremeden apartmanı ayaga kaldırdım, ben bu hayvan yuzunden balkondan mı atlamaya kalkmadım, arabadan mı atlamaya kalkmadım ooof of ben de bılemıyorum nasıl olacak ama bu fobıyı yenmek lazım, restorana gıttık arkadaslarla bı aksam, ne guzel dag bayır manzara, o gece mıllet bana cekırge oldugunu caktırmasın dıye nasıl organıze oolmus anlatamam, saga sola bakınırken kovalamıslar hep cekırgelerı esım ve arkadaslarım :) bı de acaıp bı cekım gucum var sankı kokuma gelıyor lanet hayvan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…