böcek ve köpek korkusu:(

benimde hayatimi zehir ediyorlar bu böcekler

en çok korktuklarim ise çekirge, kelebek, yusufcuk ve öyle siçrayan böcekler off

ama bende dönem dönem oluyor, sizdede öylemi? mesela her zaman böceklerden korkarim ama bazi günler dahada beter olur, geçenlerde odama kelebek girmiş ve bir türlü yakalayipta çikaramadik, ve hava o kadar sicakki anlatamam gece yatacagim, yatagima girdim hiç kirmaşmiyorum, nasil agliyorum anlatamam ilk defa bir kelebekten korktugum için agladim yastigim sirilsiklam oldu! üstelikte ter içindi kaldim üstümü yorganla örttügüm için

birde örümcek fobim vardi ama o çok azaldi nedense, eskiden 2 metreden daha fazla yaklaşamazdim şimdi ise yarim metreye kadar yaklaşabiliyorum vede küçükse eger bir kagitla alip atabiliyorum :)

ah keşke tedavisi olsa yemin ederim hiç parayi esirgemem bir kaç maaşimi verir kurtarirdim bu illetten

Offf Allahim gucune gitmesin ama biktim bu boceklerdennn evimde hergun muhakkak bitane cikiyo biryerden yaaa .. Daha demin cikip yuruyus yapmak istedim gittim ustumu giyinmek icin odama bi baktim yatak ortumun ustunde bir orumcekkkk( Allahtan kucuktu .. Bide hizlikiiii :s esimde yokk evde cagirim( gittim ayakkabi aldim yataga ezilme ihtimaline ragmen oldurmek istedim ama yatak yumusak diye olmedi biturluuuu(((( sonra yere cirptim ve oldurdum .. Ama suanda deli gibi kadiniyorum huylaniyorum disari cikmaktanda vazgectim .. Gercekten bi cozumu olmali bunun yaa (

inanmıyorum canım ya benim de aynen.. burda tabi ayrıntılı olarak anlatamadım böcek deyip geçtim ama asıl sorunun başını da çekirge çekiyo benim..görünce çıldırıcak gibi oluyorum aklımı kaybediyorum resmen..bi de hareketli bir hayvan ya bi orada bir burada her an üstüme sıçrıcakmış gibi geliyor.. balkonlarda falan oturamıyorum hatta çoğu zaman balkonun kapısını bile kapatıyorum sırf aklımda bu korkuyla.seni o kadar iyi anlıyorum ki ama etrafımda bir tek ben varım gibi geliyor.kimse de beni anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…