- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.204
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy en nefret ettiğim böcek , bildiğin soğuk soğur terliyorum görünce. Anneminn evinde de kalorifer böceklerinden vardı, bu ziraat ilaç satan yerlerde haşera ilaçlarıda varmış , babam ordan küçük bi şişe ilaç almış , tüm kapı pencere eşiklerine dopap köşelirine döktük , yıllar oldu 1 tane böcek görmedik. En yakın zamanda evi temizle ve ilaçla derim.Iyi geceler kizlar 4 ay once yeni eve tasindim. Tasinmadan once boya badana temizlik rutin seyler yapildi. Eve geldigim ilk 1 ay herhangi birsey gormedim. Hatta sineklik yapmadan camlari bile acmadim cogu zaman. Bu arada kv. Ust katimda oturuyor. Yemekleri filan beraber yiyoruz cogu zaman benkm evimde yemek pismedi. 1 ay once mutfak dolabinda bir tane hamambocegi gordum ve hemen oldurdum. 15 20 gun boyuncada hic birsey gormemistim. Gecen gun bir tane daha gordum mutfata ve yine hemen oldurdum. Ayni sekilde dunde mutfak tezgahinda gordum ve mutfak dolabinin ustunde de kucuklerinden gorunce beynimde vurulmusa dondum butun gece uyuyamadim. Ve suan da kucuklerden var cunku mutfak dolabini acinca icinde de gordum. Dun gece neredeyse 4 5 tane oldurdum bu kucuklerden. Bugun eczaneden borik asit aldim ve patates borik asit karisimini yapip dolaplarin icine altlarina falan koydum. Hayattan sogudum resmen evden de. En tiksindigim hasaret bunlar bunlarin diger turleri. Anlayamiyorum kizlar bu kadar dikkat etmeme ragmen nasil oluyor. Asabim okadar bozuk ki gozumden uyku akiyor ama uyuyamiyorum. Sizinde basiniza geldimi daha once boyle birsey ve borik asiti kullanan var mi aranizda?
Benim de yeni eve taşındığımda başıma gelmişti geçen yıl.. İlaçlama şirketiyle çözdüm. Böcek fobim var ileri derecede riske atamıyorum evim bahçe katı 6 ayda 1 ilaçlatıyorum hiç görmedim bi daha o günde sonra.. Sadece 3 saat evde kalamıyosunuz evcillere duyarlı ilaçtan yaptırdım çünkü kedim var.. Evi 3 saat kapalı bırakıyoruz yani evde kalabiliyoruz ilaçlama günü bile.Iyi geceler kizlar 4 ay once yeni eve tasindim. Tasinmadan once boya badana temizlik rutin seyler yapildi. Eve geldigim ilk 1 ay herhangi birsey gormedim. Hatta sineklik yapmadan camlari bile acmadim cogu zaman. Bu arada kv. Ust katimda oturuyor. Yemekleri filan beraber yiyoruz cogu zaman benkm evimde yemek pismedi. 1 ay once mutfak dolabinda bir tane hamambocegi gordum ve hemen oldurdum. 15 20 gun boyuncada hic birsey gormemistim. Gecen gun bir tane daha gordum mutfata ve yine hemen oldurdum. Ayni sekilde dunde mutfak tezgahinda gordum ve mutfak dolabinin ustunde de kucuklerinden gorunce beynimde vurulmusa dondum butun gece uyuyamadim. Ve suan da kucuklerden var cunku mutfak dolabini acinca icinde de gordum. Dun gece neredeyse 4 5 tane oldurdum bu kucuklerden. Bugun eczaneden borik asit aldim ve patates borik asit karisimini yapip dolaplarin icine altlarina falan koydum. Hayattan sogudum resmen evden de. En tiksindigim hasaret bunlar bunlarin diger turleri. Anlayamiyorum kizlar bu kadar dikkat etmeme ragmen nasil oluyor. Asabim okadar bozuk ki gozumden uyku akiyor ama uyuyamiyorum. Sizinde basiniza geldimi daha once boyle birsey ve borik asiti kullanan var mi aranizda?
Ayyy allah gerçekten yardım etsin benim korkulu rüyam böcekler.Siz öldürebiliyormuşsunuz ben onuda yapamam.
Umarım birdaha karşılaşmazsınız geçmiş olsunOlduruyorum ama uzaktan. Ustune domestos vb. Seyler skarak. Ayni sekilde benimde korkulu ruyam. O yuzden bu kadar kotu olduk gorunce ama ilac alip ilac yaptim butun dolaplarin icini falan ilacladim tabak canagi bosaltip. Simdi iki gun beklesin silip tekrardan ilaclicam gerci hic birsey gormedim ilactan sonra ama yinede tedirginim hala. Birde raid tablet aldim onlari koyucam dolap altlarina filan. Silikon aldim onunlada acik olan yerleri kapattim sanirim artik disaridan gelmez. Lavabolarin icine de naftalin koymayi dusunuyorum. Aslinda evi butun esyalar dahil birakip kacasim var sma yapamiyorum malesaf![]()
Ayy en korkulu rüyam.bende bi kaç kez gördüm.uzaktan raid sıkıp öldürüyorum ve eşim eve gelene kadar ceset yerde bekliyo.mümkün deil alamam süpürgeyle bile cekemem.Olduruyorum ama uzaktan. Ustune domestos vb. Seyler skarak. Ayni sekilde benimde korkulu ruyam. O yuzden bu kadar kotu olduk gorunce ama ilac alip ilac yaptim butun dolaplarin icini falan ilacladim tabak canagi bosaltip. Simdi iki gun beklesin silip tekrardan ilaclicam gerci hic birsey gormedim ilactan sonra ama yinede tedirginim hala. Birde raid tablet aldim onlari koyucam dolap altlarina filan. Silikon aldim onunlada acik olan yerleri kapattim sanirim artik disaridan gelmez. Lavabolarin icine de naftalin koymayi dusunuyorum. Aslinda evi butun esyalar dahil birakip kacasim var sma yapamiyorum malesaf![]()
Ayy en korkulu rüyam.bende bi kaç kez gördüm.uzaktan raid sıkıp öldürüyorum ve eşim eve gelene kadar ceset yerde bekliyo.mümkün deil alamam süpürgeyle bile cekemem.
Patatesi nasıl yaptınız anlatırmısınız
Bende deneyeyim
Borik asit dediginiz nasıl bişey,bütün eczanelerde bulunurmu