Arkadaşlar benim aşırı derecede böcek fobim var, sadece fobide değil! Onları görünce huylanıyorum, iğreniyorum, midem kalkıyor, kaşınıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor, gördüğümde eşime haber veriyorum ölüsünü bile atamıyorum o derece
( Eşim seni bu konuda tedavi ettireyim bile diyor, internetten tedavi şekillerine baktım yok bana göre değil
Pencerelerin hepsine sineklik taktım, balkona böcek korkusundan çıkamıyorum ancak yanımda biri olduğunda çıkabiliyorum.
Yaz aylarını sırf böcek yüzünden sevmiyorum. Her yaz geceleri kara fatmalardan çok sık görüyordum bu sene ALLAH'a şükür 2-3 kere gördüm. 1 kerede çiyan gördük eşim ben görmeden kalktı attı. Evim site içerisinde ama düzgün ilaçlama yapmıyorlar sanırım benden başka kimse böceklerden şikayetçi değil. 2. kattayım ama etrafım yeşillik
Şu an ki sorunum ise, etkili bir ilaç kullanıyorum ama bu kadar çabalamama rağmen küvetten gelen ufak kahverengi böceklerden kurtulamıyorum. Sanırım hamam böceği. Önceleri ufak boyuttaydı git gide büyüyorlar. Şu an yine gördüm ve kaşıntı tuttu sinirlerim bozuldu.
Daha önceki evde bir ilaç firması çağırmıştım memnun kalmıştım ama o firmanın kartını kaybettim, bu evde başka bir firma çağırdım memnun kalmadım.
Sizden ricam tavsiye edebileceğiniz ilaçlama firması veya bir ilaç var mı?