Böceklerden korkmak...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???

Normal bir şey bende tiksinirim böcek görsem bakamam bile. tiksinç geliyor çünkü. sinekte öyle.

Merhaba bu sorun bendede var bakmaya bile cekiniyorum bence korkmak degil tiksinti onlarda rabbimin yarattigi varliklar ama ne yapsam degisemiyorum ben cocukkende böyleydim; simdi anneyim bazen mecbur kaliyorum dokunmaya ama ciplak elle degil tabiki sonra dakikalarca elimi yikarim

böcek değilde ben fareden tiksnirim uzun kuyruklu, kıllı,vik vik öten iğrenç.

Son düzenleme:
kalorifer böcekleri korkulu rüyam biara evimizde yuva yapmışlardı heryerden mücerred gibi fışkırıyorlardı Şaka yaptığıma bakmayın gerçekten çok korkunçtu 1 ay boyunca onlarla yaşadım

ben hic yaklasamiyorum direk esimi cagiriyorum...bii kere ewde yoktu cekirge girdi ewe aglamaktan helak oldum:))

entomophobia...

böcek korkusu, duymuştum ama nasıl kurtulunulur bir fikrim yok :26: belki yardım alabilirsiniz...

benim abimde çıldırıyordu böcek gördüğünde elleri bembeyaz olup uyuşuyordu bir süre sonra geçti (onunki daha çok örümceklerle ilgiliydi sanırsam)

gerçi sizinki sıradan bir korku, tiksinme mi yoksa daha aşırı korku düzeyinde mi bilemiyorum tabi...

Son düzenleme:
böcek değilde ben fareden tiksnirim uzun kuyruklu, kıllı,vik vik öten iğrenç.

:S:S ben kucukken hic korkmazdim fareden simdide olsa korkmam herhalde bilemiorum :) ama bocukler ( yaz geldi korkuncc hele hamam boceginden nefret ediyorum...hizlicada kosuyor ya ayyyyyy

Yok o derece degil bende ya ama örümcek deme örümcegi gördügüm odaya giremem

eklembacaklılardan kendimi bildim bileli çok korkmuşumdur,
ilk evlendiğimde oturmak zorunda olduğumuz evde çok fazla hamam böceği vardı, hiç unutmam kabuslarıma bile giriyordu

kalorifer böcekleri korkulu rüyam biara evimizde yuva yapmışlardı heryerden mücerred gibi fışkırıyorlardı Şaka yaptığıma bakmayın gerçekten çok korkunçtu 1 ay boyunca onlarla yaşadım

ayyyy iyi dayanmissin yaa düsünmek bile korkutuyor :104:

bide bende adlari gecince bile kasinti basliyor delimiyim neyim yaww

o günden sonra yazlık yerlerde huzurla uyuyamaz olmuştum bahçeli evlerde kalamıyorum çünkükırkayakın ısırdığı yer arkadaşımın yazlığı idi

hic kalofer bocegi gormedim amaan uzak olsun benden hepsii:)

ben butun bceklerden korkuyorum ya hatta karincadan bile cok sIkintIli zamanlarim oluyo ay hele kara fatma offfff

hic kalofer bocegi gormedim amaan uzak olsun benden hepsii:)

Yok o derece degil bende ya ama örümcek deme örümcegi gördügüm odaya giremem

abim çok fena olurdu kaskatı kesilirdi annem de kızardı numara yapıyor zannederdi. sonra bir gün avuçlarının içinin benek benek bembeyaz olduğunu görünce anladı ki çocuk cidden bilerek yapmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…