ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???
Merhaba bu sorun bendede var bakmaya bile cekiniyorum bence korkmak degil tiksinti onlarda rabbimin yarattigi varliklar ama ne yapsam degisemiyorum ben cocukkende böyleydim; simdi anneyim bazen mecbur kaliyorum dokunmaya ama ciplak elle degil tabikisonra dakikalarca elimi yikarim
böcek değilde ben fareden tiksnirim uzun kuyruklu, kıllı,vik vik öten iğrenç.
entomophobia...
böcek korkusu, duymuştum ama nasıl kurtulunulur bir fikrim yok :26: belki yardım alabilirsiniz...
benim abimde çıldırıyordu böcek gördüğünde elleri bembeyaz olup uyuşuyordu bir süre sonra geçti (onunki daha çok örümceklerle ilgiliydi sanırsam)
kalorifer böcekleri korkulu rüyam biara evimizde yuva yapmışlardı heryerden mücerred gibi fışkırıyorlardı Şaka yaptığıma bakmayın gerçekten çok korkunçtu 1 ay boyunca onlarla yaşadım
kalorifer böcekleri korkulu rüyam biara evimizde yuva yapmışlardı heryerden mücerred gibi fışkırıyorlardı Şaka yaptığıma bakmayın gerçekten çok korkunçtu 1 ay boyunca onlarla yaşadım
bide bende adlari gecince bile kasinti basliyordelimiyim neyim yaww
ben butun bceklerden korkuyorum ya hatta karincadan bile cok sIkintIli zamanlarim oluyoay hele kara fatma offfff
Yok o derece degil bende ya ama örümcek deme örümcegi gördügüm odaya giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?