Böceklerden korkmak...

Zamanında sinekleri elinizde fazla mıncıkladıysanız şimdi tiksinmekte haklısınız..Psikolojik bir doygunluk olabilir:27:

bende dunyadakı butun hayvanlardan korkuyorum nedenını bılmıyorum valla :26:

Deli degilsin arkadasim:9::9::9: otomatik oluo o :1:

sagol ben bazen deli oldugumu dusunurum:) bu yuzden ellerimide cok yikiomm bu bocuk yuzunden bi keresinde hamam bocegi okul zamanimda 5 6 sene once okulda kitabimin uzerinden hamam bocegi gecmisti bende ayagimla basip oldurup snrasinda peceteyle alip atmak zorunda kaldim ve snrasinda artik ellerimi fazlasiyla yikamaya basladim boceklerdende korkar tiksinir oldum sanirim sikintim burdan basladi oncesinde yoktu oyle hatirliyorum:18:

çok tatlısınız..:1:

bende çok korkarım vede vücudumu bi kaşıntı alır haşır haşır kaşınırım..

tesekkur ederim o sizin tatliliginiz:) walla ben simdi bahsediorum ya kasinmaya basladim ayagima leptopun kablosu deydi sanki bocek tirmanir gibi oldu :)):1:

sineklerden bende tiksinirim... böceklerden igrenirim... arilardan korkarim... evime girseler acimadan öldürürüm :37:

Zamanında sinekleri elinizde fazla mıncıkladıysanız şimdi tiksinmekte haklısınız..Psikolojik bir doygunluk olabilir:27:

oda olabilir kucukken sinekleri posetle yakalayip delirtiyorduk elimizle sap die vurup olduruyorduk sanirim bu da olabilir:18:

sagol ben bazen deli oldugumu dusunurum:) bu yuzden ellerimide cok yikiomm bu bocuk yuzunden bi keresinde hamam bocegi okul zamanimda 5 6 sene once okulda kitabimin uzerinden hamam bocegi gecmisti bende ayagimla basip oldurup snrasinda peceteyle alip atmak zorunda kaldim ve snrasinda artik ellerimi fazlasiyla yikamaya basladim boceklerdende korkar tiksinir oldum sanirim sikintim burdan basladi oncesinde yoktu oyle hatirliyorum:18:

deli oldugumuzu düsünecegimiz okadar cok sorun varki bu kücük problem sayilmaz die düsünüorum belki ozamanki yasadigin bu olay seni derin etkilemistir bende böyle hic bi sorun olmadi ama ben nie böyle olurum anlamadim gitti:9::9::9:

bi gece yatagimda uyumaya calisirken duvarda yürüyen biseyi fark edip kalkip baktigimda, duvarda yürüyenin circir böcegi oldugunu gördüm :53:
nasil bir cIglik atarak kactigimi anlatamam o gün bidaha uyku girmemisti gözüme :26:

bende dunyadakı butun hayvanlardan korkuyorum nedenını bılmıyorum valla :26:

ben diger hayvanlardanda korkuyor gibiyim mesela yolda bi kopek geliosa ben hemen diger yana gecerim yada elime deyse bacagima kediler dolanir ya bole ole olsa sanki virus yapismis gibi dert oluyor elimi yikamadan uzerimi degismeden rahat edemem
sineklerden bende tiksinirim... böceklerden igrenirim... arilardan korkarim... evime girseler acimadan öldürürüm :37:

ari dedinde bugun ewe ari girmis tabi ben yine tabana kuvvet uzaklastim hemen snra bi cesaret balkonunu kapisini actim tulude az cektim bi yandanda esimi cagriorum oda gelene kadar baktim karsidan ariya dolanio perde de bende kendi kendime yol veriom duz git saga don die cikisi gostercem neyseki sonra cikti gitti kurtuldum :1:

böcekleri,özellikle kara böcekleri ve uçan böcekleri hiç sevmen.ama mecburen 2 senedir ara ara kara böceğe rastlıyorum. evim biraz eski yapı olarak, banyomdan arada özellikle yaz dönemi çıkabiliyor. ne yaptıysam pek fayda etmedi. sağolsun kedim onları haklıyor banada onları süpürgeye çekmek kalıyor:51:

deli oldugumuzu düsünecegimiz okadar cok sorun varki bu kücük problem sayilmaz die düsünüorum belki ozamanki yasadigin bu olay seni derin etkilemistir bende böyle hic bi sorun olmadi ama ben nie böyle olurum anlamadim gitti:9::9::9:

:D bilemiyorum :) ama bi yensem su sorunu tutabilene ask olsun bugunde yine hep beni buluyolar kapiyi actim sinek uzerime uctu ben yine tabana kuvvet:D

böcekleri,özellikle kara böcekleri ve uçan böcekleri hiç sevmen.ama mecburen 2 senedir ara ara kara böceğe rastlıyorum. evim biraz eski yapı olarak, banyomdan arada özellikle yaz dönemi çıkabiliyor. ne yaptıysam pek fayda etmedi. sağolsun kedim onları haklıyor banada onları süpürgeye çekmek kalıyor:51:

iyiymis seninki bizde kedide yok esim yokken mecbur kaliyorum kendim ugrasmaya napiyim :1:

böcekleri,özellikle kara böcekleri ve uçan böcekleri hiç sevmen.ama mecburen 2 senedir ara ara kara böceğe rastlıyorum. Evim biraz eski yapı olarak, banyomdan arada özellikle yaz dönemi çıkabiliyor. Ne yaptıysam pek fayda etmedi. Sağolsun kedim onları haklıyor banada onları süpürgeye çekmek kalıyor:51:

allahtan kara bocuk yok evımde buyuk konusmak gıbı olmasın ama 1 dk durmam o ewde :18::4:

ben diger hayvanlardanda korkuyor gibiyim mesela yolda bi kopek geliosa ben hemen diger yana gecerim yada elime deyse bacagima kediler dolanir ya bole ole olsa sanki virus yapismis gibi dert oluyor elimi yikamadan uzerimi degismeden rahat edemem

ari dedinde bugun ewe ari girmis tabi ben yine tabana kuvvet uzaklastim hemen snra bi cesaret balkonunu kapisini actim tulude az cektim bi yandanda esimi cagriorum oda gelene kadar baktim karsidan ariya dolanio perde de bende kendi kendime yol veriom duz git saga don die cikisi gostercem neyseki sonra cikti gitti kurtuldum :1:

köpeklerden korkmazdimmmm amaa bi kac sene önce Pit Bullun saldirisina ugrayana kadar :53:
bi köpek görsem sevmeden duramazdim simdi kaciyorum :10:

iyiymis seninki bizde kedide yok esim yokken mecbur kaliyorum kendim ugrasmaya napiyim :1:

evet sağolsun kızım gördümü anında öldürüyor. çok şükür onlarda sanırım kızımdan korkup gittiler uzun süredir yoklar

allahtan kara bocuk yok evımde buyuk konusmak gıbı olmasın ama 1 dk durmam o ewde :18::4:

canım bende öyle derdim,kızken kolaydı,orda her böceğe cığlığı basar evi terkederdim böcek ölene kadar girmezdim falan ama olmuyor iş başa düşünce omuyor işte. çok kötü :50:

*** tavsiye edebilirim böcek çıkan yeriniz varsa çamaşır suyunu(domestos) geçecekleri yola yanı çıkan yerin etrafına dökünce feci bir kırıma uğruyorlar:52:

evet sağolsun kızım gördümü anında öldürüyor. çok şükür onlarda sanırım kızımdan korkup gittiler uzun süredir yoklar

Çünkü daha sıcaklar başlamadı..

Hele bi sıcaklar gelsin çıkarlar meydana malesef.

Kışın olmuyor bu haşereler..

Söylemesi ayıp bende müthiş tiksinirim.

Allah karşılaştırmasın..:17:

böcek mi? uzak dursunlar bende çok korkarım bendede kaşıntılar başlar özellikle sinekler,arılar üfff...birde sürüngenlerden çok korkarım özellikle yılan fotoğrafta bile bakamıyorum gördüğüm zaman sanki nefesim tıkanıyor bu durum normal mi?bende bilmiyorum

Back
X