Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hic yaklasamiyorumdirek esimi cagiriyorum...bii kere ewde yoktu cekirge girdi ewe aglamaktan helak oldum:))
Deli degilsin arkadasimotomatik oluo o
![]()
çok tatlısınız..
bende çok korkarım vede vücudumu bi kaşıntı alır haşır haşır kaşınırım..
Zamanında sinekleri elinizde fazla mıncıkladıysanız şimdi tiksinmekte haklısınız..Psikolojik bir doygunluk olabilir![]()
sagol ben bazen deli oldugumu dusunurum:) bu yuzden ellerimide cok yikiomm bu bocuk yuzunden bi keresinde hamam bocegi okul zamanimda 5 6 sene once okulda kitabimin uzerinden hamam bocegi gecmisti bende ayagimla basip oldurup snrasinda peceteyle alip atmak zorunda kaldim ve snrasinda artik ellerimi fazlasiyla yikamaya basladim boceklerdende korkar tiksinir oldum sanirim sikintim burdan basladi oncesinde yoktu oyle hatirliyorum:18:
bende dunyadakı butun hayvanlardan korkuyorum nedenını bılmıyorum valla :26:
sineklerden bende tiksinirim... böceklerden igrenirim... arilardan korkarim... evime girseler acimadan öldürürüm![]()
deli oldugumuzu düsünecegimiz okadar cok sorun varki bu kücük problem sayilmaz die düsünüorum belki ozamanki yasadigin bu olay seni derin etkilemistir bende böyle hic bi sorun olmadi ama ben nie böyle olurum anlamadim gitti![]()
böcekleri,özellikle kara böcekleri ve uçan böcekleri hiç sevmen.ama mecburen 2 senedir ara ara kara böceğe rastlıyorum. evim biraz eski yapı olarak, banyomdan arada özellikle yaz dönemi çıkabiliyor. ne yaptıysam pek fayda etmedi. sağolsun kedim onları haklıyor banada onları süpürgeye çekmek kalıyor![]()
böcekleri,özellikle kara böcekleri ve uçan böcekleri hiç sevmen.ama mecburen 2 senedir ara ara kara böceğe rastlıyorum. Evim biraz eski yapı olarak, banyomdan arada özellikle yaz dönemi çıkabiliyor. Ne yaptıysam pek fayda etmedi. Sağolsun kedim onları haklıyor banada onları süpürgeye çekmek kalıyor![]()
bilemiyorum :) ama bi yensem su sorunu tutabilene ask olsun bugunde yine hep beni buluyolar kapiyi actim sinek uzerime uctu ben yine tabana kuvvet
![]()
oda olabilir kucukken sinekleri posetle yakalayip delirtiyorduk elimizle sap die vurup olduruyorduk sanirim bu da olabilir:18:
ben diger hayvanlardanda korkuyor gibiyim mesela yolda bi kopek geliosa ben hemen diger yana gecerim yada elime deyse bacagima kediler dolanir ya bole ole olsa sanki virus yapismis gibi dert oluyor elimi yikamadan uzerimi degismeden rahat edemem
ari dedinde bugun ewe ari girmis tabi ben yine tabana kuvvet uzaklastim hemen snra bi cesaret balkonunu kapisini actim tulude az cektim bi yandanda esimi cagriorum oda gelene kadar baktim karsidan ariya dolanio perde de bende kendi kendime yol veriom duz git saga don die cikisi gostercem neyseki sonra cikti gitti kurtuldum![]()
iyiymis seninki bizde kedide yok esim yokken mecbur kaliyorum kendim ugrasmaya napiyim![]()
allahtan kara bocuk yok evımde buyuk konusmak gıbı olmasın ama 1 dk durmam o ewde :18:![]()
evet sağolsun kızım gördümü anında öldürüyor. çok şükür onlarda sanırım kızımdan korkup gittiler uzun süredir yoklar
Çünkü daha sıcaklar başlamadı..
Hele bi sıcaklar gelsin çıkarlar meydana malesef.
Kışın olmuyor bu haşereler..
Söylemesi ayıp bende müthiş tiksinirim.
Allah karşılaştırmasın..![]()