Böceklerden korkmak...

evet sağolsun kızım gördümü anında öldürüyor. çok şükür onlarda sanırım kızımdan korkup gittiler uzun süredir yoklar

Çünkü daha sıcaklar başlamadı..

Hele bi sıcaklar gelsin çıkarlar meydana malesef.

Kışın olmuyor bu haşereler..

Söylemesi ayıp bende müthiş tiksinirim.

Allah karşılaştırmasın..:17:

ev merkezi sistem o yüzden her daim patlak verebiliyorlar. yani zira kışın ortasında 1 hafta kadar yine kafalarını dışarı çıkarttılar ama tekrar yok oldular ondan biliyorum. inşallah kökleri kurumuştur tek temennim

zirai ilaçta alamıyorum malum kedi var. birşey olmaz muhtemelen,kendisi sadece öldürme içgüdüsü ile yanaşıyor böceklere ama ya olursa diye düşünmeden edemiyorum:50:

bi gece yatagimda uyumaya calisirken duvarda yürüyen biseyi fark edip kalkip baktigimda, duvarda yürüyenin circir böcegi oldugunu gördüm :53:
nasil bir cIglik atarak kactigimi anlatamam o gün bidaha uyku girmemisti gözüme :26:

:53:Sabaha kadar gozune uyku girmemistir herhalde:)

Ben küçükken böceklere karşı çok meraklıydım. Solucanları elime alırdım. Toprakları elimle eşeleyip solucan bulmaya çalışırdım hatta. Çekirge toplardım, kocaman çekirgeleri tutardım elimde. Ama şimdi onların herhangi bir yerime değmesindense ölmeyi tercih ederim. :18::18:

Bir kere de aniden kocaman simsiyah bir hamam böceğini karşımda görünce ağlamıştım., titremeye başlamıştım. :(( Çok kötü böyle olmak bence. Keşke bir çözümü olsa bu aşırı tiksintinin. Artık karıncalardan bile korkar oldum. :s

:53:Sabaha kadar gozune uyku girmemistir herhalde:)

sabahin köründe kalkip uykulu uykulu okula giderken saldirmisti:41:
cantamla vurarak kendimi korumaya calistim ama nafile aklim basimdan gitmedigine sükrediyom :52:
sonra tabi ciglik atinca yoldan gecen bi adam kosarak geldi yardim etti saolsun :1:
nasil korktum anlatamam titreye titreye gittim okula :19:

bende tam tersi örümcek görsem elimle alır atarım.bnm kocada kaççcak delik arar.bendemi anormallk var acaba.ha yılandan tırsarım tabi o ayrı.

Ben küçükken böceklere karşı çok meraklıydım. Solucanları elime alırdım. Toprakları elimle eşeleyip solucan bulmaya çalışırdım hatta. Çekirge toplardım, kocaman çekirgeleri tutardım elimde. Ama şimdi onların herhangi bir yerime değmesindense ölmeyi tercih ederim. :18::18:

Bir kere de aniden kocaman simsiyah bir hamam böceğini karşımda görünce ağlamıştım., titremeye başlamıştım. :(( Çok kötü böyle olmak bence. Keşke bir çözümü olsa bu aşırı tiksintinin. Artık karıncalardan bile korkar oldum. :s

bence korkma korkmayı getiriyor. bende aynı senin gibiydim çocukken. köye gittimi solucan bulmaya çalışırdım toprakları eşerdim. ama şimdi görsem çığlığı basarım. ben eskisine nazaran daha iyiyim. muhattap oldukça azalıyor insanın korkusu. en azından anlık bir yürek hoplaması oluyor sonra el mahkum ava çıkıyorsun. korkunu korkunun üzerine giderek yenebilirsin diye düşünüyorum,yada hafifletirsin en azından

köpeklerden korkmazdimmmm amaa bi kac sene önce Pit Bullun saldirisina ugrayana kadar :53:
bi köpek görsem sevmeden duramazdim simdi kaciyorum :10:

benide isirmisti kucukken parmagimi :)
evet sağolsun kızım gördümü anında öldürüyor. çok şükür onlarda sanırım kızımdan korkup gittiler uzun süredir yoklar

canım bende öyle derdim,kızken kolaydı,orda her böceğe cığlığı basar evi terkederdim böcek ölene kadar girmezdim falan ama olmuyor iş başa düşünce omuyor işte. çok kötü :50:

*** tavsiye edebilirim böcek çıkan yeriniz varsa çamaşır suyunu(domestos) geçecekleri yola yanı çıkan yerin etrafına dökünce feci bir kırıma uğruyorlar:52:

insallah bidaha gelmezler cok sukur ewimde yok hic bisey ama maglum yaz geldi insallah cikmazlar :1:

Çünkü daha sıcaklar başlamadı..

Hele bi sıcaklar gelsin çıkarlar meydana malesef.

Kışın olmuyor bu haşereler..

Söylemesi ayıp bende müthiş tiksinirim.

Allah karşılaştırmasın..:17:

AMINNN...:46:

böcek mi? uzak dursunlar bende çok korkarım bendede kaşıntılar başlar özellikle sinekler,arılar üfff...birde sürüngenlerden çok korkarım özellikle yılan fotoğrafta bile bakamıyorum gördüğüm zaman sanki nefesim tıkanıyor bu durum normal mi?bende bilmiyorum

ayy bide yilan deme ALLAHTAN YOK yani :S

.

sanirim buyudukten snra oluor tiksinti kucukken bende fare oldururdum hatta boynuna ip baglayip gezdirirdik kurbagalarla oynardik kertenkeleler daha neler neler..:1:

cantamla vurarak kendimi korumaya calistim ama nafile aklim basimdan gitmedigine sükrediyom :52:
sonra tabi ciglik atinca yoldan gecen bi adam kosarak geldi yardim etti saolsun :1:

kırkayak dediğin şu büyük olanlardanmı yoksa ufak bişimiydi? :26: çok kötü büyük olansa Allah korumuş onlar zehirli olabiiliyorlar. seneler önce anneannem kırkayaktan zahirlenmiş çünkü ordan biliyorum.

kırkayak dediğin şu büyük olanlardanmı yoksa ufak bişimiydi? :26: çok kötü büyük olansa Allah korumuş onlar zehirli olabiiliyorlar. seneler önce anneannem kırkayaktan zahirlenmiş çünkü ordan biliyorum.

canim kirkayak demedim.. köpeklerden bahsediyom yani pitbulldan :27:

CANIM ALLAH KORUMUS BIDE NORMAL KOPEK DE DEGIL PITBULL YANI SALDIRGAN HAYVAN VERILMIS SADAKAN VARMIS...bende kucuktum hani derler ya kopege ekmek verirsen sana alisir die bende kopege ekmek verdim dedim alisti bana :1::1: oda parmagimi isirdi :1::1: Allahtan kuduz degildi:52:

ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???

bende senin gibiyim evde bi karasinek olsun onu öldürmeden yada dışarı çıkarmadan duramam oturamam asla, eğer evde benden başka biri varsa onu öldürmesini söylerim ben bile yapmam, midem bulanır böceklerden. özellikle hamamböceğinden çok korkarım örümcekten feci şekilde korkarım. küçük siyah karıncalar varya onlardan bile korkarım, şu an oturduğum ilde o kadar değişik böcekler varki, buraya ilk geldiğimde hergün balkonda birikmiş yüzlerce abartmıyorum yüzlerce minicik böcekler olurdu ne kaı ne pencere açamazdım korkumdan halada öyleyim, sonra komşulara sordum yaz aylarında hep oluyormuş balkonlarda her gün eşime yıkatırdım balkonu midem bulanırdı bakamazdım. kötü bişey böyle olmak. eşim nöbetteyken evde arı var diye salonda oturmadım yatak odasında kapıyı kapattım altınada havluyu sıkıştırdım içeri girmesin diye sabaha kadrda odadan çıkmadım sanırım ben senden daha beterim:60:

:1::1::1::1::1::1::1:hahahahahahahah ay hic gulecegim yoktu kirkayak nasil saldirsin :D bide kirrk ayak saldirdi die adam kosup yardimmi edecek ALLAH iyligini versin :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:hic gulecegim yoktu

ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???

Ben de çok korkarım en fazla da arıdan.Öyle böyle değil.Çevremdeki insanlar rahatsız oluyorlardı korkudan.Fobi mi diye düşündüm psikiyatristime gittim.Belgesellerde ya da kitapta görünce korkup korkmadığımı sordu.Beinm için sorun değildi..Bana daha sonra şöyle tavsiye verdi.Annem bir arı öldürdü ölüsünü elleyip kendimi alıştırmaya çalıştım.Tabii çok üstüne düşemedim ama bu yaz mutlaka kurtulacağım bundan..:61:

Bir de bazıları vardır anlamazlar ne korkuyorsun küçücük hayvandan derler,dövesim gelir onları.:47:

CANIM ALLAH KORUMUS BIDE NORMAL KOPEK DE DEGIL PITBULL YANI SALDIRGAN HAYVAN VERILMIS SADAKAN VARMIS...bende kucuktum hani derler ya kopege ekmek verirsen sana alisir die bende kopege ekmek verdim dedim alisti bana :1::1: oda parmagimi isirdi :1::1: Allahtan kuduz degildi:52:

vallaa öyle canim yaa :1:
kücükken bende cok oynardim hic korkmazdim ama yok simdi bakmak bile istemiyorum böceklere falan... gerci simdi evde kedim var eve giren sinekleri yakalayip yiyor :1: benim öldürmeme bile gerek kalmiyor:)

çekirge de birşey mi bir keresinde yatağımda kırkayak çıkmıştı sırtımı ısırmıştı kabustu

kırkayak burdaymış:77:

canim kirkayak demedim.. köpeklerden bahsediyom yani pitbulldan :27:

karışmış :37: :1::1: ne bilim ya kırkayakta kaldı aklım,böcek konusunda köpeğin ne işi var yahuu:36:

Son düzenleme:
bende senin gibiyim evde bi karasinek olsun onu öldürmeden yada dışarı çıkarmadan duramam oturamam asla, eğer evde benden başka biri varsa onu öldürmesini söylerim ben bile yapmam, midem bulanır böceklerden. özellikle hamamböceğinden çok korkarım örümcekten feci şekilde korkarım. küçük siyah karıncalar varya onlardan bile korkarım, şu an oturduğum ilde o kadar değişik böcekler varki, buraya ilk geldiğimde hergün balkonda birikmiş yüzlerce abartmıyorum yüzlerce minicik böcekler olurdu ne kaı ne pencere açamazdım korkumdan halada öyleyim, sonra komşulara sordum yaz aylarında hep oluyormuş balkonlarda her gün eşime yıkatırdım balkonu midem bulanırdı bakamazdım. kötü bişey böyle olmak. eşim nöbetteyken evde arı var diye salonda oturmadım yatak odasında kapıyı kapattım altınada havluyu sıkıştırdım içeri girmesin diye sabaha kadrda odadan çıkmadım sanırım ben senden daha beterim:60:

ikimizde ayniyiz benimde ewime cekirge girdiginde bende salonda oturmadim esimi aradim adam ta isten ewe cekirge oldurmeye geelecekti otobus bulamamis snra babasini aradi o geldi :D nobet tuuttu cekirgeye ama ben balkon kapisini actimda cekirge cikti o zmana kadar aglamaktanda helak olmustum :52:

Back
X