• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden korkmak...

hehe ya cocukluk gibisi yok yaaa ne kadarda cok özledim cocuklugumu, hep büyümek isterdim ama simdi keske hep cocuk kalsaymisim diyorum :1::1::1:

yaa cocukken bende hep bi an once buyumek istemisimdir, buyudum simdi ama ozluyorum cocuklugum gibi ozgur hayati yasamak istiyorum.

benimde erkek kardesimi essek kovalamisti :60: e suc cocukta ne cekiyosun essegin kuyrugunu :1:

:53:ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini:52::52:

:53:ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini:52::52:

benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladim :D her yerimize tiken batti:60:

pardon ben bana yazdin sandimdi :D:D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
hayvanlardan neler neler çekmişiz ya :1:

kim bilir daha neler cekicezz :95::95:

ne kopegi kiz horoz horoz :60::60::60::60::60:ama harbiden kopek gibiydi yani tasmayi bagla koy kapiya kimseyi yanastirmaz:45:

haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmis :60::60::60: bende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim :1::1: allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari :1:

haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmis :60::60::60: bende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim :1::1: allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari :1:

ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo, :1:türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara

:1:

sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee:1::64:

ay hamamböceği gödüm yine ya :18::18::18: birdi 2 oldu ay bugece uyuyamam ben

eşşek ama işi biliyo, kız kaçırıyo :1:

:60::60::60:

benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladim :D her yerimize tiken batti:60:

pardon ben bana yazdin sandimdi :D:D:D

gece gece ne cok güldüm amaa :60::60: yazik size kim bilir o tikenleri üzerinizden cikarmak icin ne kadar ugrasmissinizdir:1::1:

ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo, :1:türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara

demi ama :52:

sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee:1::64:

laf lafi acarmis sekerim :1:

Back
X