Böceklerden korkmak...

hehe ya cocukluk gibisi yok yaaa ne kadarda cok özledim cocuklugumu, hep büyümek isterdim ama simdi keske hep cocuk kalsaymisim diyorum :1::1::1:

yaa cocukken bende hep bi an once buyumek istemisimdir, buyudum simdi ama ozluyorum cocuklugum gibi ozgur hayati yasamak istiyorum.

benimde erkek kardesimi essek kovalamisti :60: e suc cocukta ne cekiyosun essegin kuyrugunu :1:

:53:ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini:52::52:

:53:ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini:52::52:

benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladim :D her yerimize tiken batti:60:

pardon ben bana yazdin sandimdi :D:D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
hayvanlardan neler neler çekmişiz ya :1:

kim bilir daha neler cekicezz :95::95:

ne kopegi kiz horoz horoz :60::60::60::60::60:ama harbiden kopek gibiydi yani tasmayi bagla koy kapiya kimseyi yanastirmaz:45:

haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmis :60::60::60: bende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim :1::1: allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari :1:

haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmis :60::60::60: bende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim :1::1: allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari :1:

ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo, :1:türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara

:1:

sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee:1::64:

ay hamamböceği gödüm yine ya :18::18::18: birdi 2 oldu ay bugece uyuyamam ben

eşşek ama işi biliyo, kız kaçırıyo :1:

:60::60::60:

benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladim :D her yerimize tiken batti:60:

pardon ben bana yazdin sandimdi :D:D:D

gece gece ne cok güldüm amaa :60::60: yazik size kim bilir o tikenleri üzerinizden cikarmak icin ne kadar ugrasmissinizdir:1::1:

ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo, :1:türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara

demi ama :52:

sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee:1::64:

laf lafi acarmis sekerim :1:

Back
X