Böceklerden korkmak...

Bende karafatmadan oldum olası çok korkar ve gördüğümde ürperirim

''ewet canim bi olay yasadim oyle sanirsam bilincalti :)''

bu yüzdendir ozaman korkunuz bence..bende ilk yorumumda dediğim gibi yaşadığımdan etkilendim çok o korku miras kaldı onlardan bana:)büyükbaştan korkacağıma tersi hiç korkmam onlardan ama bi sinek tırtlatır:)

bide eger evinizde bi böcek gördünüz mü hemen öldürün kuluçka süreleri 3 günmüş soyları kurusun işallah :18::18:

kızlarr,
bugün eve dönerken ekmek almak için fırına uğradım, fırıncı ekmeği keserken ekmek dolaplarının önünde devasa bi hamam böceği miskin miskin yürüyordu ayyyyy burda o kadar gırgırını yaptık gerçeğine kavuştum hemen
:14:
fırıncı bana baktı ben böcüğe baktım sonra hep beraber ekmeğe baktık offf
bi ekmek yapma makinası almaya karar verdim anacımm olmayacak bu böyle
:95::95:

Bende karafatmadan oldum olası çok korkar ve gördüğümde ürperirim
nami deger hamam bocugu aayyy ewimde yok sukur ama bende igreniorummm :1:
''ewet canim bi olay yasadim oyle sanirsam bilincalti :)''

bu yüzdendir ozaman korkunuz bence..bende ilk yorumumda dediğim gibi yaşadığımdan etkilendim çok o korku miras kaldı onlardan bana:)büyükbaştan korkacağıma tersi hiç korkmam onlardan ama bi sinek tırtlatır:)

canim bende oyle kocaman hayvan gelse uzerime uzerime onu kovalarim ama kucucuk bocekten tabana kuvvet kaciyoruzz:60::60::60:
bide eger evinizde bi böcek gördünüz mü hemen öldürün kuluçka süreleri 3 günmüş soyları kurusun işallah :18::18:

yasatmiyorumkii ama gunahada giriyorummm:59::43:
kızlarr,
bugün eve dönerken ekmek almak için fırına uğradım, fırıncı ekmeği keserken ekmek dolaplarının önünde devasa bi hamam böceği miskin miskin yürüyordu ayyyyy burda o kadar gırgırını yaptık gerçeğine kavuştum hemen
:14:
fırıncı bana baktı ben böcüğe baktım sonra hep beraber ekmeğe baktık offf
bi ekmek yapma makinası almaya karar verdim anacımm olmayacak bu böyle
:95::95:
en dogru karari vermissiniz ama yinede insan mecbur kalinca yine bakkaldan firindan almak zoorunda kaliyor...:18:

Korkmam ama acayip iğrenirim. Öldürmeye de kıyamam. İsterim ki biri gelsin, öldürmeden alıp camdan atsın. :97:

Ben o gibi durumlarda üstüne bardak örtmek suretiyle, böceği itinayla karantinaya alıp, eve birinin gelmesini bekliyorum. :37: Ya bir gün biri gelmezse? :53: Düşünmek bile istemiyorum. :36: :30:

:60::60::60::60::60:tutukluyorsun yani nezarete atiorsun hakim gelince karar veriyor serbestmi idammi die:60::60::60::60:

hiç tiksinmem
öldürmeden peçeteyle alırım penceren atarım=)
ama çok arkadaşım korkuyor böcekten niyeyse hiç anlamam
ben sadece bir kere korkmuştum
uyurken saçım kaşındı elimi attım bir şey geldi elime bi baktım örümcek kaçıyor
elimde de örümceğin tek bacağı
öyle küçük bir şey de değildi avuç içi kadar falandı

hiç tiksinmem

:60::60:abowww o neymis oylee tarantula felan olmasin avuc ici kadarsa :S:S:9::18:

kalorifer böcekleri benimde korkulu rüyam özellikle yazın çıkıyor.Sürekli ialçlıyorum tabletler fayda etmiyor beyaz sıvı bir ilaç var kırmızı kapaklı ziraat ilaçları daha faydalı

hiç tiksinmem

Avuç içi kadar hemde saçında gezmiş, Allah korusun kalp krizi geçirirdim :53:

hamamböceği ve kalorifer böceği iğrençç,iki gün önce rüyamde gördüm kahverengi ve biraz tüylü örümcek ağlayarak uyandım:43::43:. uyandığımda bacaklarım titriyordu resmen:53:.Gördüğüm yerde uzaklaşıyorum gitmesini bekliyorum böcek yüzündne wc ye bile giremediğimi biliyorum.:52::52:

Ben o gibi durumlarda üstüne bardak örtmek suretiyle, böceği itinayla karantinaya alıp, eve birinin gelmesini bekliyorum. :37: Ya bir gün biri gelmezse? :53: Düşünmek bile istemiyorum. :36: :30:

:60::60::60::60::60:tutukluyorsun yani nezarete atiorsun hakim gelince karar veriyor serbestmi idammi die:60::60::60::60:

:60::60::60:

Bardak fikri iyiymiş de ortalık yerde bardak içinde bir karafatoş(bu isimde süpermiş ya) :53: bardaktan çıkacak diye kontrol etmekten yine heyecan yapardım ben ayrıca bardaklarıma da kıyamam ki...

Ben böcek spreyi ile cansız hale getiriyorum, hakim falan beklemiyorum direkt infaz, ölüsünü kaldırmak için eşimin eve gelmesini bekliyorum, "çok üzgünüm yaşam alanıma girdin beni tehdit ettin" diyerek foşşş diye sıkıyorum. :47: Buralar denize yakın olduğu için çok var bazı apartman girişlerinde koloni halinde bile görürsünüz yazları...

ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???

ilk korkuyosun ve sonra tiksiniyorsundur ondandır canm :1::1::1: öyle çok aşırı korkum sinekten yana yok ama uçtuğu zaman bi yerlere değdğinde sesi gelince korkuyorm.:18:
ama ben daha çok hamam böceklerinden korkuyorum sürüngenlerden .
gördğümde hemen kaşıntı tutuyor beni bahsedildiğinde bile şimdiki gibi:52::52::52::52::52:
hatta bi keresinde iki böcek görmştüm evde hamam böceği ufak. birini öldürmüştüm diğeri bazamın altına girmişti diye beni gelip öldürcek arkadaşnın intikamını alacak diye korkudan uyayamamıştım tabi ertesi günüde eve kesinlikle girmeyeceğimi söleyip 3 gün boyunca bamama ilaçlattrmıştım. :61::61:

Öyle bir böcek korkum var ki uçanından, kaçanından, yerde sürüneninden tutunda tavanda asılı olanlara kadar hepsine.:52: Yani sivrisinek, kör sinek dedikleri, arı, örümcek, karafatma, fare, kedi, köpek vb... hiç bir çeşit ayrımı yapmadan hepsinden korkarım.:50: Gördüğüm anda en yüksek ses desibelim eşliğinde bir çığlık atar kaçmaya başlarım (bu iyi halim) bazen de kaçmayı akıl edemeyip çığlıktan sonra aşkımmmmm kurtarrr beniii nidaları eşliğinde eşim tarafından kucağa alınıp oradan çıkartılmayı beklerim. cidden çok acayip korkarım. Hani arkadaşın biri demiş ya bardak kapatıyorum diye helal olsun diyorum ben yaklaşamıyorum bile :52: Evde böcek varsa ve ben yalnızsam evden dışarı atarım kendimi en kolay çözüm :1: Bu arada sivrisinek ve kör sineklere artık müdahalede bulunabiliyorum :32: gelişme var yani :1:

Back
X